Tervetuloa vuosi 2018!

Apua, täällä minä vietän nyt laatuaikaa yksin ensimmäistä kertaa melkein vuoteen, sillä Teukan lisäksi ketään muuta ei ole kotona. Eveliina lähti kummitätinsä kanssa hummaamaan kaupungille, joten äiti sai jäädä kotiin viettämään aikaa ihan yksin. Näemmä omaan laatuaikaani kuuluu saunominen ilman kiirettä, blogin kirjoittaminen energiajuoman kanssa sekä taustalla pyörivä Greyn anatomia. Kerrankin ei tarvitse jännittää, että milloin erään päiväunet loppuvat ja saan nauttia ajasta aivan rauhassa. Jännä tunne!

Ensi viikolla meillä alkaa uusi arki, kun Eve aloittaa päiväkodin maanantaina ja itse palaan keskiviikkona töihin. Nyt viikonlopun aikana on tarkoitus hoitaa arjen askareita pois alta eli siivoilla, pestä ylimääräiset pyykit sekä etsiä kaikki työvaatteet, jotta ensi viikko sujuisi mahdollisimman stressittömästi.
Vuosi vaihtui meillä rauhallisesti oman perheen kesken ja yllätin itseni sekä kenties Saminkin, sillä valvoin melkein yhteen. Juuri vuoden vaihtuessa olin rauhoittelemassa Eveä, mutta onneksi ehdin minuutin yli Samin käsivarsille. Katselimme muutamat raketit, halimme ja olimme vain aivan rauhassa. 

Tulevalta vuodelta odotan eniten muuttoa uuteen asuntoomme, johon pääsemme toivottavasti muuttamaan heti vappuna. Blogia aion jatkaa parhaani mukaan, mutta toki työelämän astuminen kuvioihin voi ainakin aluksi sotkea tätä hommaa. Postausideoita on paljon varastossa, joten siitä ei pitäisi jäädä kiinni!

Nyt jatkan myös rauhassa oman aikani viettämistä ja alan tuijottamaan ampumahiihdon maailmacuppia. Palaillaan pian taas uusien postausten kanssa. Hyvää uutta vuotta kaikille! 
 1. Ihanaa laatuaikaa siulla ja kiva, että juuri ennen töiden alkamista :) Tsemppiä töiden alkuun!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti työelämään astuminen ja arjen rutiinien löytäminen 'uudestaan' onnistuu hyvin :) Mieluusti jatkan täällä seurailua, mutta viimeaikoina tullut kommailtua vähemmän niihin suoraan vauva-aiheisiin juttuihin kun itse olen vähän lapsikammoinen vielä muutenkin :) Mutta täältä on kiva etänä seurata miten teilä se pikkunen kasvaa!

  Katri, Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! Joo mä ymmärrän ton vauvakammoisen kommentoinnin, kun en itekään ennen omaa lasta lukenu mitään vauvoihin liittyvää, kun eihän se välttämättä kosketa omaa elämää ollenkaan, etenkään jos oma lapsi vielä kammostuttaa ja lapset ylipäänsä :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives