London part 2. - shopping and sightseeing

Lontoossa tuli käveltyä joka päivä todella paljon ja saatiin vain kourallinen nähtävyyksistä tsekattua vielä suurimmaksi osaksi ulkoapäin. Vaikka oltiin Lontoossa 5 päivää, eihän se aikana riittänyt yhtään mihinkään, mutta jäipähän sitten seuraavillekin kerroille tekemistä. Toivottavasti pääsemme jo ensi jalkapallokaudella uudestaan, sillä sen verran Lontooseen ihastuin paikkana.

Tämän postauksen kuvat ovat hieman sekalaisilta päiviltä ja nämä ensimmäiset kuvat ovatkin meidän viimeiseltä päivältä ennen kotiinlähtöä. Meidän lento lähti takaisin Suomeen Gatwickiltä vasta illalla, joten meillä oli onneksi vielä koko päivä aikaa kierrellä. Viimeisenä päivänä suuntasimme toisen kerran Buckinhamin palatsille ja onneksi suuntasimme, sillä pääsimme näkemään näitä "hattupäitä". Harmiksemme virallinen vahdinvaihto oli jo tapahtunut aiemmin, mutta pääsimme sentään näkemään jotain.

Buckinhamin palatsin lisäksi kävelimme muutenkin ympäriinsä keskustassa ja matkalla tuli poikettua mm. Trafalgar Squarella sekä Piccadilly Circuksella. Säät onneksi suosivat meitä koko matkan, vaikkakin näimme kyllä senkin ilmiön, että aurinkoisella säällä satoi hetken räntää. 
Sami varmaan odotti lauantaita päivänä eniten, sillä silloin olin luvannut viedä hänet katsomaan jalkapallo-ottelua. Kyseessä ei kuitenkaan ollut Valioliigan ottelu vaan "pelkästään" ykkösdivarin ottelu Brentford-Fulham. Jalkapalloreissulla pääsimme liikkumaan hieman kauemmas Lontoon keskustasta, mutta onneksi metrolla kulkemin oli todella helppoa. Matkalla kävimme tietysti tutustumassa pariin paikalliseen pubiin ja löysimme myös muutaman Brentfordin fanin, joiden perässä löysimme näppärästi stadionille. Brentford voitti ottelun 3-0 ja ennen kotiinlähtöä poikkesimme vielä fanishopissa ostamaan muistoksi kaulaliinan meidän kokoelmiimme. Eihän meillä noita jalkapallo/jääkiekkohuiveja olekaan kuin joku hieman yli 20 kpl.Reissussa tuli myös shoppailtua ja kuten jo aiemmin kerroin, Victoria's Secret oli yksi paikka, jossa vaan oli pakko päästä käymään. Ostospostaus on myös tulossa, joten näette vasta myöhemmin mitä kaikkea sieltä löysin. Samin sai onneksi jätettyä "miesparkkiin", joten sain kierrellä nelikerroksisessa myymälässä rauhassa. 


VS:llä pyöriessä huomasi kyllä asioivansa ammattiliikkeessä, sillä varmaan parin minuutin kiertelyn jälkeen jo ensimmäinen myyjä tuli kysymään tarvitsisinko apua. Siinä sitten otettiin mitat ja nyt tiedänkin sitten oman kokoni myös VS:n mitoissa. Ei muuten tarvinut paljoa tuotteita sovitella, sillä kaikki olivat juuri oikeata kokoa. Jos olet joskus miettinyt VS:n liiveihin sijoittamista, tee se ihmeessä. Parempia liivejä nimittäin saa hakea, vaikka hinta saattaa vähän kirpaistakin. Vielä olisi ainakin yksi postaus Lontoosta tulossa, sillä HMS Belfastin kuvat odottavat vielä esittelyään. Kyseessä on siis sotalaiva, joka toimii nykyisenä museona. Perheestä kun löytyy yksi sodista ja historiasta kiinnostunut

Nyt kuitenkin siivoamisen pariin, että saisin joskus kodinkin siihen kuntoon, että tämän kehtaa teille esitellä :) Vielä muutamia oleellisia sisustusjuttuja puuttuu, mutta niitä ollaan hankkimassa jo hyvää vauhtia. Onneksi Ikea-kirppis on olemassa, sillä sinnekin sain kulutettua tämän viikonlopun aikana vähän yli 100 €, hupsista! Voin kuitenkin lohduttautua sillä, että Ikeassa olisin saanut saman summan tuplana kulutettua ja nyt säästyin kaikelta kasaamisen vaivalta!
 1. Voi kuinka tuleekin ikävä Lontooseen noita sun kuvia katsellessa...
  Innolla odotan sun shoppailupostaustasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee varmaan julkaista ostospostaus ennen sotalaivaa? ;)

   Poista

Designed by FlexyCreatives