Mall of Scandinavia - Pohjolan ostosparatiisi

Kävimme tämän viikon tiistaina Mall of Scandinaviassa, joka on kauppakeskus Solnassa aivan Tukholman vieressä. Keskuksesta löytyy 224 liikettä, sen yhteydessä toimii jalkapallokenttä Friends Arena, leffateatterista löytyy IMAX ja kerrospinta-alaa kauppakeskuksessa on huikeat 101 000 neliömetriä. Meillä oli vain muutama tunti aikaa kierrellä kauppakeskuksessa ja vaikka skippasimme pääosin myös Suomesta löytyvät liikkeet, aika loppui pahasti kesken.


Julkisilla Mall of Scandiaviaan pääsee todella helposti, sillä me nappasimme ensin tunnelbanan Gärdetistä ja vaihdoimme keskustassa Pendeltågiin eli paikallisjunaan. Metrolla stoppeja matkan varrelle tulee 3 ja lähijunalla 2 eli matka ei kestä kauaa mikäli vaihdot osuvat kohdalleen. T-Centralenissa on helppo suunnistaa lähijunaterminaaliin myös lastenvaunujen kanssa. Sama lippu (Zon A) käy niin metrossa kuin lähijunassakin, joten siltäkin osin matkanteko on tehty vaivattomaksi. Tukholman keskustasta Solnaan menevät junat, joiden suuntina ovat Arlanda, Uppsala tai Märsta. Mall of Scandinavia on aivan Solnan juna-aseman vieressä eikä asemalta voi olla löytämättä perille. Kun juna on perillä, jatkaa vain junan kulkusuuntaan päin ja siellä MoS sitten jo näkyykin. Myös opasteet Friends Arenan suuntaan auttavat perille.
Liikkeitä Mall of Scandinaviasta löytyy tosiaan 224 kappaletta ja ehdimme käydä näistä vain pienessä osassa. Liikkeitä löytyy niin sisustuksen, muodin, kauden kuin erilaisten palveluidenkin parista. Kauppakeskuksesta löytyy peruskaupat kuten H&M (Home), Cubus, Gina Tricot, Lindex, KappAhl ja Newbie. Erikoisempia liikkeitä olivat muutamat ruotsalaiset sisustusliikkeet, Swarowski, Lego ja Disney Store, COS ja Zara Home sekä muutama, jonka nimeä en enää muista valitettavasti.
Kauppakeskuksessa vietimme aikaa yhteensä noin hieman yli kolmen tunnin verran, sillä viivyimme hieman pidempään laivassa sen saavuttua satamaan sekä halusimme ehtiä myös ajoissa takaisin. Ostoksia ehdimme tehdä sopivan määrän ja löysimme molemmat pari juttua kummitätini kanssa, jotka meillä olivat erityisesti etsinnässä. Tarkempi shoppailupostaus on tulossa myöhemmin, mutta paljastattekoon ettei Newbieltä päästy taaskaan tyhjin käsin pois sekä Zara ja H&M Homesta löytyi kotiin jotain uutta ihanaa.Lastenvaunujen kanssa Mall of Scandinaviassa oli helppo liikkua, sillä kauppakeskus koostuu pääosin kahdesta todella laajasta kerroksesta, joten kerrosten välillä ei tarvitse poukkoilla jatkuvasti. Hissejä oli tarjolla sopivin välimatkoin, mikäli sellaiselle tuli tarve. Mall of Scandinaviasta löytyy myös aivan upea lastenhoitohuone eli BabyLounge, jossa voi käydä imettämässä tai syöttämässä lasta sekä vaihtamassa vaipat. Pokemon GO:n pelaajalle Mall of Scandinavia on unelmien paikka käydä, sillä paikka vilisee stoppeja sekä saleja. Niitä on niin paljon, etten itse edes shoppailun lomassa kerennyt pyörittää kaikkia. Kauppakeskuksen alueellahan järjestettiin mm. Tukholman Safari Zone aikoinaan. Jos siis pelaat PoGoa ja olet Tukholmassa, käy ihmeessä täällä!


Tämän vierailun perusteella suosittelen kyllä kaikkia shoppailuhulluja käymään täällä ja onhan tämä vaikuttava paikka muutenkin. Jos haluat tehdä Tukholman risteilyllä jotain uutta niin testaa tämä! :)
 1. Ihanalta näyttää tuo paikka! Rakastan shoppailua niin tonne on päästävä ❤️ Kiitos hyvistä vinkeistä!

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Alkoi heti tekemään mieli glögiä ja piparia ja katsella jotain ihanan jouluista elokuvaa viltin alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni :) Täällä mä ite otan just ilon irti huonosta säästä ja vauvan päikkäreistä Greyn anatomiaa katsellen sopivasti viltin alla :D Kannattaa katsoa Netflixistä Jouluprinssi-niminen elokuva, oli symppis! <3

   Poista
 3. Toi on ihana kauppakeskus<3 Mä oon kerran käynyt ja ehdottomasti aion mennä uudelleenkin vielä joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeempi kuin odotin ja haluan tänne kans ehottomasti uudelleen! Ihan heti ei oo tarvetta, mutta viimeistään sitten kun Eve on isompi niin päästään tyttöjen reissulle <3

   Poista

Designed by FlexyCreatives