Kotimaan matkailua Kolilla - jotakin mit√§ odottaa ūüíē

Kaupallinen yhteistyö Break Sokos Hotel Koli

Olemme yleensä matkailleet talvella Kanarialla, mutta tänä talvena tilanne on toinen. Etelän lämpö jää tänä vuonna toteutumatta, mutta aiomme nauttia talven tuomista mahdollisuuksista tänä vuonna kotimaassa. Suuntaamme ensi viikolla viikonlopuksi Kolille, jossa saamme viettää kaksi yötä Kolin upeissa maisemissa ja yöpyä Break Sokos Hotel Kolissa, joka sijaitsee aivan Kolin huipulla.

Tuleva perjantai kuluu varmasti pitkälti ajaessa, sillä Helsingistä ajaa Kolille +6 tuntia sekä tietysti tauot, mutta lauantaina pääsemmekin sitten oikein talven makuun Kolin rinteillä. Tarkoituksena on lasketella koko perheen voimin, sillä isäntä aikoo suunnata lautailemaan ja me jäämme prinsessan kanssa tutustumaan lasketteluun hieman pienempiin rinteisiin. Hiihtoloman vietämme Rukalla, joten tämä on oivallinen mahdollisuus tutustua laskettelusuksiin etukäteen. Laskettelun lisäksi Kolilla voi toki harrastaa muitakin talviurheilulajeja, kuten esimerkiksi hiihtoa tai ainahan Kolilla voi vain nauttia upeista maisemista tai rentoutua Spassa!
Ukko-Kolin rinteet tarjoavat upeita mahdollisuuksia monentasoisille laskijoille, kuten meid√§nkin perheellemme. Rinteet sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin, sill√§ Kolilta l√∂ytyy oma Naperorinne sek√§ my√∂s alkeisrinne, joka on varmasti meid√§n prinsessalle se sopivin t√§ss√§ vaiheessa. Rinteisiin p√§√§see aivan Break Sokos Hotel Kolin ovelta ja takaisin hotellille p√§√§see nelj√§n hissin voimin. Meid√§n ei tarvitse siis l√§hte√§ pitk√§lle, kunnes olemmekin jo rinteiss√§! Kolin rinteist√§ pisin on Ipatin kierto 1500 laskumetrill√§√§n ja Kolilta l√∂ytyy sek√§ tuoli- ett√§ ankkurihissi. 

Koli Relax Spa tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle ja mekin aiomme ehdottomasti käydä kokeilemassa Spata. Kylpylästä on upeat maisemat Kolin kansallispuistoon kuten myös hotellistakin. Koli Relax Spa on kuitenkin pääosin suunnattu aikuisille vieraille ja kylpylän ikäraja onkin klo 16 jälkeen 18 vuotta. Hotellilta löytyy Span lisäksi myös Grill it! -niminen skandinaavinen ravintola, johon mekin aiomme suunnata syömään. Rinteessä nälästä puolestaan huolehtii pizzakahvila Kahpitsa sekä Rinnetupa.

Odotan innolla tulevaa reissuamme sek√§ sit√§, millaista modernia pohjoiskarjalaista luksusta Kolilla on meille tarjottavanaan ūüėć  Tiedossa on ihana yhdistelm√§ hemmottelua, upeaa luontoa sek√§ varmasti korkealaatuinen hotelli- ja ravintolakokemus ✨


 1. Ihanaa matkaa <3 Mietin kun kerroit että menette kolille meettekö tuonne Sokokselle, siitä oon kuullu paljon hyvää työkavereilta jotka on käynyt! :) Sai kyllä hyvät kehut osakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ūüėć M√§ uskon, ett√§ on kyll√§ varmasti kaikkien kehujen arvoinen <3

   Poista
 2. Oi, kuulostaa ihanalta! Pieni irtiotto normiarjesta tekee varmasti hyvää :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives