Someton joulu

Joulu on nyt ohi ja vaikka rakastan joulua yli kaiken, olen jotenkin valmis lopettamaan joulun jo tältä vuodelta. Eilen huomasin ajattelevani, että josko siivoaisin kuusen ja kaikki koristeet pois ja antaisin niiden odottaa rauhassa ensi vuotta. Someton joulu oli ihanan rentouttava, sillä kerrankin ei tarvinnut miettiä mistä ja mitä postaisin someen. Oli myös ihanaa olla hukkumatta kaikkiin hyvän joulun toivotuksiin, joita jokaisen seinällä komeilee somessa tähän aikaan vuodessa. 
Somettomuus helpotti myös bloggaamisesta aiheutunutta stressiä, sillä nyt kun joka paikassa on toitotettu blogien olevan out, se on laskenut myös omaa innostusta blogata. Sometauko teki omalta osaltaan todella hyvää, mutta samalla motivaatio mm. blogin suhteen on hieman kadoksissa. 
Tänään kuitenkin salilla huomasin ajattelevani postausaiheita, joten kyllä se motivaatio siellä edelleen on, joskin vain vähän piilossa taikka lomalla. Äitiysloman aikana blogi on päivittynyt ahkeraan tahtiin ja ennen joulua minulla olikin varmaan pisin postausputki ikinä, joka kesti hieman yli viikon. Harvemmin postaan joka päivä ja oma henkilökohtainen postaustavoitteeni on postata 4 kertaa viikossa, tietysti mikäli aiheita vain on. Välillä blogin kanssa on enemmän vaikeuksia, kun taas joinakin aikoina blogitekstejä on liiankin monta yhtäaikaisesti mielessä eikä kaikkia ideoita ehdi toteuttaa fiksussa aikataulussa. Tällä hetkellä eletään ehkä jotain aikaa tältä väliltä, sillä ideoita on kyllä, mutta ei välttämättä motivaatiota toteuttaa niitä.
Etenkin kesällä on ihana lomailla blogista ja ehkä tämä viimeinen kokonainen viikko ennen töihin paluuta on hyvää aikaa ottaa vain ihan itselle. Blogi on kuitenkin ollut olemassa jo yli kolme vuotta eikä se viikon aikana mene minnekään, vaikka postaisin hieman harvemmin. Vuosikin vaihtuu pian ja ehkä vuoden alussa on myös hyvä aloittaa blogi omalla tavallaan puhtaalta pöydältä ja ilman stressiä. Tämä on kuitenkin itselleni rakas harrastus, jota tuskin oikeasti lopetan vielä piiiitkään aikaan.

Kuten lupasin, on aika paljastaa jouluarvonnan voittaja. Teitä osallistui aivan huikea määrä arvontaan, mutta vain yksi onnekas nappasi voiton ja hän oli nimimerkillä Essi kommentoinut, onnea! Olen laittanut sinulle sähköpostia voitostasi. Tässä kohtaa voin myös paljastaa, että vuoden alussa on jo heti uuden arvonnan vuoro uuden kivan yhteistyökumppanin kanssa tulossa, joten pysy kuulolla! :)
 1. Mulla on ihan samat fiilikset nyt tän jouluhomman kanssa, että ei yhtään sureta siivota kuusta pois niinku edellisinä vuosina :D Mut voiko muuta olettaakaan, sielunsiskoilla samat ajatukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en olettanu kyllä yhtään mitään muuta :D Eiköhän me siivota ne kuuset samaan aikaan pois sitten myös tietämättä. En tiiä yhtään mistä tää kummajainen nyt johtuu, kun sulla nyt on sentään joku syy! Vai voisko olla, että mä myötäelän sun mukana x)

   Poista
 2. Tuntuu, että joulun stressi ja kiireet on vielä tässä jatkunut, eikä ole saanut itse nyt näiden välipäivien aikana suunniteltua mitään! Mulla lyö kunnolla tyhjää enkä ole edes oikeastaan miettinyt blogia sen oikean elämän ohella :) Mutta kyllä se aika ja inspiraatio taas jostain löytyy kun on sen aika, kunhan ei vain lopeta bloggaamista! Mun mielestä tätä kannattaa kyllä jatkaa niin pitkälle kun vain voi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, nyt sain vihdoin kaivettua läppärin esiin niin kohtahan tässä vois vaikka postailla :) Kovasti joo stressi jatkui, vaikka sain eilen siivottua joulun pois! Nyt sitten vaan vikan vapaan viikonlopun viettoon :o

   Poista
 3. Mie juuri eilen harmittelin, etten haluaisi luopua kuusesta ollenkaan, kun se on jotenkin niin tunnelmallinen! :D Onhan se tietysti vähän tiellä, kun joudun joka kerta litistämään mahan, että pääsen istumaan miun tuolille ruokapöydän viereen - eipähän tule syötyä liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh meillähän toi ääliökissa varmisti, että kuusi saa lähteä kun katko sen rungon :D Mutta onpahan kerranki ajoissa siivottu joulu pois eikä vasta helmikuussa. Siivoa vaan säkin ;)

   Poista
 4. Someton joulu kuulostaa hyvältä idealta! Mä päivittelin kyllä omaa somea joulun aikana mutta huomasin että muuten somen selaaminen jäi mullakin aika paljon paitsioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä ens vuonna, oli rentouttavaa! :) Nyt vois koittaa palata normaaliin arkeen ennen ens viikon uutta arkea, apua!

   Poista

Designed by FlexyCreatives