Tukholma 4.-6.12.2017

Oikein ihanaa lauantaita! Täällä vietellään rauhallista aamua Sanabileitä katsellen sekä bloggaillen. Pikkuhiljaa meidän pitäisi alkaa siivoamaan ja valmistautua, sillä saamme tänään vieraita Tampereelta, kun Leevi tulee leikkimään Eveliinan kanssa. Eilen meillä oli myös jännittävä päivä Even kanssa, sillä kävimme mainoskuvauksissa. Neiti oli oikein luonteva kameran edessä ja juttua riitti, mistä lie perinyt!

Sitten siihen varsinaiseen asiaan! Kävimme tämän viikon alussa risteilyllä kummitätini kanssa ja olimme reissussa ihan tyttöjen kesken. Treffasimme keskustassa maanantaina hyvissä ajoin ennen laivan lähtöä, jotta ehdimme ihailla jouluista Helsinkiä matkalla laivaan. Pysähdyimme erikseen ihailemaan tätä Louis Vuittonin jouluikkunaa, joka on mielestäni aivan ihana! Eve nukkui onneksi hyvät päiväunet ennen laivan lähtöä, joten pääsimme kivuttomasti varaamaamme buffetiin.
Otimme laivalla todella paljon kuvia, mutta koska kummitätini haluaa pitää kiinni yksityisyydestään niin en julkaise täällä kuvia, joissa hän esiintyy. Näemmä se olikin suurin osa kuvista, mutta laitetaan sitten näitä kuvia, joissa hän ei ole.

Kuitenkin, kävimme ensimmäisenä iltana buffetissa, jossa olen jo pitkän aikaa halunnut käydä, mutta Sami ei siitä niin välitä niin se jää aina välistä meidän yhteisillä reissuilla. Tällä kertaa Grande buffet oli pienoinen pettymys, sillä siellä oli tarjolla jouluruokaa. Se tarkoitti sitä, että mm. sushit ja antipastot puuttuivat buffetista kokonaan, jotka ovat yleensä lemppareitani. Saimme kuitenkin vatsamme hieman liian täyteen kuitenkin, mutta onneksi tilaa jäi kuitenkin yhdelle samppanjalle Bon Vivantissa, jossa kummini viettävät yleensä keskenään paljon aikaa.


Laivalla shoppailimme, söimme, kävimme Even kanssa ensimmäistä kertaa pallomeressä ja leikkimässä Silja Landissa. Tukholmassa kävimme tiistaina Mall of Scandinaviassa shoppailemassa, mutta se oli niin iso ja vaikuttava paikka, että se vaatii oman postauksensa. Ostoskeskuksella oli paljon enemmän kokoa, kuin osasin odottaa vaikka odotinkin valtavaa shoppailuparatiisia jo valmiiksi.
Pienen lapsen kanssa laivalla on aina mentävä pienimmän halujen mukaan, mutta onneksi Eve on maailman helpointa matkaseuraa kunhan syömisistä ja päiväunista pitää kiinni. Silja Linella onneksi otetaan pienet hyvin huomioon ja laivalla on helppo olla ihan pienenkin vauvan kanssa. Heille on myös omaa tekemistä ja jokaisesta ravintolasta löytyy paljon syöttötuoleja. Lisäksi henkilökunnalle ehdoton kiitos hyvästä tilannetajusta ja ystävällisyydestä lapsia kohtaan.

Tämän vuoden reissut olivat varmaankin tässä ja mahtuihan niitä ulkomaanvierailuja kolme tähän vuoteen. Ensi vuonna matkailu varmasti jatkuu ja kunhan Eve hieman kasvaa niin lähdemme varmasti koko perheen kesken Lontooseen. Häämatkakohdekin on vielä avoinna, mutta olen haaveillut jenkkeihin pääsemisestä jonkin aikaa. Ehkä sitäkin pitäisi alkaa suunnittelemaan!
  1. Ooh toi LV:n jouluikkuna, upea!! Ihanalta kuulosti teidän reissu<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihana, vaikka sinänsä toki tosi yksinkertainen :) Ihana reissu olikin! <3

      Poista

Designed by FlexyCreatives