Nokka kohti Tukholmaa

Varasimme pari viikkoa sitten kummitätini Kaisan kanssa meille pienen tyttöjen risteilyn Tukholmaan ja tänään se lähtöpäivä vihdoin koittaa! Miehet jäävät siis kotiin ja tytöt pääsevät huomenna shoppailemaan Mall of Scandinaviaan. Teemana meillä on Shop til you drop, sillä onneksi myös veronpalautukset tulevat huomenna tilille. Mall of Scandinaviassa meitä odottaa 182 liikettä, joista toki suurin osa on suomalaisille tuttuja liikkeitä. Suunnitelmissa oli käydä ainakin Zara Homessa, COSilla, Newbiellä sekä muissa vaateliikkeissä.
Tämäkin aamu alkoi shoppailulla, sillä heräsimme Eveliinan kanssa onneksi ajoissa ja suuntasimme Lidliin tsekkaamaan Heidi Klumin Let's Celebrate-malliston vaatteet. Olin iskenyt silmäni roosaan paljettimekkoon ja halusin käydä katsomassa josko sen helma olisi pidempi kuin miltä se näytti. Onneksi olimme ajoissa liikkeellä, sillä mekkoja oli tasan kaksi jäljellä ja onneksi molemmat olivat kokoani. Mukaan lähti myös paljettitoppi sekä vahapintaiset mustat farkut. Näistä kuvia sitten myöhemmin, mutta voi olla että reissun aikana molemmat asut tulevat vilkkumaan jo Instassa sekä Snapissa.
Reissun kulkua ja Mall of Scandinavian ihanuuksia voitte seurata Instassa ja snapissa nimimerkillä Pinxedful. Palaillaan sitten jälleen itsenäisyyspäivänä! <3

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives