Mistä on tämänhetken onnellisuus tehty?

Tulin juuri salilta kotiin, työnsin Even vaunuineen nukkumaan makkariin, kävin suihkussa, lämmitin itselleni hieman ruokaa ja istahdin tähän koneelle. Asetin käteni tähän näppäimistölle ja tajusin, kuinka onnellinen olenkaan tällä hetkellä. Onnellisuus arjessa koostuu monesta asiasta ja halusinkin jakaa teille ne asiat, jotka tekevät minut juuri nyt onnelliseksi.

Luonto: Tänä aamuna herättiin Even kanssa jälleen linnunlauluun. Olemme pitäneet nyt hieman lämpimimmillä säillä ikkunaa auki yön yli, joten ihana linnunlaulu on vallannut makkarimme heti aamusta. Tänäkin aamuna pötköteltiin hetki sängyssä ennen kuin hain perinteisen aamupalani eli kaurapuuron sekä raejuuston sänkyyn.

Eve: Tuo ihana pikku pumpelo ♥ Aamuisin Eve väläyttää maailman ihanimmat hymyt! 

Treeni: Nyt kun treeni kulkee taas, niin onhan se ihanaa. Tällä viikolla kävin kolme kertaa treenaamassa ja treeniaikaa tuli yhteensä hieman yli parisen tuntia.
Oma koti: Meidän omassa kodissa alkaa näyttää tällä hetkellä juuri siltä kuin pitääkin. Olohuoneen uusi järjestys on todella ihana ja täällä tuntuu paljon tilavammalta. Jossain vaiheessa tosin työhuone muuttuu Even huoneeksi ja pääsen taas sisustamaan kunnolla!

Ystävät: Vaikka Mira-pupu oli ilkeä ja hankki itselleen päivätyön, hän on silti nyt luvannut ryhdistäytyä ja viettää enemmän aikaa kanssani. Tänään serkkuni Hipari tulee meille katsomaan Fifty Shades Darkeria ja Even kummitäti Maija on myös käynyt täällä usein. Vaippikin kävi meitä moikkaamassa pitkästä aikaa ♥
Puolison kesäloma: Tai no oikeastaan talviloma, sillä Sami kuluttaa vielä ensin viime vuoden lomiansa pois. Ensi viikon saamme olla koko perheen voimin kotona ja nauttia toivottavasti hyvistä säistä! Pääsen myös kampaajalle, sillä sain Samilta kampaamolahjakortin synttärilahjaksi ♥

Oma äitiysloma: Täytyy kyllä myöntää, ettei ole sitten yhtään ikävä töihin, etenkään näin kesän kynnyksellä! Vaikka äitinä oleminen käy työstä, minusta on maailman ihaninta viettää aikaa tuon ihanan pienen vauvan kanssa. 

Orastava kesä: Kesä ja jäätelöt, ihan parasta! Kesällä on tarkoituksena käydä Hernesaaren rannassa, Suomenlinnassa pelaamassa Pokemonia sekä käydä maakuntamatkalla Raahessa sekä mahdollisesti myös Haaparannan puolella Ruotsissa. Varasimme myös risteilyn elokuulle niin Evekin pääsee viimeistään silloin ulkomaille!
  1. Ihana toi orastava -sana kesän edessä :F Alkava kesä on kiva, mulla kyllä eilen tippu jäätelöstä jäätelöpallo suoraan maahan ekan haukun jälkeen enkä kehdannut mennä pyytämään uutta.. :C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle kävi vähän samoin kun mulle viime kesänä Korkeasaaressa. Lokinperkele hyökkäs mun sämpylän kimppuun yhen haukun jälkeen ja sämppä maksoi melkein vitosen :( Sämppä jäi käteen kyllä, mutta ei sitä enää uskaltanu syödä.

      Poista

Designed by FlexyCreatives