Marraskuun...

Oho, tästä kuusta on kulunut jo 12 päivää eikä kuukauden postaukset yleensä aloittava koostepostaus ole vieläkään ilmestynyt. Asia tulee nyt korjatuksi, joten tässäpä viime kuun parhaat jutut ja hetket!

... kohokohta
Marraskuun kohokohta oli Tukholman reissun varaaminen kummitädin kanssa. On aina kiva, kun tiedossa on jokin reissu, jota odottaa! 

... moka
Meinasi käydä moka passin kanssa, sillä enhän minä tajunnut, että uudella nimellä tarvitsen tietysti uudet henkkarit! Niinpä siis äkkiä pikapassin hankintaan ennen reissun alkua ja passi ehti lopulta helposti ennen reissua perille.

... kirja
Viime kuussa en lukenut yhtään varsinaista kirjaa, mutta kai Akkarin taskarit lasketaan? Jouluksi tuli ostettua Jouluteemanumero sekä erillinen joulutaskari. Nämä on hankittava joka vuosi!

... sarja
Greyn anatomia! Aloitimme katsomaan Grean anatomiaa alusta Viaplaysta, sillä edellisestä kerrasta on ihan liian pitkä aika. Etenkin nyt kun uusin kausi on tauolla, meillä on hyvää aikaa katsoa vanhoja kausia ja niitähän riittää! Huomasin myös onnekseni ettei All time-inhokkini Izzie enää ärsytä hahmona.
... elokuva
Jouluprinssi, joka katsottiin Even kanssa Netflixistä. Tänä vuonna jouluelokuvia on hieman vähemmän puoleisesti tarjolla, sillä monia leffoja en jaksaisi kuitenkaan uusiksi katsoa. Tietysti The Holiday, Rakkautta vain sekä Yksin kotona-elokuvat on ne vakkarit, jotka pitää katsoa.

... lempi tuote
Nivean pikakasvonaamio! Tämä on saanut ihon kasvoilla sekä käsissä ihanan pehmeäksi ja naamion jäljiltä jää aina ihanan raikas olo.
... lempi vaate
Lidlistä ostamani The ugly christmas sweater. Neule on harmaa lumiukkoneule ja tämä on niin ihana päällä! Täytyy esitellä tämäkin vielä erikseen, mutta tätä 13 euron ostosta en kadu! <3

... herkku
Joulun lähestyessä tietysti joulutortut sekä suklaat. Onneksi kohta pääsee konvehtirasioiden kimppuun ja odotan etenkin Paradis-suklaarasian avaamista!
... biisi
Michael Bublén joulubiisit. Näitä kuunneltiin jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta ja on ne vaan niin ihania. Toivottavasti näitä kuunnellaan myös tänä vuonna äitini luona.
... hetki
Kun Eveliina oppi nousemaan seisomaan tukea vasten. Pienestä neidistä kasvaa iso tyttö aivan liian nopeasti.
... ostos
Kaikki joulujutut, joita olen kotiimme hankkinut. Postissa odottelee vihdoin Black Fridayna H&M:lle tekemäni tilaus, jossa on tulossa mm. punaisia kynttilöitä sekä jouluisia tyynynpäällisiä.

... toive tulevalle kuukaudelle
Että joulusta tulee valkoinen ja ikimuistoinen <3

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives