OOTD 23/5/2016

Enpäs edes muista milloin viimeksi blogissa olisi ollut asukuvia. Useimmiten sitä töissäkin ollessa tuntuu siltä, ettei päälle eksy koskaan mitään kuvaamisen arvoista. Tällä kertaa maanantai oli kaivattu poikkeus ja pakotin Sofian ottamaan asukuvia meidän työpaikan takapihalla. Kovinkaan monipuolista materiaalia ei tällä kertaa ole tarjolla, mutta pitääkö siitä asusta aina ollakaan 100 samanlaista kuvaa.

Paita ja hame Zara // kaulakoru Gina Tricot // kengät Ted Baker


Koska ulkona on vihdoin melkein kesä, hamekausi on taas virallisesti alkanut. Aina kun aurinko paistaa ulkona, päällä on oltava hame. Kesä on muutenkin lyhyt ja päivittäinen lounastauon auringonottohetki on hyödynnettävä maksimaalisesti. Yleensä itselläni on kesäisin ongelmana selästä liiallinen ruskettuminen ja tällä hetkellä selkäpuoli onkin saanut aurinkoa varmaan puoli tuntia yhteensä. Täytyy siis jossain vaiheessa kuroa.

Asuna tosiaan toimi simppeli asukokonaisuus Zarasta ja paita onkin näistä uusi hankinta. Nappasin sen mukaan, kun kävimme Loten kanssa viime viikolla juhlistamassa Yksikön 1v. synttäreitä. Zarassa käyminen kuuluu meidän perinteisiin ja sieltä ei myöskään koskaan poistuta tyhjin käsin. Hame on myös aikoinaan ostettu Loten kanssa samantyyppisellä reissulla. 

Mitäs tykkäsitte tästä asusta tällä kertaa? :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives