Bikinichallenge: Maanantaimittaus viikko 5

Täällä kirjoittelee yksi äärimmäisen väsynyt bloggaaja. Tänään meidän piti lähteä Suvin kanssa ensin Roihuvuoreen ihmettelemään kukkivia kirsikkapuita sekä sen jälkeen lähteä pomppimaan uuteen trampoliinipuisto Rushiin, mutta Suvin mahataudin takia koko reissu jäi tekemättä. Heräsin juuri äsken päiväunilta Teukan kanssa ja olen edelleen iha kuoleman kielissä, joten taitaa sali jäädä välistä. 

Tällä viikolla bikinissä on itselläni vuorossa kevennetty viikko, joka tarkoittaa myös lauantaina koittavaa tankkauspäivää. Silloin saan koko päivän syödä mitä huvittaa ja kumma kyllä, erityisiä mielitekoja minulla ei ole. Olen kuitenkin päättänyt käydä ainakin Makuunissa ostamassa irtokarkkeja, mutta muuten syömisohjelma on täysin avoin. Ruokavaliota on ollut niin helppo ja mukava noudattaa tähän mennessä, ja mitään mielitekoja ei ole dieetin aikana syntynyt. Saas nähdä miten oksettava olo karkeista tulee sitten lauantaina.

Niin, niistä mittauksistahan tulin kai alunperin tänne puhumaan. Dieettiä on tosiaan takana 4 täyttä viikkoa, joten vielä 6 on edessä. Tällä viikolla nautin hieman kevyemmästä treeniviikosta (onneksi), sillä olen onnistunut haalimaan kaikki iltamenot töiden jälkeen tälle viikolle. Tiedossa on Yksikön 1v. juhlat Loten kanssa keskiviikkona sekä Laurean suuri Alumni-ilta osuu torstaille. Perjantaina osallistumme työpaikkani kanssa Yritysmarathonviestiin, jossa joudun tänä vuonna juoksemaan 2 kierrosta, iik jo etukäteen!

Paino (aamulla mitattuna): 67,2kg (69,2kg)
Vyötärö: 75cm (79cm)
Navan kohdalta: 86cm (90cm)
Lantio: 99cm (101cm)
Rinnanympärys: 92cm (97cm)
Rinnan alta: 78cm (80cm)
Hauis: 30cm (31cm)
Reisi: 60cm (61cm)

Kyllähän sitä selkeästi jotain on tapahtunut ja kun koitin aamulla töissä muistella näitä mittaamiani lukemiani, muistin ne onneksi todella väärin ja edistymistä on tapahtunut paljon enemmän kuin oletin. Paino on tippunut sen parisen kiloa, mutta se on tässä valmennuksessa aivan toissijainen seikka. Pääasia on tiivistyä enkä todellakaan odottanut, että senttejä olisi lähtenyt jo noin paljon. 19cm on kadonnut kropasta 4 viikon jälkeen ja muistetaan vielä, etten mm. Lontoossa noudattanut ruokavaliota ollenkaan. 

Tämän päivän väsymyksestä otetaan opiksi, enkä enää valvo 23:30 asti, kun se ei selkeästi sovi minulle. Olin jo aiemmin tottunut menemään nukkumaan viimeistään klo 22:00, mutta kummasti siitäkin on taas lipsuttu. Onneksi tällä viikolla on tosiaan kevennetty viikko, mutta kyllä silti pitäisi jotain saada aikaiseksi. Toisaalta on myös tärkeää kuunnella omaa kroppaa ja mieltä, joka kuitenkin sanoo, että jotain pitäisi tänään tehdä. Ehkä kuppi kahvia piristää ja jaksan lähteä edes pienelle kävelylle!

Näistä tuloksista on kuitenkin hyvä jatkaa vielä 6 viikkoa eteenpäin :) 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives