Ted Baker Wrap Coat

Hei vain sinne ruudun toiselle puolelle pitkästä aikaa! Joulu on nyt ohi ja toivottavasti tekin olette pystyneet rentoutumaan ja nauttimaan tästä ihanasta ajasta. Itse vietin täysin somettoman joulun ja jatkoin sitä vielä puoliksi eilen. Oli muuten ihanan rentouttavaa elää täydessä some-pimennossa koko joulu ja nauttia vain livenä kaikesta. Vaikka joulu onkin ihanaa aikaa, silti ajatus sosiaalisen median joulumaailmasta ahdisti, joten hylkäsin totaalisesti kännykkäni. Somettoman joulun vuoksi kuvia tuli otettua vähemmän, mutta kuvien sijaan muistot jäävät mieleen ja parempi niin. Nyt kuitenkin pääsen vihdoin esittelemään teille itselleni hankkimani joululahjan, joka on vilahtanut aiemmin jo Instassani.

Tämä Ted Bakerin wrap coat on ollut suuri unelmani jo kauan ja vihdoin tänä jouluna raaskin vihdoin sijoittaa tähän ja hankkia sen itselleni joululahjaksi. Meillä on ollut jo pitkään perinne, että myös itselle ostetaan joululahja. Viime vuonna ostin itselleni UGGit ja tänä vuonan tämän takin. Takin ovh. on 450 euron paikkeilla, mutta onneksi takki oli reilussa alessa ennen joulua, sillä ihan niin paljoa rahaa en olisi raaskinut tähänkään sijoittaa vaikka takki on kaikin puolin täydellinen.

Ted Bakerin vaatteissa pidän erityisesti niiden istuvuudesta sekä ryhdikkyydestä. Tässä takissa molemmat ovat aivan eri luokkaa kuin edullisemmat vastaavat, sillä useimmiten halvoissa versioissa kangas kulahtaa ja alkaa roikkua epäedustavasti. Niin kuin serkkuni eilen sanoi, näissä vaatteissa juuri täydellinen istuvuus ja ryhdikkyys tuo sen tyylikkyyden. Serkkuni oli myös ostanut samanlaisen takin itselleen, mutta harmaana versiona. Oman takkini väri on Dusky pink, vaikka se omasta mielestäni on enemmän laventelin värinen. Takista löytyy myös kauniit ruusukultaiset yksityiskohdat.

Koska olen pian palaamassa työelämään (alle kahden viikon päästä, iik!), halusin senkin vuoksi hankkia hieman edustavamman ja yleisilmeeltään siistin takin. Tämä on lisäksi ajaton malli, joka tuskin koskaan tulee menettämään tyylikkyyttään. Väri on myös mukavan erilainen perusharmaan rinnalla, mutta kuitenkin tarpeeksi neutraali.

Nyt kun takki on vihdoin paljastunut virallisesti paketista, pääsen myös kunnolla käyttämään tätä. Vaikka takki on roikkunut kuukauden päivät eteisen naulakossa, takki oli jäänyt tarkkasilmäiseltä mieheltäni huomaamatta. Kiitos Lauralle näistä kuvista!

Mitä te tykkäätte tästä takista? :) Ps. Paljastan jouluarvonnan voittajan piakkoin!
 1. Tuota Ted Bakerin samaa takkimallia olen itsekin katsellut kauan, joko camelin/beigen värisenä tai sitten tänä vuonna kaupoissa olleena viininpunaisena, on se vaan niin kaunis. <3 Haluaisin vain nuo metalliset yksityiskohdat noista nauhojen päistä pois, mua kun niin neuroottisesti häiritsee eri väriset metallit samassa asussa :D Mutta varmaan ne olisi irroitettavissa, miltä sun mielestä vaikuttaa?

  Superkauniisti istuu sulle, erityisesti tuo väri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai ne irti lähtisi, mutta noi on aika tiukalti kiinni enkä tiedä miltä ne päät sen jälkeen näyttäisi. Tässä takissahan on myös nappi vyötäröllä sekä solki tuossa yläosassa, niin irtiotettavia osia olisi enemmänkin. Ymmärrän jos häiritsee, mutta itse en lähtisi irrottelemaa.

   Kiitos kehuista! <3

   Poista
 2. Aivan ihana! Ted Bakerin takit on kyllä sellaisia syksy- ja talviasujen pelastajia, että huolisin niitä itsellenikin vaikka koko kaapin täyteen. Minulta löytyy vain yksi trenssi, mutta kovasti olen talvitakkejakin himoinnut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihania ja haaveilen kans siitä samasta trenssistä, joka sullakin on! <3 Mulla on takeista nyt tämä ja se viitta, mutta kyllähän se trenssi vielä mukaan menis :)

   Poista
 3. Tuo takki on kyllä ihana, voisin huolia saman takin itsellenikin! <3 kokeilin kerran ted bakerin takkia, mutta harmikseni niitä ei ollut omaa kokoa jäljellä niin en saanut sellaista itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oijoi, kyllä se oikea aika sunkin takille vielä koittaa! Näitä Bakerin takkeja voin kyllä suositella erittäin lämpimästi <3

   Poista
 4. Sika siisti takki! Mä myös haluaisin jonkun ryhdikkään villakangastyyppisen takin jossa olisi vastaava istuvuus ja malli, kun vanha nukkaantui sen verran että tuli heitettyä se pois viime talven jälkeen. Nyt ei ole omaan mieleen löytynyt sopivaa, mutta pitäisi ehkä mennä stokkalle kaivelee mieluista :)

  Katri, finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri :) Stockalla taitaa olla ainakin tätä vastaavia malleja jos Bakeria nimenomaan hakisit ja onhan siellä toki paljon muitakin. Kyllä villakangastakissa kannattaa panostaa laatuun ettei käy just noin kuin sulle!

   Poista
 5. Toi takki on kyllä ihan täydellinen<3 kelpuuttaisin sen omaankin kaappiin ihan koska vaan!

  VastaaPoista
 6. Niin kaunis takki ja malli <3 Siskoni ostin saman takin itselleen tänä vuonna Stockalta joululahjaksi mustana ja itsekin olen katsellut tuota takkia sillä silmällä :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives