Beauty hacks: Korjaa venyneet Invisibobblet

Kuinka moni muu on saanut venytettyä Invisibobblensa ihmeellisen pitkiksi ja saanut ne tuhannen solmuun? Minä ainakin ilmoittaudun tähän kerhoon. Ne ponnarit, joita Teukka ei ole järsinyt poikki, olen ihan itse venyttänyt ja solmuttanut liki piloille. Mutta miksi vain liki? Löysin netistä taannoin keinon korjata Invisibobbleja ja halusin jakaa sen teillekin. Tähän tarvitset vain kuumaa vettä, kulhon sekä ne ponnarit.
Ponnareiden korjaaminen tällä konstilla on erittäin nopeaa ja ainakin omalla kohdallani parantaa jälleen ponnareiden käytettävyyttä. Niksinä on pudottaa ponnarit kuumaan veteen ja kas noin, ponnari palautuu alkuperäiseen muotoonsa tai ainakin lähelle. Kyseessä on ihan sekuntien homma, mikäli ponnari haluaa palautua alkuperäiseen muotoonsa. Omalla kohdallani aivan kaikki eivät halunneet palata vanhaan muotoonsa, mutta suurin osa kylläkin ja ainakin kaikkien kohdalla muutos meni parempaan suuntaan.

Itse keitin vedenkeittimellä veden liki kiehuvaksi ja pudotin ponnarit yksitellen kulhoon. Ponnarit oikenevat oikeasti sekunneissa jos ovat oietakseen ja kuten huomaatte kuvista, esim. itselläni tumman pinkki ei oiennut kokonaan, mutta muoto parani kylläkin. Tumman sininen on paras esimerkki onnistuneesta lopputuloksesta. 
Tadaa! Eikö olekin liki uudenveroisia jälleen? :) Suosittelen kokeilemaan kyllä tätä kikkaa!

Onko teillä jakaa hyviä beauty hackseja? :)
 1. Ihmettelinkin, mikä se snäpin video oli! Aika huisa muutos kyllä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo tämä selventää asiaa ;) Joo onneksi tää kikka toimii!

   Poista
 2. No mä teen ite siis niin, että mulla on joku kuivashampoo purkki tai muu ohut (esim. spray dödö) jonka ympärille laitan ne venymään ja suoristumaan. Sitten ne pysyykin melko pitkään hyvinä :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muuten kokeilla. Noihin mutkasimpiin ei auttanut kuuma vesi, mutta ehkä pullo ja sen jälkeen vesi vois toimia!

   Poista

Designed by FlexyCreatives