OOTD 14/1/2020

Lupasin vuoden alussa postailla enemmän asuja, joten tässä olisi luvassa nyt vuoden toinen asu tämän viikon tiistailta. Käyn toimistolla yleensä tiistaisin sekä keskiviikkoisin ja loput arkipäivät olen mahdollisuuksien mukaan etänä. Etäpäivinä viihdyn kotona meikittä sekä kotivaatteissa, sillä ketä ja mitä varten käyttäisin aikaani laittautumiseen, kun en kuitenkaan päiväkotia pidemmälle lähde. Töissä työkaverini ja "tuottajani" Katri onneksi ottaa minulle aina näitä kuvia, joten iso kiitos jälleen hänelle <3 Onnistuimme löytämään tällä kertaa onneksi myös hieman mukavamman kuvauspaikan ainaisen rappukäytävän tilalle. 

Tämä asu on koottu ajatellen sekä mukavuutta että tyyliä. Sain nämä vaatteet Amada storeslta ja kiitos heille näistä! Ihastuin kovasti tähän koristehihaiseen vaaleanpunaiseen neuleeseen sekä näihin mustiin farkkuihin. Toinen takatasku on farkuissa leo-kangasta, joten housuista löytyy pieni ja kiva yksityiskohta. Painotan vaatteissani myös sitä, että osat ovat helposti yhdisteltävissä myös muiden vaatteiden kanssa ja näiden valintojen kanssa yhdistely tulee olemaan helppoa. 
Tykkään itse kovasti neuleen hihoista, sillä ne tuovat mukavan säväyksen muutoin suht pelkistettyyn malliin. Toisaalta jos tässä olisi paljon enemmän krumeluuria, neule olisi helposti jo liian näyttävä omaan makuuni sekä lapsekas. 

Amada store antoi minulle alennuskoodin, jolla te voitte tehdä ostoksia edullisemmin. Koodilla CAMILLA20 saatte -20 % alennuksen tilauksestanne 31.01.2020 klo 23:59 saakka! Verkkokauppaan saapui viimeksi tänään uutuuksia!

Mitä tykkäätte tästä asusta? :)
 1. Noi hihat on ihan supersöpöt! *.*

  VastaaPoista
 2. Ihan megaihanat nuo hihat. Musta ja vaaleanpunainen toimii muuten saumattomasti yhteen. Taas asu, jonka kiitolaukkaa laittaisin itsekin ylle.

  kivaa viikonloppua Camilla. <3

  VastaaPoista
 3. Kiva asu! Juuri sopivan rento :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives