Uusi vuosi, uudet kujeet

Oikein hyvää uutta vuotta sinne ruudun toiselle puolelle! Vuosi 2019 saatiin päätökseen ja pidin samalla itse pienen blogitauon. Some on stressannut itseäni viime viikkoina jotenkin erityisen paljon, joten halusin hieman hengähtää ja aloittaa uuden vuoden uudella energialla. Joululomalla mietin paljon blogini tulevaisuutta, mutta missään vaiheessa en harkinnut blogin lopettamista. Blogit kyllä tuntuvat olevan kuoleva media tällä hetkellä, mutta haluan ehdottomasti jatkaa blogin kirjoittamista, sillä onhan tätä jo harrastettu se melkein 9 vuotta. Pitkä aika siis!

Mietin tosiaan joululomalla paljon blogini tulevaisuutta ja kirjoittelinkin itselleni ylös tavoitteita blogin suhteen tulevalle vuodelle. Kirjoitin ylös myös ison kasan postausideoita, joita alan kirjoittelemaan tänne pikku hiljaa. Jos teillä on jotain toivepostauksia, kaikki toiveet otetaan mielellään vastaan :) Pohdin myös postaustahtia ja tulen jatkossa pyrkimään siihen, että postaisin kaksi-kolme kertaa viikossa ja tietysti aina silloin useammin jos asiaa on! Teen tätä kuitenkin omaksi ilokseni ja tänä vuonna haluan viedä omaa blogiani myös takaisin enemmän siihen suuntaan, kuin blogit aiemmin olivat. 

Tykkään itse aitoudesta ja haluaisinkin kovasti tuoda tiettyä kotikutoisuutta takaisin omaan blogiini. Blogit ovat muuttuneet kovasti tässä viimeisen kymmenen vuoden aikana ja toki tietyt muutokset ovatkin olleet hyviä. Omassa blogissani esiintyi alkuaikoina päivän asu-kuvia, jotka oli otettu peilin kautta ja asukuvia saattoi olla postauksessa vain yksi. Jos kuvia oli enemmän, nekin olivat eri kokoisia keskenään ja olihan se kieltämättä ulkonäöllisesti melko kamalaa. Itse en tavoittele ammattimaista blogia ja voisinkin kuvitella kuvaavani päivän asuja edelleen peilin kautta jos en muutoin saa asuja kuvattua. Yleisesti ottaen somessa alkaa olla liian kiiltokuvamaista meininkiä omaan makuuni. Toki kuvat saavat olla kauniita, mutta kun se menee tietyn pisteen yli, on se ainakin itselleni jo liikaa. Mitä te muuten olette tästä mieltä?
Aitouden lisäksi haluaisin arjen ilojen ja surujen näkyvän enemmän blogissani. Blogeihin valikoituu usein tietysti ne arjen parhaat hetket, mutta entisajoilta kaipaan myös niitä tekstejä, joissa höpöteltiin niitä näitä ilman sen suurempaa agendaa tai kohokohtaa. Toki itsellänikin perusarki on suht samanlaista ja niistä itselle tärkeistä jutuista mielellään itse kukin kirjoittaa. En myöskään halua jakaa blogiini liian usein negatiivisia tai liian henkilökohtaisia juttuja. Olemme myös päättäneet, että jatkossa tyttäremme kasvoja emme enää näytä missään somessa. 

Kanarian matkamme lähestyy myös kovasti, joten matkapostauksia on varmasti luvassa. Ennen matkaa aion myös ottaa pienen välikevennyksen ja sulatella ennen ja jälkeen joulun kertyneitä kiloja. Niitä ei onneksi ole kuin pari, mutta pieni kuntokuuri on kuitenkin jälleen paikoillaan. Mikäli myös treeni- ja hyvinvointijutut kiinnostavat, voin näistäkin kirjoitella enemmän. Tarkoituksena on myös voida kokonaisvaltaisesti hyvin vuonna 2020 ja pitää itsestään kunnolla huolta kaikin tavoin. 

Miten teillä on uusi vuosi alkanut ja teittekö kenties lupauksia tai suunnitelmia? :) 
 1. Jee, pitkästä aikaa postaus sinulta 😍 Arkiset postaukset kuulostaa hyvältä ja joku my day olisi kiva jossain välissä :)

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa uutta vuotta sinnekin! Pistetään toteutukseen siis my day :)

   Poista
 2. Ruokareseptit kiinnostelis ja ihan perus arkijutut. :) Sulla oli instassa joku avokado carbonara tms.?

  -Minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä onkin tulossa reseptipostaus ja jos intoudun kokeilemaan muitakin reseptiuutuuksia, niin jaan niistäkin sitten ehdottomasti reseptit :) <3

   Poista
 3. Noniin, kiva kun sie oot päässyt palailemaan taas :) Tauko tekee hyvää, tulee ladattua akkuja uutta vuotta varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tästä on hyvä jatkaa <3 Alkoi tulla liiallinen ahdistus, niin parempi pitää paussi :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives