New hairstyle

Edellisestä kampaamokäynnistäni on varmaan 10 vuotta, sillä en tosiaan kykene muistamaan milloin viimeksi joku muu olisi kunnolla laittanut hiuksiani. Hiukset olen leikannut viime aikoina pääsääntöisesti itse ja värjäys on hoitounut myöskin kotikonstein. Ilo olikin suuri, kun sain Samilta kampaamolahjakortin käytettäväksi synttäreideni kunniaksi.
Varasin ajan lähikampaamomme Hiusmestareihin työkaverini suositeltua kyseistä paikkaa ja tänään aamulla suuntasinkin toiveikkaana kohti kampaamoa. En ollut etukäteen miettinyt kovinkaan paljoa mitä kaikkea haluaisin hiuksilleni tehtävän, mutta onneksi Sari osasi hommansa.
Hiuksista leikattiin luonnollisesti huonot latvat pois ja leikattavaa oli paljon vähemmän kuin olisin kuvitellut. Vanhan kampaajani sanat olivat syöpyneet syvälle mieleni sopukoihi: "huonot on leikattava pois kunnolla, jotta hius kasvaa nopeasti takaisin". Huonot latvat toki kannattaa leikata pois, mutta muutoinhan tuo väite on täyttä potaskaa. Ei se tukka kasva yhtään sen nopeammin ja etenkään jos sitä on koko ajan leikkelemässä. Aiempi hiusteni kasvatusprojekti kaatui juuri tähän, sillä joka kerralla hiuksiani leikattiin enemmän kuin ne olivat ehtineet kasvaa.

Päädyimme laittamaan hiuksiini vaaleita raitoja ja tällä tekniikalla toteutuu toiveeni siitä, että halusin näyttää siltä, että olin kerrankin käynyt kampaajalla. Muutos ei ollut liian radikaali ja tätä väriä on helppo pitää pidempiäkin ajanjaksoja yllä. Aiemmin oma värinihän oli täysin tasainen, mutta raidat tuovat väriin kivaa kirkkautta. Tähän kampaamohommaanhan voisi ihan jäädä koukkuun...

Koko käsittely kesti 2,5 tuntia ja sillä aikaa ehdin lukea tärkeimmät uutiset Seiskasta, juoda teetä sekä keskustella varmastikin tulevan luottokampaajani kanssa mm. millaisia hiusvalintoja hän on tehnyt tyttäriensä kanssa ja mitä itse aion Even kanssa tehdä. Oma äitinihän piti minulla itsepintaisesti polkkatukkaa ja nykyään inhoan kyseistä hiusmallia yli kaiken. Taidetaan mennä siis sillä linjalla, että Eve saa itse päättää mitä hän hiuksillaan tekee.

Olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän muutokseen ja hieman vaaleampi tukka on kesäksi oikein piristävä. Vaikka kampaajalla käynti on omasta mielestäni hieman liian tyyristä lystiä, kyllähän tämä oli täysin sen arvoista!

Mitä te tykkäätte tästä uudesta lookista? :)
 1. Oi, noista tuli hienot! <3 Kampaajalla käynti on kyllä ihan luksusta ja jotenkin sen vaan tietää,että kun löytää sen "sen oikeen" kampaajan, johon luottaa. Mulla on kans ne edelliset kampaajat leikannut ties kuinka paljon vaan leikkaamisen ilosta, mutta nyt oon löytänyt sellasen kampaajan, jonka kans voi kommunikoida,että paljonko leikataan :D Väittäsin,että ne hyvällä kampaajalla kulutetut eurot maksaa itsensä takaisin, kun on enemmän parempia hiuspäiviä kuin huonoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Sari oli ihan huipputyyppi, kun myönsi ettei se leikkauksen mitta oo kaikki kaikessa! Se pituuden raju karsiminen on kyllä niin ärsyttävää hommaa. Mä tykkään tästä lookista kans kyllä :) Erilaiset, mut ei liian!

   Poista
 2. Onpa ihanan fresh look! :-) Oli varmasti virkistävää päästä käymään kampaajalla pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä ehottomasti jo paikallaan tämä visiitti :'D

   Poista
 3. Hienosti muotoillut hiukset! Jotenkin otsikko "new hairstyle" ei vain mielestäni ehkä nyt ole osuva kun näkyvää muutosta kun hiukset on suorat ei ehkä ole? Tai ulkopuolisen silmin tämmösistä puhelinkuvista ei ehkä näy muutos meille samalla lailla. Kunhan olet itse onnellinen hiuksiisi! Itse en halua käyttää tuohon humpuukiin rahaa vieläkään, ehkä latvat voi käydä leikkaamassa joskus heinäkuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hoksannu ottaa tähän parempia muutoskuvia, mut usko pois, muutos on isompi kun kiharat :) Ja joo, ei oo munkaan tarkoituksena alkaa ravaamaan kampaajalla, mut jos kuitenkin kävis jatkossa vaikka viiden vuoden välein jo :D

   Poista
 4. Ihanat uudet hiukset! :) Mie en oo käynyt kolmeen kuukauteen kampaajalla, mikä lienee pisin aika ilman parturointia 11 vuoteen.. Miun hiusmalli kun on ollut pakko leikata aina kuukauden välein tai se näyttää ihan kamalalta :D Nyt kuitenkin yritän kasvattaa näitä hiuksia, joten kampaamo saa odottaa - vaikka kaipaan kyllä sitä hemmottelun tunnetta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun hiusmalli vaati kyl vähän enemmän hoitoa, kun tää mun :) Kuinka pitkää tukkaa oot aatellu? Kiitos kehuista :)

   Poista
 5. Onpa onnistunu lopputulos! Ja raidat on kyl ihan parhaita: elävöittävät hiuksia kivasti eikä juurikasvukaan haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lopputulos on kyllä kovasti omaankin mieleen :) Just tällanen kiva kesätukka! Plussaa kyllä kans jos tosiaan juurikasvu pysyy pidempään piilossa.

   Poista

Designed by FlexyCreatives