Leffatreffit ja tuntematon sotilas

Viime viikolla pääsimme viettämään laatuaikaa kaksin Samin kanssa oikein kahteen otteeseen, sillä kävimme pitkästä aikaa pariinkin otteeseen leffassa. Eve oli kummitätinsä hellässä huomassa molemmilla kerroilla ja me saimme nauttia vauvavapaasta ajasta parin tunnin aikana. Tiistaina kävimme katsomassa ensin the Greatest Showmanin ja lauantaina kävimme ensin syömässä, shoppailemassa ja sen jälkeen Omenan Loungessa katsomassa Tuntemattoman sotilaan.

Tähän väliin täytyy tunnustaa, että olen kaiketi huono suomalainen, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun näin yhtään minkään version tuntemattomasta enkä ole lukenut kirjaakaan koskaan. Ainakin sain katsella tämän version täysin ilman ennakkoluuloja.

Ennen leffaa kävimme tosiaan syömässä ja valitsimme pitkästä aikaa ravintolaksi Viikinkiravintola Haraldin. Kävimme siellä viimeksi vuosipäivämme kunniaksi toukokuussa eivätkä Haraldin pihvit pettäneet tälläkään kertaa. Ruoka oli todella hyvää ja vaikka olen bikinillä, sain ruuan mahdutettua makroihin ihan pikkiriikkisen soveltaen. Emme käy kuitenkaan niin usein hyvissä ravintoloissa syömässä, etten voisi hieman poiketa ohjeista. Rikkomukset eivät kuitenkaan muuten ole tapana.

Shoppaillessa ostin pitkästä aikaa itselleni vaatteita ja okei, pakkohan se oli jotain Evellekin ostaa. Itselleni mukaan lähtivät farkut sekä pari korua Zarasta ja uusi neuletakki Cubuksesta. Hieman siistimmät yläosat ovat olleet hieman kortilla viime aikoina, joten nyt sitäkin aukkoa on paikattu vaatekaapissa. Ostosten esittely on luvassa myös erikseen!

Koska Tuntematon sotilas kestää sen kolmisen tuntia, valitsimme saliksi Loungen, jossa on ihanat liki makuuasentoon säädettävät nahkaiset penkit, viltit sekä tyynyt - mukavuudeltaan tämä sali on siis huipputasoa. Leffan pitkä kesto ei tuntunut tällä kertaa läheskään niin pitkältä, tosin mikäs siinä hyvien eväiden ääressä sekä mukavassa asennossa makoillessa. Elokuva oli aika ajoin itselleni hieman vaikea seurata, sillä henkilöhahmojen nimet alkoivat hahmottua vasta lopussa kunnolla. Muuten tarina oli kuvattu hyvin sekä kaikesta raakuudestaan huolimatta erinomainen. Parhaasta roolisuorituksesta vastasi omasta mielestäni Aku Hirviniemi ja harmikseni hänen niin kuin monen muunkin hahmo sai surmansa.

Nyt viikonlopuksi meillä ei olekaan mitään suunnitelmia. Meidän piti viedä Eve pulkkailemaan, mutta vesisade taitaa kirjaimellisesti vesittää ne suunnitelmat. Ehkä vietämmekin viikonlopun tekemättä mitään, sillä työviikon jälkeen on ihana hengähtää hieman ilman stressiä oman perheen kesken. 

Jos teillä on tekemisen puutetta niin muistakaahan osallistua kaupunkijulisteen arvontaan täällä mikäli et ole vielä osallistunut! :)
 1. Me käytiin eilen mieheni kanssa katsomassa tuo the greatest showman ja voi juku kuinka hyvä se olikaan! 😍

  https://jasminemarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan huippuhyvä! En osannu odottaa ollenkaan niin hyvää leffaa :) Kiva et säkin tykkäsit!

   Poista

Designed by FlexyCreatives