Black Fridayn ostokset

Vuoden suurinta ostospäivää sekä älä osta mitään päivänäkin tunnettua Black Fridayta vietettiin viime viikon perjantaina. Me emme viettäneet kovin onnistunutta Älä osta mitään-päivään vaan kyllä se meni reippaasti sinne ostosmanian puolelle. Kaikki löytämäni jutut olivat hinnaltaan edullisia sekä tarpeellisia. Materialismionnellisuus nosti kyllä päätään, sillä vihdoin raaskin ostaa myös itselleni uusia vaatteita, sillä äitiysloman aikana eli liki vuoteen en ole liiemmin itselleni mitään ostellut, vaan kyseessä on olleet käytännössä aina Eveliinan vaatteet.
Kotimme sisustus sisältää paljon valkoista sekä kuparia, joten kun näin Prismassa nämä Housen valokuvakehykset, olin välittömästi myyty. Taustalla näkyy Clas Ohlsonilta ostamani lamppu, joka sointuu kauniisti yhteen näiden kehysten kanssa. Kehyksiin päätyivät Eveliinan 5kk- sekä 6kk-kuvat. Tilasin vähän aika sitten pitkästä aikaa paperikuvia muistoksi Even vauva-ajoista, sillä haluan tehdä niistä vanhanaikaisesti albumin. Hintaa kehyksillä oli 1,90 euroa / kpl.


Tämän Ted Bakerin ihanan trikoomekon löysin Zalandon nettikaupasta huikealla -70 % alennuksella. Mekko löytyi toivomuslistaltani ja kun näin sen olevan näin isossa alessa, klikkasin sen välittömästi ostoskoriin. Näitä oli jäljellä enää vain yhtä kokoa, mutta onneksi mekko oli sopiva eikä tätä tarvinut palauttaa. Tämän takia tämä postauskin ilmestyy vasta nyt, sillä halusin ensin nähdä oliko mekko sopiva vai ei. Tätä mekkoa aion käyttää mm. töissä, mutta töissä tämän kanssa täytyy käyttää esimerkiksi neuletakkia sekä sukkahousuja, sillä muuten koen tämän olevan liian juhlava. Lähdemme maanantaina risteilylle kummitätini sekä Eveliinan kanssa ja sillä reissulla kuvataan varmasti asukuvia tämä päällä!

Ovh. mekolla oli 219 euroa, mutta nyt alennuksen jälkeen hintaa jäi enää 65 euroa.
Cubukselta sekä Bikbokilta löysin itselleni uudet housut. Hintaa näillä oli yhteensä 20 euroa eli näistä maksoin 10 euroa / kpl. Yllättikö, että toiset näistä ovat myös puuteriroosan sävyiset? Nuo Cubuksen harmaat Jenny-legginsit ovat muuten yhdet maailman mukavimmista housuista päällä eivätkä onneksi näytä tavallisilta legginseiltä. Omistan nämä samat myös mustana. Bikbokin farkut ovat myös onneksi superstrechit, joten skinny fit-mallista huolimatta nämäkin ovat ihanan mukavat päällä. Nämä ovat siis melkein kuin Gina Tricotin Mollyt, jotka ovat myös yhdet lempihousuistani.
Vielä viimeisimpänä löysin lisää joulujuttuja Clas Ohlsonilta. Tämä kaunis paristoilla toimiva kuusi maksoi 5 euroa + patterit. Kuusi löysi paikkansa meidän ikkunalaudalta ja onneksi tässä on myös ajastin, jotta patterit eivät tyhjene niin nopeasti. sillä kuusi tosiaan sammuttaa itsensä. Clasulta ostin myös lisää kuparin värisiä henkareita meidän eteisen naulakkoon, sillä se tuppaa olemaan valtava kaaos. Metalliset henkarit vievät vähemmän tilaa kuin entiset puiset,  joten tälläkin tavalla saimme hieman lisää tilaa.

Black fridayn aikana löysin myös muutamia joululahjoja, mutta niistä en voi paljastaa enempää ennen kuin joulupukki on muutaman viikon päästä jakanut lahjat. Teittekö te hyviä löytöjä black fridayn aikana vai pidättäydyittekö shoppailusta?
  1. Ooooh toi Tedin mekko! Ihan täydellinen ja vau toi alennus<3 Tosi kivat löydöt oot muutenkin tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alennus oli kyllä huima! Yleensä Zalandolla on Baker max -30 % alennuksessa, joten nyt kävi hyvä tuuri!

      Poista

Designed by FlexyCreatives