Joulukuun...

... kohokohta
Kyllähän se jouluaatto oli tämän kuun kohokohta, vaikka tänä vuonna joulu ei kuitenkaan tuntunut niin taianomaiselta kuin olin odottanut. Joulu oli kuitenkin ihanaa aikaa ja siihen kuului paljon muutakin kuitenkin kuin itse aatto.
... moka
Joulukalentereiden unohtaminen. Avasin viimeiset luukut vasta toissapäivänä sekä meidän padin rikkominen pelatessani Pokemon GO:ta. Sinne meni sitten se e-kirjojen lukulaite.

... kirja
Seppo Jokisen Vakaasti harkiten, aivan loistava kirja pitkästä aikaa! Edellinen kirja oli jännästä lopusta huolimatta hieman pettymys, mutta tämän juoni oli loistavasti rakennettu.

... sarja
Edelleen Greyn anatomia! Olemme päässeet sarjassa jo miltei puoleen väliin. Saakohan tähän myös sanoa hiihdon ja ampumahiihdon maailmancupin? 

... elokuva
Uusin Star wars, ehdottomasti! Sami ei tästä osasta niin tykännyt, mutta omasta mielestäni tämä oli parempi kuin edellinen. Loppu oli kieltämättä jännä!

... lempi tuote
Anastasia Beverly Hilssin Blush Trio sävyssä Peachy Love. Tästä tuli heti uusi suosikkini!

... lempi vaate
No jouluneule, tietysti! Sitä tuli pidettyä melkein joka päivä. Myös Ruotsista ostetut uudet olohousut olivat pop sekä Samilta joululahjaksi saamani uudet tossut. Tälle listalle on kyllä pakko lisätä vielä Ted Bakerin Wrap coat, sillä onhan se nyt vaan niin tyylikäs ja ihana takki!

... herkku
Suklaa ja etenkin suklaarusinat, ei tästä mihinkään pääse. Ennen raskautta rakastin sipsiä ja dippiä, mutta nyt taas en vain voi kieltäytyä suklaasta.

... biisi
Michael Bublén joululaulut, paljoa muuta musiikkia ei tullutkaan kuunneltua.

... hetki
Kun Eveliina otti ensimmäiset askeleensa 23.12. Tämä hetki oli paras joululahja, jonka pystyin saamaan ja itkuhan siinä tuli.

... ostos
Jo aiemmin mainitsemani olohousut! Niin ihanat päällä <3

... toive tulevalle kuukaudelle
Toivon, että töiden aloittaminen pitkästä aikaa sekä Eveliinan päiväkodin aloittaminen sujuvat hyvin. Itse työnteko ei minua jännitä, vaan se tuntuu ajatuksena ihan kivalta. AInoastaan vauvasta erossa oleminen ahdistaa etukäteen jo todella paljon. Kun on viettänyt 10 kuukautta toisen kanssa 24/7, tuntuu oudolta olla päivittäin yhtäkkiä erossa se ainakin kahdeksan tuntia. Kuulemma kaikkeen tottuu, mutta minkäs sille mahtaa, että olen tällainen etukäteen jännittäjä ja stressaaja.
 1. Oon kattonu telkkua niin paljon että on vaikea sanoa parhaita sarjoja tai leffoja, mutta ehä surkein oli uusin TWD kausi joka oikeasti saa uskon koko ohjelmaan hiipumaan. Ihanaa kun pienokainen alkoi kävelemään vielä ensimmäisen vuotensa aikana :)

  Katri, Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo TWD:lle lämmenny koskaan, vaikka tuo aviomies sen tyylisiä sarjoja paljon katteleekin. Joskus kyllä sarjoista katoaa se, miksi sitä on joskus jaksanut kattoa. Mulla kävi Vampire Diariesin kanssa just niin :(

   Poista
 2. Ah, toi Jokisen uusin oli niiiin hyvä, luin sen kans joulukuussa. Mä myös petyin siihen edelliseen, tämä oli huomattavasti parempi verrattuna siihen :)

  Nyt luin Leena Lehtolaisen uusimman (Viattomuuden loppu) ja se oli myös tosi hyvä, vaikka aihe olikin aika iljettävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos suosituksesta! Meidän mummilla kuulemma on toi kirja niin saan sen kans pian luettavaks :) Luin vähän aikaa sitten sen Lehtolaisen Tiikerinsilmän, tykkäsin siitäkin!

   Poista
 3. kiva postaus idea :) Tuo anastasian paletti näyttää kyllä ihan täydelliseltä *_* <3

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives