Uusia asuja arkeen ja juhlaan

Kaupallinen yhteistyö Bubbleroom / sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty *

Olen viime päivinä karsinut vaatekaappejani taas urakalla ja kuvannut vanhoja vaatteitani nettikirpputorille. On ollut ihanan vapauttavaa saada tilaa kaappiin, mutta osa siitä tilasta on mennyt heti käyttöön. Olen tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä Bubbleroomin kanssa ja olen saanut välillä valita itselleni uusia vaatteita heidän valikoimastaan. Aikaisemmin olen panostanut enemmän kotivaatteisiin, sillä nykyään teen töitä täysipäiväisesti kotona ja sellaisena tilanteeni tulee varmaan jatkumaan rokotteen jälkeenkin. Päivät kuluvat siis rennommissa asuissa toistaiseksi!
Esitellään kuitenkin ensimmäisenä tällä kertaa hieman hienompi vaate, nimittäin tämä kaunis *Sanja Sparkling dress värissä champagne / silver, jota en voinut vastustaa. Käyttöä tälle mekolle tulee varmasti hieman harvemmin nykyään, mutta ajattelin ottaa tämän ainakin viikonloppuna mukaan Kolille. Siellä tulemme pääsemään pitkästä aikaa ravintolaan syömään, joten ajattelin pukeutua hieman hienommin kerrankin tilaisuuden tullen.

Tästä mekosta otin koon 40, joka vastaa kokoa M. Mekko on hinnaltaan 49,95 euroa.
Kotiasuksi valikoitui tällä kertaa *Beatrice Rib Set Dark Beige, jonka settiin kuuluu väljemmät housut sekä tiukempi paita. Housut näyttivät valtavan pitkiltä silloin kun ne eivät vielä olleet jalassa, mutta onneksi housut olivat oikein sopivan pituiset. Otin tästä setistä koon M, jota käytän normaalistikin vaatteissa. Vaatteet joustavat toki jonkin verran, mutta suosittelen näistä vastaavaa kokoa kuin muutoinkin käytät. Tämä ribbisetti maksaa 49,95 euroa.
Tämän pitkän *Sadie Long Jacketin valitsin erityisesti Rukan reissuamme silmällä pitäen, sillä haluan reissulle mukaan lämpimän pitkän takin. Edellinen Vero Modan parkatakkini on myös lämmin ja melko pitkä, mutta selkeästi kuitenkin tätä takkia lyhyempi. Myös tässä takissa on ihana karvareunainen huppu, joka on aika must have ainakin omissa takeissani. 

Tämä takki on kooltaan 40/42, joka vastaa myös kokoa M. Itselläni on hieman leveämmät hartiat, joista takkien mitoitus jää useimmiten kiinni. Onneksi tässä takissa ei sitä ongelmaa ollut! Tämän takin hinta on 99,95 euroa, mutta takki on tällä hetkellä - 20 % alennuksessa HOXHOX 😍 

Koodilla PINX saat myös - 10 % alennuksen Bubbleroomin tilauksestasi 💕 Koodi on voimassa tammikuun loppuun!

 1. Oon nähny esim Saralla kans bubble roomista jotain vastaavaa takkia mustana mikä näyttää ihanalta, myös tuo oikeen soma 😍 Haluisin muotoonommellun tikatun talvitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana takki 😍 Menee sekä kylmällä että hieman lämpimämmällä säällä. Mun toinen takki on niin paksu, että siinä tulee kuuma jopa -20 asteessa :D

   Poista
 2. Oi vitsi toi mekko, niin upee! *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on todella ihana 😍 Ansaitsee päästä kyllä kunnolla käyttöön 💕

   Poista

Designed by FlexyCreatives