Esmara by Heidi Klum - vaaleanpunainen paljettimekko

Esmara by Heidi Klum-malliston toinen osa Let's celebrate tuli myyntiin Suomen Lidleihin viime viikon maanantaina. Kuten jo tässä postauksessa kerroin, minullakin tuli tehtyä kivoja löytöjä tästä mallistosta. Aiempi ei ollut lainkaan omaan mieleeni, mutta nämä olivat kuin minulle tehty. Etenkin tämä vaaleanpunainen paljettimekko vangitsi katseeni heti ja enimmäkseen tätä olin heti aamulla innokkaana menossa ostamaankin.

Ennen mekon ostamista pelkäsin kovasti helman olevan liian lyhyt, sillä etenkin mainoksista sai sen kuvan, ettei mekko tosiaan kovin pitkä ole. Onneksi en ole yhtä pitkän huiskea kuin huippumallit niin mekon pituus on tarpeeksi pitkä, vaikka saisi se olla toki pidempikin. Mekossa tykkään erityisesti puolipitkistä hihoista, sillä sen ansiosta mekko ei kaipaa muita hihoja matkaan - ts. esimerkiksi neuletta. Mekon selkämys oli hieman avoimempi kuin etuosa ja se toi mielestäni kivan twistin tähän mekkoon. Ainoa miinus tässä mekossa on se, että ainakin itsellä paljetit takertuvat helposti toisiinsa sekä hihat jäävät kylkiin kiinni. Jos on kovin varomaton niin ainakin itse sain paljetit lentelemään.
Paljettimekolla oli hintaa 19,90 euroa, joten kallis ostos tämä ei ollut. Ketjuliikkeissä tämäkin mekko saattaisi maksaa helposti liki 50 euroa, joten olen tyytyväinen edulliseen hintaan! Vaalean värinsä ansiosta tämä paljettimekko pääsee pikkujoulukaudenkin jälkeen varmasti käyttöön, sillä tämä jos mikä on sitä omaa väriäni ja tyyliäni. Tosin harvemmin käyn enää missään sellaisissa paikoissa, joissa tätä voisi mahdollisesti käyttää, mutta eiköhän jotain aina keksitä!

Mitä te tykkäätte tästä asusta? :) 
 1. Oho, no ei ole kyllä hinnalla pilattu tuota mekkoa! Kaunis mekko, sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tää mekko ja sopii sulle!! Mäkin katselin tätä, mutta taisin olla liian myöhään liikkeellä, kun ei ollut kokoja enää jäljellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ❤️ Meidän Lidl tais aueta kasilta ja me oltiin siellä vähän ennen ysiä. Oli tasan kaks mekkoa tässä värissä jäljellä ja onneks molemmat mun kokoa vieläpä :D Ei ollu kovin kaukana etten myös ois jäänyt ilman. Tosin olisin siitä pettymyksestä ehkä selvinnyt :)

   Poista
 3. Tää on kyllä ihana mekko, ja taas mentiin ihan samalla tyylisilmällä ;D Tämä sopii sulle kyllä tosi hyvin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo ja eiköhän jatkossakin mennä ;D Kiitos <3 Kai sullakin tulee asupostaus tästä?

   Poista

Designed by FlexyCreatives