Yritysmaratonviesti 2016

Meille jo työpaikalla perinteeksi muodostunut Yritysmaratonviesti juostiin taas viime perjantaina ja itse pääsin osallistumaan kyseiseen tapahtumaan jo toisen kerran. Yritysmaratonviesti on tapahtuma yrityksille, jossa juostaan joukkueena maratonin mittainen matka. Tapahtumapaikkana toimii Töölönlahti, jota juostaan ympäri tarvittava määrä.

Yksi kierros on pituudeltaan 2,2km ja tällä kertaa sain kunnian juosta 2 täyttä kierrosta. Inhoan juoksemista lajina yli kaiken, joten odotin kauhulla tulevaa 4,4km koitosta. Juostessa tulee inhottavan kuuma ja keuhkoissa ei riitä tilavuus, joten juoksu ei lajina pääse omalla listallani jatkoon. Megazonessa kun ei onneksi huomaa kumpaakaan "haittavaikutusta". 


Tulokset viestistä ovat tulleet ja meidän joukkue oli hienosti 22. n. 80:stä rentosarjaan osallistuneesta joukkueesta. Kokonaisaika meillä oli 3:29:50 ja hävittiin edelliselle joukkueelle 2 sekuntia. Pääasia kuitenkaan ettei hävitty meidän emoyhtiölle vaikka omalla toisella kierroksellani musta meinattiinkin mennä ohi. 

Omat kierrosaikani olivat 12:41 ja 13:06, joihin olen tyytyväinen. Juoksu ei tosiaan kuulu omaan harjottelurepertuaariini ollenkaan. Seuraavana päivänä paikat olivatkin kyllä niin kipeät ja olin todella onnellinen kohdalle osuneesta Bikinichallengen tankkauspäivästä. Helposti upposi tähän tyttöön 500g irtokarkkeja.


Ilmeisesti juoksu jännitti paljon jo etukäteen, sillä syke oli ennen lähtöä 141. Kokonaisuudessaan syke oli korkealla koko juoksun ajan ja loppukirin jälkeen maksimisyke oli 198 eli täysiä on painettu. Voin muuten sanoa, että viimeiset 30 metriä olivat koko lenkin pisimmät. 

Kivaa kuitenkin oli ja onneksi sain juosta kaksi kierrosta, vaikka kovin mielissäni en siitä aluksi ollutkaan. Lenkin aikana kuitenkin pohdiskelin syvällisiä ja pystyin keskittymään vain siihen omaan tekemiseen. Kilpasarjalaiset toki viilettivät ohi sellaista kyytiä ja meidän joukkueen paras kierrosaika oli 8:10, ei siis mikään helppo suoritus etenkään jo juostun kolmen kierroksen jälkeen.

Ensi vuonna taas sitten uudestaan viestille! :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives