Kotimaan matkailua Kolilla - jotakin mitĂ€ odottaa 💕

Kaupallinen yhteistyö Break Sokos Hotel Koli

Olemme yleensÀ matkailleet talvella Kanarialla, mutta tÀnÀ talvena tilanne on toinen. EtelÀn lÀmpö jÀÀ tÀnÀ vuonna toteutumatta, mutta aiomme nauttia talven tuomista mahdollisuuksista tÀnÀ vuonna kotimaassa. Suuntaamme ensi viikolla viikonlopuksi Kolille, jossa saamme viettÀÀ kaksi yötÀ Kolin upeissa maisemissa ja yöpyÀ Break Sokos Hotel Kolissa, joka sijaitsee aivan Kolin huipulla.

Tuleva perjantai kuluu varmasti pitkÀlti ajaessa, sillÀ HelsingistÀ ajaa Kolille +6 tuntia sekÀ tietysti tauot, mutta lauantaina pÀÀsemmekin sitten oikein talven makuun Kolin rinteillÀ. Tarkoituksena on lasketella koko perheen voimin, sillÀ isÀntÀ aikoo suunnata lautailemaan ja me jÀÀmme prinsessan kanssa tutustumaan lasketteluun hieman pienempiin rinteisiin. Hiihtoloman vietÀmme Rukalla, joten tÀmÀ on oivallinen mahdollisuus tutustua laskettelusuksiin etukÀteen. Laskettelun lisÀksi Kolilla voi toki harrastaa muitakin talviurheilulajeja, kuten esimerkiksi hiihtoa tai ainahan Kolilla voi vain nauttia upeista maisemista tai rentoutua Spassa!
Ukko-Kolin rinteet tarjoavat upeita mahdollisuuksia monentasoisille laskijoille, kuten meidĂ€nkin perheellemme. Rinteet sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin, sillĂ€ Kolilta löytyy oma Naperorinne sekĂ€ myös alkeisrinne, joka on varmasti meidĂ€n prinsessalle se sopivin tĂ€ssĂ€ vaiheessa. Rinteisiin pÀÀsee aivan Break Sokos Hotel Kolin ovelta ja takaisin hotellille pÀÀsee neljĂ€n hissin voimin. MeidĂ€n ei tarvitse siis lĂ€hteĂ€ pitkĂ€lle, kunnes olemmekin jo rinteissĂ€! Kolin rinteistĂ€ pisin on Ipatin kierto 1500 laskumetrillÀÀn ja Kolilta löytyy sekĂ€ tuoli- ettĂ€ ankkurihissi. 

Koli Relax Spa tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle ja mekin aiomme ehdottomasti kÀydÀ kokeilemassa Spata. KylpylÀstÀ on upeat maisemat Kolin kansallispuistoon kuten myös hotellistakin. Koli Relax Spa on kuitenkin pÀÀosin suunnattu aikuisille vieraille ja kylpylÀn ikÀraja onkin klo 16 jÀlkeen 18 vuotta. Hotellilta löytyy Span lisÀksi myös Grill it! -niminen skandinaavinen ravintola, johon mekin aiomme suunnata syömÀÀn. RinteessÀ nÀlÀstÀ puolestaan huolehtii pizzakahvila Kahpitsa sekÀ Rinnetupa.

Odotan innolla tulevaa reissuamme sekĂ€ sitĂ€, millaista modernia pohjoiskarjalaista luksusta Kolilla on meille tarjottavanaan 😍  Tiedossa on ihana yhdistelmĂ€ hemmottelua, upeaa luontoa sekĂ€ varmasti korkealaatuinen hotelli- ja ravintolakokemus ✨


  1. Ihanaa matkaa <3 Mietin kun kerroit ettÀ menette kolille meettekö tuonne Sokokselle, siitÀ oon kuullu paljon hyvÀÀ työkavereilta jotka on kÀynyt! :) Sai kyllÀ hyvÀt kehut osakseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😍 MĂ€ uskon, ettĂ€ on kyllĂ€ varmasti kaikkien kehujen arvoinen <3

      Poista
  2. Oi, kuulostaa ihanalta! Pieni irtiotto normiarjesta tekee varmasti hyvÀÀ :)

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives