Uutta ilmettä työhuoneen seinille

Kaupallinen yhteistyö Desenio

Kuluvan vuoden aikana olen sisustanut kotiamme poikkeuksellisen ahkerasti eikä sille näy toistaiseksi loppua. Olen vaihtanut sisustustyyliämme hieman boheeminpaan suuntaan ja kotimme onkin saanut yhä enemmän beigeä väriä. Olemme vaihtaneet sisustusesineitä, maton sekä tyynynpäällisiä kotonamme ja viimeisimpänä vaihdoimme seinillämme olevia julisteita. Päivitimme viime keväänä olohuoneemme julisteseinän, josta alla oleva kuvakin on otettu. Alunperin suunnittelin vaihtavani näitä julisteita, mutta päädyinkin uudistamaan yläaulaamme, joka toimii samalla työhuoneenamme.

Kaksi olohuoneemme julisteista löytyy myös edelleen Desenion valikoimasta ja kuvan alta löydät linkit julisteisiin. Kaikki julisteet ovat tässä kokoa 50 x 70!
Abstract Reeds no 1 // In the Reeds no2

Työhuoneemme sijaitsee yläaulassamme eikä tila ole edes varsinaisesti huone, mutta onneksemme tila on kuitenkin niin iso, että sinne mahtuu hyvin työpöytä. Yläaula on pitkään ollut hieman laittamaton alue, mutta nyt uusien tuolien sekä maljakon myötä työhuoneemme sai hieman viihtyvyyttä. Maljakko tulee kyllä vaihtumaan toiseen kunhan H&M Homen tilaukseni saapuu. Samassa tilauksessa saapuu myös kaunis reikämaljakko sekä uusi ruukku peikonlehdellemme.
Texture Line Curve // Texture Line Faces

Be kind Balloon

Myös prinsessa sai valita omaan huoneeseensa uuden taulun ja hän halusi ehdotomasti valita tämän sydän-taulun itselleen. Aiemmin hänen huoneensa seinää koristi Flying Fox-niminen juliste, jonka voi halutessaan vaihtaa takaisin tämän tilalle. 

Käytättekö te julisteita osana sisustusta?
  1. Olispa oma työhuone 😅 tätä kyllä kaipais näinä etätyöaikoina. Ihanat julisteet 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haaveilen kans siitä, että saisin ihan oman työpisteen missä voisin tehdä töitä :D Tuossa kun nyt on kaikki pelikamppeet niin mun läppärille ei jää kauheasti tilaa. Ei kyllä toista työpöytää saa oikein fiksusti mihinkään :(

      Poista

Designed by FlexyCreatives