Vapaapäivien riemua - kaapit järjestykseen The Home Editin malliin

Olen aloittanut tämän vuoden lomailemalla ja muutama päivä vapaata ennen uuden työn aloittamista tekeekin hyvää. Ehdin hieman jo unohtaa vanhaa työtäni ennen kuin hyppään uusiin haasteisiin torstaina. Olen viime päivinä katsonut paljon The Home Editiä Netflixistä ja sarja kertoo siis ammatijärjestäjistä. En ole koskaan ollut kovinkaan innokas superjärjestelijä, mutta niin vaan sateenkaaren väreihin järjestetyt kirjat ja DVD:t löytyvät jo meidänkin kotoa. Olen myös katsellut paljon erilaisia akryylisiä säilytysratkaisuja ja päätynyt siihen, että jotain meillekin on tilattava.

Tänään lomailu oli melkeinpä työntekoa, sillä järjestelyprojekti vei ison osan vapaapäivästäni. Aloitin järjestelyprojektini kuitenkin vaatehuoneesta, jossa on pääosin aivan muuta tavaraa kuin vaatteita. Huomenna kyytiä saa omat vaatekaappini, jotka täytyy ihan ensiksi editoida vielä kertaalleen eli käydä vaatteet läpi ja poistaa turhat vaatteet. Tiedossa onkin melkoinen työmaa, sillä kaikki vaatteet pitää ottaa pois hyllyiltään ja viikata myös uusiksi. Tulen toteuttamaan järjestelyprojektia laajemmin Instagramin puolella, joten jos et vielä seuraa minua niin ota tilini @pinxedful seurantaan :)
Kunhan saan hieman käsitystä minkä verran vaatetta kaappiin vielä jää, pääsen tekemään tilausta erilaisista säilytysratkaisuista. Haluaisin järjestää ainakin omat toppini laatikkoon hyllylle sekä sukat ja alusvaatteet hieman kätevämmin. Tarkoitus on tilata myös uusi lipasta/laatikosta vaatekaapin toiselle puolelle, sillä nyt puolet vaatekaapista on käyttämättä roikkuvien vaatteiden alapuolella. 

Tässä vielä muutamia vinkkejä kodin organisointiin:
✨ Heitä kaikki ylimääräinen ja tarpeeton tavara pois
✨ Organisoi tavarat kategorioittain, esim. kesähameet, pitkähihaiset, lyhythihaiset
✨ Esimerkiksi kirjat on hyvä ja helppo järjestää värijärjestykseen. Tämä tapa miellyttää myös silmää!
✨ Voit järjestää tavarat alueittain esimerkiksi vaate/lastenhuoneeseen
✨ Hanki tavaroille säilytyslaatikoita sekä tilanjakajia
✨ Nimikoi säilytyslaatikot/rasiat, jotta näet mitä niissä säilötään 
✨ Läpinäkyvät laatikot helpottavat tavaroiden etsimistä

Kauheasti enempää kuvia minulla ei vielä valitettavasti ole vielä järjestelyprojektista ja kuten jokainen projekti, niin tämäkin tulee ottamaan aikansa eli ihan heti tässä ei ole tulossa valmista :D Onpahan ainakin jotain, jonka parissa puuhata nyt!

Kiinnostaisiko teitä nähdä järjestelyä enemmän myös täällä blogin puolella?

Seuraa minua Instagramissa
Seuraa blogiani Facebokissa
 1. Näinkin sun storyssa näitä, jotkut näytti tosi kivoilta :) Itse käytän pystyviikkausta kun vaatteistani suurin osa on vetolipastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikossa pystyviikkaus onkin varmasti tosi hyvä! Tänään vaatekaappi sai kyytiä ja kyllä nyt kelpaa katella järjestettyä kaappia ennen kuin räjähtää taas käsiin xD

   Poista
 2. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

  www.pimentamaisdoce.blogspot.com

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives