HP mobiilitulostaminen - tekeillä valokuvaseinä

Muutimme hiljattain uuteen asuntoon ja kuten edellisessä postauksessani mainitsin, kotimme alkaa olemaan melkein valmis sisustukseltaan, mutta muutamia pieniä juttuja puuttuu. Yksi näistä on valokuvaseinä, jota olen suunnittellut koristamaan meidän työhuoneen seinää. 

Koska huone on todella pieni ja sinne on mahdutettu yksi iso työpöytä kahdella tietokoneella, kauheasti muita vaihtoehtoja ei ole kuin jatkaa sisustusta seinälle. Vieraillessani Akvamariinin bloggaajaviikoilla ilmoittauduin mukaan HP:n yhteistyöhön, enkä voisi olla mahdollisuuteen tyytyväisempi. Olin alunperin ajatellut toteuttaa kuvaseinän, joka sisältäisi erilaisia mietelauseita, mutta kyllä omat kuvat voittavat valmiit 100-0. Tulostin on malliltaan HP Officejet Pro 6230 ja siihen voit tutustua tarkemmin täällä. Eipähän enää ikinä toivottavasti tarvitse kikkailla ylimääräisten johtojen kanssa.

Mitä on mobiilitulostaminen?

Mobiilitulostaminen on juuri sitä miltä se kuulostaakin, eli voin tulostaa kuvat suoraan puhelimestani langattomasti. Ensin minulla oli hieman vaikeuksia saada liitettyä printteri langattomaan verkkoon, mutta onnistuttuani siinä loppu olikin lasten leikkiä. 


iPhonesta löytyy ominaisuus nimeltään Apple AirPrint, joka mahdollistaa kuvien tulostamisen suoraan puhelimen kautta. Ei tarvitse muuta kuin käyttää samaa verkkoa printterin kanssa, valita tulostettava kuva ja tulostaa se. 

Meidän valokuvaseinälle tulee päätymään ensimmäiseksi meidän lomakuvia Lontoosta, sillä haluttiin kerrankin tallentaa kuvat muuallekin kuin kovalevylle. Matkan aikana tuli otettua satoja kuvia ja valittiin niistä kaikkein kivoimmat.Seinälle päätyy mm. kuva Weasleyn veljesten kaupasta, Big Benistä, London Eyestä sekä Tylypahkan pikajunasta. Ikeasta näyttää löytyvän myös A4-kokoisille kuville sopivia kohtuuhintaisia kehyksiäkin, joten taas on Ikean reissu edessä. 

Tulostin nämä kuvat itseasiassa vakuutuskirjojeni toiselle puolelle (hyvää uusiokäyttöä), sillä enhän minä tietenkään ollut muistanut ostaa paperia printteriin. Hieman paksumpi paperi saattaisi olla parempi vaihtoehto, mutta muuten tavallinen A4 toimii ihan hyvin. Väri tulostuu tasaisesti eikä se ole oikeasti niin hailakkaa kuin näissä kuvissa saattaa näyttää. Kaikki nämä kuvat on otettu iPhonella, mutta itse en ainakaan näe mitään huomautettavaa laadussa. 

Kunhan saan kehykset hankittua niin näytän teille sitten kuvia valmiista lopputuloksesta. Jos joku muuten tietää mistä saisi ruusukultaisia valokuvakehyksiä niin saa vinkata :)

*Postaus toteutettu yhteistyössä HP:n kanssa*
 1. Onpa kyllä siisti toiminto! Mikään ei ole ärsyttävämpää kun kuvien edestakainen siirtely, joten tämä olisi kyllä oiva pelastus:) Pääsisi paljon helpommalla:D
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä! Siinä menee ihan turhaa aikaa niin näppärämpi näin :) En tullut edes ajatelleeksi aiemmin kuinka kätevää tämä oikeasti on!

   Poista
 2. Oma tulostin on parhautta! Mie tykkään tulostella kaikkia kuvia niin tavalliselle kuin valokuvapaperillekin :) ja langattomuus on hyvä juttu, jos käytössä on wifi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyy munkin alkaa tulostella kuvia paperille asti. Olin jo ihan unohtanu miten ihana niitä on välillä hypistellä :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives