Esmara by Heidi Klum - Let's Celebrate / OOTD

Maanantaina Suomen Lidleihin tuli myyntiin jälleen uusi Esmara by Heidi Klum -mallisto, jonka teemana oli tällä kertaa Let's celebrate. Itse skippasin edellisen Let's wow-malliston kokonaan, sillä ne vaatteet olivat mielestäni lähinnä mauttomia ja ihmettelin pitkään, että miten huippumalli sekä Muodin huipulla-tuomari pystyy suunnittelemaan niin mitäänsanomattoman malliston. Tämä uusi maanantaina ilmestynyt mallisto oli kuitenkin kovasti mieleeni ja saaliini olikin usean vaatteen kokoinen. Onneksi olimme liikkeellä ajoissa, sillä vaatteet olivat jälleen haluttuja ja myöskin Laura oli käynyt hakemassa samoja vaatteita, kuin minäkin.
Olimme alkuviikosta Tukholman risteilyllä kummitätini kanssa ja ensimmäisenä iltana päälläni oli Esmaran paljettitoppi sekä vahapintaiset farkut. Koska olimme liikkeellä pienen vauvan kanssa, meidän iltamme ja reissumme ei ollut kauhean bilepainotteinen, mutta laivalla on kuitenkin aina mukava pukeutua hieman paremmin kuin yleensä. Paljettitoppi sekä farkut sopivat oikein loistavasti tähän tarkoitukseen ja asukokonaisuus toimi mielestäni kivasti. Toppi on näyttävä, mutta neuleen alla se ei ole liian hallitseva eikä myöskään liian blingi. Topin selkämys on sifonkia, joten pelkkä toppikin toimisi mainiosti asussa ilman neuletta. 

Neuletakki ja kaulakoru / Guess
paljettitoppi sekä farkut / Esmara by Heidi Klum
kengät / Ted Baker

Asukokonaisuutena tämä asu oli myös huomattavasti tummempi, kuin mitä yleensä käytän. Yleensä syksyllä ja etenkin näin pikkujoulukaudella ahdistun kaupoissa, sillä musta, punainen ja ylipäänsä tummat värit eivät ole yhtään oma juttuni. Tämä asu oli kuitenkin mieleinen käyttää ja onneksi myös hiustenpidennykset olivat matkassa, sillä pitkä tukka on niin paljon hienompi, kuin oma hieman lyhyempi tukkani.

Mitä te tykkäsitte Let's celebrate-mallistosta?
 1. Kaunis asu 💖 Sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Mäkään en innostunut siitä aiemmasta mallistosta, mutta nyt tässä oli paljon sellaisia mitkä iski muhun :D Ehkä siksi, että olin vastaavia vaatekappaleita himoinnut jo ennestään, ja nyt ne sattuivat vielä olemaan halpojakin Lidlin ansiosta haha! Ihana tää sun asu :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli joo edullisia ja olihan noi mun (ja sun) ostamat nyt ihan meidän tyyliä :) Kiitos Elli <3

   Poista
 3. Kaunotar ja ihana asu! 💕 Tuo toppi oli kyllä niin must have!

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives