Ravintolavinkki: Löylyn brunssi

Kävimme pari viikkoa sitten kaverini Erikan kanssa Löylyssä lauantailounaalla. Olin käynyt Löylyssä pari kertaa aikaisemmin, mutta aina kuitenkin kesällä sekä arkena. Tällä kertaa Löylyssä oli tarjolla brunssi ja brunssipaikkanahan Löyly on mitä ihanin. 

Tunnelma Löylyssä oli ihana, sillä suurista ikkunoista näkee merelle sekä aivan selkämme takana oli iso avotakka, joka toi niin lämpöä kuin tunnelmaakin ympäristöön. Tuli toi mieleeni Lapin sekä laavussa olevat avotulet.


Löylyn brunssin lisäksi listalta löytyy myös klassikot, joten viikonloppuisin brunssi ei siis ole pakollinen. Toki brunssipöytä olisi ollut monipuolinen, mutta Erika himoitsi Löylyn kuuluisaa lohikeittoa ja itse halusin testata jälleen burgeria. Päätimme ottaa ruokailun myös pidemmän kaavan kautta ja otimme myös jälkkäriksi suklaakakkua. Aijai, on muuten helppo katsoa näitä kuvia puoliksi nälkäisenä ja juuri Bikini challengen aloittaneena. 


Ruokailun jälkeen kävimme vielä kävelemässä pienen lenkin rannassa, mutta kylmä merituuli ajoi meidät pian odottelemaan bussia. Eveliina nukkui melkein koko reissun ajan, joten saimme viettää Vaipin kanssa laatuaikaa pääosin aivan kahdestaan ja aivan rauhassa. Viivyimme Löylyssä miltei koko pöytävarauksemme ajan (1,5h) ja suosittelenkin moisen tekemään mikäli vain tiedät ajoissa olevasi menossa Löylyyn. Löyly on myös lapsiystävällinen paikka, joten siltäkin osin voin paikkaa suositella.

Oletteko te käyneet Löylyssä ja mitä olette tykänneet? :)
 1. Löyly on ihana paikka<3 En oo siellä koskaan käynyt syömässä, mutta yksillä ollaan käyty :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihana pikkuinen!

  Löylystä olen lukenut ja toivottavasti pääsen seuraavalla Suomen matkalla kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eve kiittää <3 Kannattaa ehdottomasti kokeilla, on meinaan Helsingin parhaita paikkoa :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives