Viikon kohokohdat

Tällä viikolla koitti jälleen arki, kun kävin pitkästä aikaa ihan työpaikallakin asti. Joulun välipäivät menivät etätöitä tehdessä enkä käynyt fyysisesti töissä yli kolmeen viikkoon. Onneksi on tällainen työ, joka mahdollistaa etätyöskentelyn ja arvostankin sitä erittäin paljon työpaikassani. Se helpottaa arjen hallintaa huomattavasti, kun viikossa kuluu paljon vähemmän tunteja työmatkoihin. Niinä tunteina ehtii tehdä paljon kaikkea!

Kirjoittelin viime vuonna muutamana viikkona aina välillä tällaisen pienen katsauksen ja tämä viikko voisikin olla hyvä aika aloittaa nämä tältä vuodelta. En ehkä aivan joka viikko tule näitä julkaisemaan, elleivät nämä sitten erityisesti ole teidän mieleenne. Itse ainakin tykkään lukea blogeista arkisia juttuja ja nämä listaukset ovat hyvä tapa koota viikon asiat yhteen.

Kuluneen viikon paras: 
Yksikköillallinen ravintola Goodwinissa oli ehdottomasti tämän viikon paras juttu. Edellisestä ravintolakeikasta olikin jo hieman pidempi aika ja erityisen ihanaa oli päästä pitkästä aikaa kunnon pihville. Goodwinin jälkeen kävimme vielä syömässä jälkiruuat Happy Wafflessa ja kylläpä kuplavohveli maistuikin pitkästä aikaa erityisen hyvältä. 
Kuluneen viikon huonoin:
Minun piti aloittaa pieni välikiristys ennen Kanarian matkaamme, mutta olen sortunut luvattoman paljon ruokiin, joita en juuri nyt saisi kyllä syödä (mm. se kuplavohveli). Olenkin päättänyt, että jälleen huomenna otan itseäni oikeasti niskasta kiinni ja käytän jäljellä olevat kolme viikkoa tehokkaasti hyödyksi. Sitten kesää kohti matkan jälkeen voikin ottaa kunnon kuurin.

Tänään aion: 
Ulkoilla ja katsoa ampumahiihtoa. Illemmalla otetaan rennosti ja nautitaan alkavasta viikonlopusta.

Viikonloppuna suunnitelmissa: 
Suunnitelmissa on käydä kävelemässä ja reippailemassa ainakin lauantaina, mikäli aurinko oikeasti jälleen paistaa <3 Viime viikonloppuna kävimme sunnuntaina 2,5 tunnin kävelylenkillä ja nautimme ihanasta talvisäästä.

Viikon ruoka: 
Goodwinin New York pihvi <3 Minun on pakko myöntää, että olisi todella vaikea alkaa täysin kasvisperäiselle ruokavaliolle, vaikka hyviä vaihtoehtoja onkin olemassa.

Päivän fiilis:
Innostunut, sillä se olisi jälleen viikonloppu! Aion myös vihdoin saada aikaiseksi kuvata ja hinnoitella nettikirpparille lähtevät vaatteet.

Viikon treenit:
Tällä viikolla on tullut pääasiassa käveltyä, mutta eiköhän huomenna tule tehtyä taas pieni treeni leikkipuistossa samaan aikaan, kun taapero leikkii. 

Viikon hankinta:
Tilasin eile MatSmartista meille hieman ruokatarvikkeita. Nämäkin ruuat päätyisivät muutoin ruokahävikkiin. Jos siis haluat vähentää maailman ruokahävikkiä, kokeile ihmeessä Matsmartia. Säästät samalla sekä rahaa että luontoa.

Kuluneen viikon ajatus:
Tällä viikolla ajatukset ovat pyörineet jo tulevassa lomassa. Kartoitin eilen mahdollisia lentoparkkeja ja pohdin, että olisiko sittenkin fiksumpaa mennä lentokentälle taksilla. Reissumme on kuitenkin sen verran pitkä, että pysäköinti tulee melko kalliiksi, mutta myös 8min taksimatka kentälle on todella hintava.
Viikon asu:
Sain tällä viikolla otettua ensimmäiset asukuvat työkaverini Katrin kanssa, joten kerrankin viikon asu ei ole pelkästään kotivaatteet. Tälläkin kertaa asussa näkyivät hyvät kirpparilöytöni ja kirppareista puheenolleen, pääsen vihdoin ensi viikolla testaamaan Tuusulan Femmatorin kaverini Suvin kanssa. Siellä olenkin aina halunnut käydä pk-seudun kirppareista, mutta en ole koskaan saanut vielä aikaiseksi. Onko sinulla suositella jotain hyvää kirpparia?

 1. Mä ainakin tykkään lukea näitä koosteita, joten jatka ihmeessä näiden tekemistä :) Tulee samalla pikkujuttujakin arjesta mainittua, joista ei saa omaa postausta aikaiseksi. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy siis jatkaa näiden tekemistä! Kivaa viikonloppua sinnekin 🌸

   Poista
 2. Oi miten kiva postaus, ihanasti tiivistetty koko viikko! Kuplavohvelit näyttää niin hyviltä, haluan ehdottomasti maistaa sellaista joskus. Matsmart on kans ihan huippu kauppa, oon tilannu sieltä tosi usein ruokaa. Tosi hyvä tapa säästää sekä luontoa että rahaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että postaus oli mieleinen 🌸 Mun mielestä tää on ollut kiva tapa summata viikko yhteen. Joo mä oon tykännyt kans Matsmartista! Valikoima tosin vähän vaihtelee ajoittain, mutta nytkin löydettiin hyvä tilaus koko perheelle :)

   Poista
 3. Mä ainakin tykkään lukea näitä viikko- tai kuukausikatsauksia, niistä tulee sellainen oikean elämän fiilis❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, jatketaan siis näiden tekemistä <3 SItä oikeaa elämää haluankin jakaa tänä vuonna enemmän!

   Poista
 4. Minäkin tykkään tällaisista viikon kohokohta postauksista, saa pääjutut nähtyä toisen viikosta.
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jatkan siis näiden tekemistä :) Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista

Designed by FlexyCreatives