Taaperon vaaleanpunainen huone

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Taaperon huoneen sisustus on pysynyt pitkään samana, kunnes hetki sitten heräsin siihen, että kyllä sinne vain on hankittava lisää säilytyskalusteita. Neiti oli ollut niin kiltti, että tänä vuonna joulupukki toi ihan erityisen paljon leluja ja tällä hetkellä niitä on aivan joka paikassa niin ylä- kuin alakerrassakin. Olemme aikaisemmin suosineet erilaisia lelukoreja, mutta ei niitäkään voi määräänsä enempää pitää. Nyt lattia alkaa olla täynnä korjea, joten oli aika keksiä hieman kestävämpiä ratkaisuja Koitimme myös karsia neidiltä pois turhia leluja, joista kehitys on ajanut jo ohi. Silti leluja jäi vielä paljon.

Taaperon huoneessa oli aikaisemmin lelukorien lisäksi ainoastaan hänen sänkynsä sekä pieni hylly. Koska huone on melko pieni, emme halua sinne paljoa kalusteita, jotta myös leikille jää riittävästi tilaa eikä huone tunnu ahtaalta. Jatkossa huoneeseen tulee mahtumaan täysimittainen sänky, mutta pöydän lisäksi huoneeseen ei tulekaan saamaan sitten juuri muuta. Jossain vaiheessa pieni parvisänky voisi olla hyvä ratkaisu, mutta ei aivan vielä. 

Sekä sänky että hylly ovat kirppislöytöjä ja olen näistä maksanut yhteensä 15 euroa. Harkitsin pitkään eri säilytysjärjestelmiä ja kysyinkin Instagramissa, että millaisia säilytysratkaisuja muilla vanhemmilla on. Moni suositteli Ikean tuotteita, mutta en sieltä löytänyt kuitenkaan mitään mieleistä. Koitin myös etsiä sopivia kalusteita paikallisesta kirppisryhmästä, mutta mitään sopivaa ei kuitenkaan löytynyt. 
Tämä puinen sänky löytyi tosiaan paikalliselta kirpparilta ja maksoin tästä jatkettavasta mallista 10 euroa patjoineen. Vaaleanpunainen sänkykatos löytyi viime vuonna Jollyroomista ja maksoin tästä silloin 50 euroa. Sama katos löytyy edelleen Jollyroomin valikoimista ja löydät sen täältä.

Prinsessan suosikkipehmo on pupu ja hän keräileekin Ainu-pupuja jokaisessa värissä. Vielä vauvana hän ei ymmärtänyt pehmojen päälle, mutta nykyään pupun kanssa kuljetaan joka paikkaan. Pupu on mukana niin kaupassa, nukkuessa kuin päiväkodissakin. Aina jos näen kirpputorilla Ainu-pupun uudessa värissä, hankin sellaisen neidille. Viimeksi Femmatorilta löytyi vaaleansininen uudenveroinen pupu yhdellä eurolla. 
Uutena hyllynä prinsessan huoneeseen löysimme tämän kauniin Alice & Foxin talohyllyn vaaleanpunaisella takaseinällä, jonka tilasimme myöskin Jollyroomista. Katsoin aikani Ikean tylsiä vaihtoehtoja ja tämän nähdessäni tämä täytyi ottaa. Hylly on juuri sopivan kokoinen pienen tytön huoneeseen, sillä se ei ole liian leveä eikä korkea ja siitä löytyy lisäksi laatikko. Neiti onkin saanut asetella tärkeimpiä lelujaan esille hyllyyn ja hyllystä löytyy myös Legon säilytyslaatikko, josta löytyy osa hänen Duploistaan.

Toisena hyllynä huoneesta löytyy Ikean vaaleanpunainen Kallax-hylly, jonka ostin työkaveriltani hänen muutettuaan perheineen Thaimaahan. Hylly vaihtoi omistajaa 5 eurolla ja lisäksi tämä sopii paljon paremmin meille, kuin tavallinen valkoinen.  Taaperon huoneesta löytyy myös pieni Hello Kitty-pöytä sekä Ryhmä Hau-tuoli, jonka sisälle saa myös tavaroita piiloon. 
Aikaisemmin taaperon huoneen nurkassa oli vaatekaapin vieressä rahi, joka toimi ajoittain vielä imetyspisteenä. Nyt sekä rahi että pinnasänky ovat poistuneet huoneesta, mutta sängyn paikka on pysynyt samana. Kuvassa näkyy seinällä koristetähdet, jotka olen tehnyt itse yhdessä isäni kanssa. Isäni leikkasi tähdet vanerista kuviosahalla ja maalasin nämä vaaleanpunaisella kalkkimaalilla. Tähdet ovat kiinni seinässä sinitarralla ja halusin nimenomaan tehdä tähdistä irrotettavat enkä maalata näitä suoraan seinään. Näin tähdet on helpompi siirtää ja poistaa tarvittaessa eikä koko seinää tarvitse silloin maalata uudestaan.

Neiti ei vielä toistaiseksi ole saanut kauheasti osallistua huoneensa sisustukseen, mutta eiköhän sekin aika koita. Ainakin toistaiseksi hän kuitenkin tuntuu olevan tyytyväinen huoneensa sisustukseen ja yllättäen on äitikin :) 
 1. Voi miten suloinen huone, kelpaa siellä pikku prinsessan leikkiä ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana prinsessahuone neidillä on! Miten niitä leluja kertyykin aina. Täytyy myöntää, että itse ainakin innostuin joistain leluista niin, että ostelin niitä hurjat määrät :D
  Kivaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Kyllä etenkin noita barbeja ja ryhmä hau-sälää kertyy helposti todella paljon. Lisäksi nuo kaikki lentokoneet ja bussit on myös yksittäin aika isoja leluja, jotka vie tilaa vaikka niitä ei niin montaa olekaan :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives