Kesäkuun Bette Box

Tilasin itselleni synttärilahjaksi pitkästä aikaa Bette Boxin (ent. LivBox), sillä olen yhden boxin päässä ilmaisesta boxista. Lopetin LivBoxin tilaamisen muistaakseni marraskuussa pitkään jatkuneiden huonojen boxejen takia. Nyt kun tarjolla oli vielä viimeinen mahdollisuus tilata boxi vanhaan hintaan, päätin koittaa onneani ja tilata vähän niin kuin "kaksi yhden hinnalla". Noh mites sitten kävi, kannattiko?

Boxia sai ensinnäkin odottaa todella pitkään, sillä boxilla on aina ollut tapana tulla jo heti kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Luin Betten facebookista, että boxien toimitus on alkanut kestää uudistuksen myötä eikä tämäkään kuukausi ollut poikkeus. Hinnan korotus, toimituksen viivästymiset sekä mokailut tuotteiden suhteen (lue lisää esim. täältä), eivät rohkaise itseäni jatkamaan boxien tilaamista ja laitoinkin boxin heti taas katkolle. Nyt jos joskus haluan tilata boxia, saan pulittaa siitä pari euroa enemmän.
Boxin ulkoasu muuttui nimenvaihdoksen myötä ja olen kieltämättä tyytyväinen tähän uuteen ulkomuotoon. Tuotekortti on myös saanut uuden ulkoasun, mutta sitä on ehkä hiukkasen hankalampi lukea kuin vanhaa. Ulkoasu tässäkin on silti miellyttävämpi!

Tuotteita oli boxissa tällä kertaa 9 kpl, joista 5 kpl oli ilahduttavasti täysikokoisia. Osa tuotteista oli ikävä kyllä jälleen kerran markettikosmetiikkaa ja boxeista jatkuvasti tuleva Lumenen tuote ainakin ärsyttää jo itseäni. Ei boxia ilman Lumenea?

Boxista paljastui mm. Irohan ikääntymisen merkkejä torjuva kasvonaamio (hox äiti saat tän testiin), Dermosilin kosteuttava kasvovoide, Lumenen kauniin värinen kynsilakka, Doven suihkusaippua sekä Nivean vartalovoide. Aiemmin olen käyttänyt näistä Nivean vartalovoidetta ja tätä samaa meiltä löytyykin jo kotoa pari purkkia. Doven suihkusaippuat ovat tuttuja ja tämäkin pääsee kyllä käyttöön aikanaan hyvän tuoksunsa ansiosta. Piz Buinin aurinkosuojatuotteet ovat myös entuudestaan tuttuja, mutta erityisesti kiinnostuin tämän aurinkosuojan rusketusta parantavista ominaisuuksista.
Rahallinen arvo oli boxissa hyvä, sillä boxin arvo on noin 40 euron luokkaa. Silti itselleni on aina pieni pettymys, kun boxista tulee markettikosmetiikkaa vaikka tuotteet olivatkin kivoja. Maitohappobakteerikuuri oli ehdottomasti kyllä mielenkiintoinen lisä, vaikka kyseessä onkin kauneusboxi. Arvosanaksi tästä boxista antaisin ehkä 3,5/5, sillä boxi oli ihan kiva, mutta ei kuitenkaan huippu. Muistan jonkun vuoden Roosa nauha-boxin olleen aivan täydellinen. Seuraavan boxin saankin todennäköisesti sitten elokuussa. Toivotaan sinnekin kivaa boxia!

Mitä te tykkäsitte tän kuun boxista? :)
 1. Sain äitiltä noi Nivean ja Doven kun sillä ei ollut käyttöä, sain myös Lumenen kynsilakan jota kokeilin heti eilen ja sopii mulle hyvin! Kelasin kanssa ite tilata tän ehkä itselleni, vielä sillä 6+1 kk kun olisi jotenkin 'järkevä hinta'.

  Ps. Katoin nyt loppuun sen OITNB ja oli ihan hyvä mutta mun mielestä tuntu kun niil olisi ajatukset sarjan kanssa jäänyt kesken kun oli koko kausi sitä lock downia ja jäi lopussa vähän pettynyt fiilis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai meinaat uskaltaa tuhlata tähän? xD Noi boxien sisällöt tosiaan vaihtelee paljon ja ite tosiaan lopetin säännöllisen tilaamisen siks ku alko tulemaan niin paljon näytteitä. Aina ei voi tietty olla pelkkää priimaa, mut ei tollasesta sais tulla kamaa, jota saa muutenki ilmaseks.

   Joo mä petyin kans vähän tohon koko kauden lock downiin. Jotenki se Dayan kuvioki oli jotenki vajaa tai ehkä sit ootin siitä rajumpaa. Mua jäi kans ärsyttämään se ihan loppu ja tavallaan ärsytti myös se Pousseystä jankkasminen vaikka se olikin niille iso juttu ja toi koko kausihan käsitti ihan vaan muutaman päivän tapahtumat.

   Poista

Designed by FlexyCreatives