Viimeinen silaus jouluun

Voi apua, jouluaatto on jo huomenna! Vaikka olen odottanut huomista jo lokakuusta lähtien, en silti jotenkin hoksannut sen koittavan ihan oikeasti jo huomenna. Sen jälkeen kun irtisanoin itseni S-Marketista, olen pystynyt nauttimaan joulusta vasta kunnolla. Onko kenties joku muu havainnut hyvin hermostuneita ja kiukkuisia kanssaihmisiä kaupoissa näin joulun tienoilla? Niitä ihmisiä tuli nähtyä kauppaduuniaikoina ihan liikaa ja siihen se oma joulufiilis sitten vuosi toisensa jälkeen suli. Ei ihme, että Palvelualojen ammattiliitto aloitti kampanjan Ollaan ihmisiksi, sillä ihmiset käyttäytyvät välillä todella törkeästi kaupassa töissä olevia kohtaan.

Me oltiin rohkeita tänään ja suhautettiin rohkeasti kauppakeskus Sellon Prismaan kello kolmen aikaan. Vaikka Sellon parkkis oli tupaten täynnä, selvisimme kauppareissusta todella nopeasti ja vaivatta. Mihinkään ei tarvinnut jonottaa eikä ympärillä vellova tiivis ihmismassa haitannut, vaikka yleensä inhoan työntää Even vaunuja paikoissa, joissa on muitakin ihmisiä. Kai joku jouluinen zen-tila on saavuttanut minut.

Meidän kaikki lahjat on saatu paketoitua ja toimitettua suurimmaksi osaksi oikeaan osoitteeseen. Kuusikin on pysynyt pystyssä, vaikka Teukka selkeästi rakentaakin omaa pesäänsä sinne. Huomenna aamulla otamme rauhassa, käymme joulusaunassa omassa kodissa ja katsomme Lumiukon ennen kuin lähdemme viemään kynttilän siskoni haudalle. Iltapäivän aiomme viettää äidilläni, jonne pukki saapuu ilahduttamaan pikkusiskoani sekä Eveliinaa. Illaksi siirrymme viettämään joulua Samin isän luo, jonne saapuu myös hänen siskonsa ja veljensä perheineen. Hulivilipäivä tiedossa, mutta onneksi muina päivinä ehtii sitten rauhoittua kunnolla. 

Samalla haluan jo toivottaa teille kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua! Itse suunnittelin viettäväni somettoman joulun, joten palataan jälleen joulun jälkeen blogin sekä somen pariin. Ottakaa kaikki irti tästä vuoden parhaasta ajasta kukin omalla tavallanne! <3
  1. Olin yhden päivän tekemässä ekstraa kassalla perjantaina ja ainakin 3 asiakasta käyttäytyi turhaan epäasiallisesti. Valitettavasti joulun stressi saattaa aiheuttaa jokaiselle pahaa mieltä mutta samalla purkamalla paskaa käytöstä kaupan kassaan voivat he oikeasti pilata tämän joulun. Ne asiat kuitenkin tulee henkilökohtaisesti otettua kotiin ennemmin kuin harvemmin. Onneks oma joulu ei nyt mene pilalle kun on tottunut jo siihen ettei kaupan kassalla ole ihmisarvoa asiakkaan silmissä :)

    Katri, finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives