Pilkettä silmäkulmaan - Heritage Spectacles of Time

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.
Bloggers' Inspiration Dayssä oli mukana monia yhteistyökumppaneita, joista yksi oli juurikin Instru. Instrun pisteellä pääsi tutustumaan Heritagen Spectacles of Time-mallistoon. Kyseessä on italialainen brändi, joka myy silmä- sekä aurinkolaseja. Inspiraatiota tähän mallistoon on haettu menneiltä vuosikymmeniltä ja Instrun pisteellä pääsikin hyppäämään pienelle aikamatkalle. 

Kuinkas moni teistä muuten tiesi, että minullakin on oikeasti lasit? Käytän niitä vain äärimmäisen harvoin, sillä hajataiton vuoksi en niitä päivittäin tarvitse. Tosin koulussa ollessani tarvitsin, sillä yhtään kauempaa en nähnyt taululle.

Kuva: Sanni Riihimäki
Downton Abbey vei minut mukanaan täysin 1920-luvun tyyliinja ja voi kun nykyaikanakin naiset pukeutuisivat niin upeisiin mekkoihin sekä hameisiin. Itse pyrin aina ilmojen salliessa aina pukeutumaan hameeseen ja eilen minullekin saapui uusi ihana vekkihame Gina Tricotilta, joka muistuttaa kovasti Vero Modan pisteellä stailaamaani hametta. 

Omaan silmään suurin osa kehyksistä näytti hassulta ja olihan osa kehyksistä omaan tyyliini aivan liian rohkeita. Nykyään onneksi silmälasit saavat kuitenkin olla näyttävät eikä enää suosita niin huomaamattomia kehyksettömiä malleja kuin ennen. Omatkin silmälasini ovat muovikehyksillä varustetut juuri siitä syystä, että laseja käyttäessäni ne saavat myös näkyä.
Kuva: Annieveliina
Seuraavaksi itselläni ja Typyllä on edessä uusien aurinkolasien ostaminen. Saa nähdä päädynkö itse kuvassa oleviin aurinkolaseihin vai kenties joihinkin perinteisempiin laseihin.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives