Toukokuun...

Aijai, uskoisiko sitä ulos ikkunasta katsomalla, että nyt on jo kesäkuu? No ei ainakaan täällä! Huonosta säästä huolimatta nyt on aika kerätä kokoon viime kuun lempparihetket ja jutut tuttuun tapaan.

... kohokohta
Sotkamon Jymyn Roadtrip on ehdottomasti ollut jo monena vuonna toukokuun kohokohta ja sitä se oli nytkin! Olen kotona myös hieman jo uhkaillut, että ensi keväänä lähdetään porukalla katsomaan Jymyn matsia Funegirolaan!

... moka
Ei ehkä varsinainen moka, mutta hajamielisyys meinaa kostautua usein. Vaikka omistan hienon kalenterin, en muista merkata menojani siihen ja olen nykyään tunnetusti kova unohtelemaan juttuja. Jos siis olet sopinut kanssani jotain niin muistuta minuakin siitä :)

... kirja
Sain viime kuussa vihdoin luettua Seppo Jokisen uusimman kirjan eli Rahtarin. Harvinaisen raaka loppu, mutta tykkäsin kovasti. Komisario Koskinen ei petä koskaan.

... sarja
Sarjoja on taas tullut töllättyä oikein urakalla ja onneksi mm. House of Cardsin uusin kausi ilmestyi Netflixiin. Kuukauden yllättäjänä on pakko mainita kuitenkin Supertähdet, josta tuli katsottua juuri kaikki jaksot. Myös Jymyn Toni Kohonen oli sarjassa mukana ja täytyy sanoa, että kaikista mukanaolleista urheilijoista tuli sarjan perusteella aivan äärimmäisen positiivinen kuva ja osan tarina oli minullekin hieman tuntemattomampi.
... elokuva
Mother's Day oli kivan pirteä elokuva sekä Onnenonkijasta tykkäsin myös kovasti. Bloggaajaan keskittyvä elokuva kyllä osui ja upposi ainakin täällä kovaa.
... lempi tuote
Saako taas sanoa Ehrmannin proteiinirahka? Juuri nyt ei tule mieleen mitään uutta suosikkia.

... lempi vaate
Tekisi mieli sanoa kesävaatteet, mutta on tullut käytettyä vielä niin harvoina päivinä. Pienet rusketusrajat on kuitenkin jo saatu aikaan!

... herkku
No tähän ainakin sanon sen proteiinivanukkaan. On se vaan niin hyvää! Nimiäisissä tarjoiltu voileipäkakku oli myös todellista herkkua.
... biisi
Mun pitää oikeasti alkaa kuuntelemaan sitä radiota enemmän niin voisin joskus kuullakin uusia biisejä. Tiistaina salilla kyllä tuli kuunneltua pitkästä aikaa Rix FM:ää, mutta en bongannut mitään uutta.

... hetki
Se hetki, kun tajusin Even löytäneen omat kätensä ja myöskin ensimmäiset yritykset kääntyä mahalleen ihan paripäivää sitten. Nautin myös suunnattomasti ensimmäisestä salitreenistä synnytyksen jälkeen ♥ Tietysti myös Even nimiäisten viettäminen oli kokonaisuudessaan todella tärkeä hetki.
... ostos
Salikortti, ehdottomasti. Muutama ehti jo kauhistella nopeaa paluutani salilla, mutta omasta mielestäni 3kk synnytyksestä on itselleni hyvä aika aloittaa rauhalliset ja kevyet treenit. En siis ole menossa repimään itseäni rikki samanlaisella treenillä kuin ennen raskautta ja synnytystä.

... toive tulevalle kuukaudelle
Toivon hyviä treenihetkiä salille sekä Evelle paljon uusia taitoja kesäkuun myötä. 
 1. Siis oikeesti, toukokuu meni liian nopeasti! Tää on kyllä tosi hauska postaus, toivottavasti kesäkuu menee myös yhtä kivasti ja muistat pitää ajatukset kalenterissakin! Mä myös juuri katsoin netflixistä good wifen viimeisimmän kauden joka ilmestyi samana päivänä kun tämä sarja mistä puhut. Nyt sitten ei oo mitään katsottavaa, tai onpas, kohta tulee uusi OITNB!

  - Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin meni ja kesäkuu tulee menemään varmaan vielä nopeammin (ainakin jos hyvät ilmat suvaitsis alkaa). Arvaa vaan onko kalenteri edelleen laatikossa eikä käytössä :D Good wife oli tosi hyvä sarja, se pitää kattoo joskus uusiks ja joo, OITNB on ihan huippu! Saas nähdä mitä Daya keksii sen aseen kanssa.

   Poista

Designed by FlexyCreatives