Treenipäiväjengi 2016

Hain pari kuukautta sitten mukaan Treenipäiväjengiin nähtyäni mainoksen Facebookissa. Olin ehtinyt unohtaa jo täysin hakemukseni, kunnes sain puhelun että minut oli valittu mukaan. Treenipäivä on Suomen suurin kuntotestitapahtuma, joka järjestetään nyt toista kertaa Kampin Narinkkatorilla la 27.8.2016. 

Treenipäivän ohjelmaan kuuluu lihaskuntotesti sekä cooperin testi. Jokainen voi osallistua tapahtumaan, sillä tärkeintä on hyvä mieli ja liikunnan ilo. Alueella tulee olemaan paljon muutakin kivaa tekemistä kuin pelkät testit, joten pysykäähän kuulolla. 


Meitä treenipäiväjengiläisiä on mukana 20 ja aika huikea porukka meillä onkin kasassa. Aluksi suoritimme alkutestit, joita lähdetään parantamaan sitten Treenipäivää kohden Fressin personal trainereiden ohjauksella. Meillä oli ensimmäiset yhteiset treenit tiistaina ja olinkin aivan loppu niiden jälkeen. Onneksi niiden treenien perään oli vielä 2h Megazonetreenit, kroppa kiittää. 


Treenipäiväpostauksia on varmasti luvassa paljon jatkossakin, sillä meillä on yhteiset treenit aina parin viikon välein tiistaisin. Pääpaikkana treeneille toimii Kampin Fressi, joten siellä tulette näkemään meitä vihreäpaitaisia kummajaisia.Saas nähdä mitä tulevat kuukaudet tuovat tullessaan!
  1. Kuulostaa kivalta! :) itellä on vähän traumojakin kaikista testeistä, kun niitä oli kouluaikana vähän liikaakin.. mutta aikuisiällä voisi olla kyllä kiva kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo etenkin yläasteen aikoihin kaikki vertailu aika jostain, mutta näin aikuisempana siihen osaa suhtautua oikeesti vain omina tuloksinaan. En kyllä kauheasti edes katsonut muiden tuloksia ja ehkä hyvä niin :) Ei tää oo kuitenkaan mikään paremmuuskilpailu!

      Poista

Designed by FlexyCreatives