Lontoon ostokset osa 1

Noniin, tässä vihdoin se odotettu Lontoon ostosten esittely. Lontoossa ei tullut kauheasti kierreltyä muita kauppoja kuin Primark ja Victoria's Secret. Niistä lähtikin mukaan meidän tämän reissun ainoat ostokset ja oli pieni ihme, että Samikin viihtyi Primarkilla yhteensä useita tunteja. Ensi kerralla hänkin taitaa lähteä hieman tyhjemmällä matkalaukulla mukaan... 

Tässä postauksessa esittelen pelkästään meidän Primarkin ostokset, jossa vierailtiin pariinkin otteeseen. Primarkista tuli myös ostettua yksi taulu, mutta sen esittelen sitten kotipostauksen yhteydessä. 

Aloitetaan Samin ostoksista eli kerrankin mukana myös jotain miestenkin muotia.Ihmeteltiin Lontoon kaduilla jatkuvasti vastaantulevia pukumiehiä ja todettiin, että Primarkin täytyy olla ainakin osasyy siihen. Puvut sekä kauluspaidat eivät maksaneet Suomen hintoihin verrattuna juuri mitään ja ensi reissulla taitaakin olla puvun hankinta edessä. Nämä kauluspaidat pitkähihaisina, yksi lyhythihainen kauluspaita, parit kengät sekä parit housut lähtivät Samin mukaan eli ei sieltä herrakaan poistunut tyhjin käsin. Saa nähdä miten kestäviä mm. kengät ovat käytössä, mutta eipä niillä hintaakaan ollut neljää puntaa enempää. Kauluspaidatkin olivat 10 puntaa / kpl.

Pikkulaukku £5
Itse olen maailman huonoin kantamaan käsilaukkua mukana ja vilkuilin Primarkin loputtomalta tuntuneella laukkuosastolla pelkästään pieniä käsilaukkuja. Yleensä kun mukana kulkevat vain avaimet, pankkikortti sellaisenaan (en osaa käyttää lompakkoa) sekä puhelin, joten isolle laukulle ei ole tarvetta. 

Sandaalit £6
Kesäksi on yleensä tullut ostettua uudet sandaalit Accessorizesta, mutta tällä kertaa päädyin hieman erilaiseen vaihtoehtoon. Väri on tottakai minulle tuttu ja turvallinen nude. Näillä on myös supermukava kävellä ja nämä ovatkin olleet jo paljon käytössä näillä ihanilla ilmoilla ♥

Paita £10
 Tämä navynsininen sifonkipaita on myös ollut useasti päälläni jo töissä. Sami huomautti minulle Primarkissa, että miksi katselen niin paljon töihin sopivia vaatteita. Useimmissa vaatteissa kun on se vika, etteivät ne sovi töihin vaikka vapaa-ajalla niitä tulisikin käytettyä paljon. Nämä kuitenkin myös sopivat vapaa-ajan käyttöön, joten siinä se syy :)


Shortsit £8
 Uskokaa tai älkää, näissä kuvissa on samat shortsit. Koko kuvassa en vain saanut väriä samanlaiseksi, mutta alemmassa kuvassa näkyy oikea väri. Nämä shortsit vilahtivatkin jo Instan puolella aiemmin yhdessä alhaalla näkyvän paidan kanssa. 

Paita £8
Armynvihreä ei ole koskaan ollut lempivärini, mutta eihän näitä voinut olla ostamatta. Kuten jo takana olevasta vaaterekistäkin näkee, minulla ei kauheasti ole muuta kuin vaaleita tai pastellin sävyisiä vaatteita. Nude on se kaikista tutuin ja turvallisin väri ehdottomasti, mutta miksi vaihtaa jotain hyväksi todettua. 

Osa ostoksista jäi vielä esittelemättä, mutta paljastettakoon että selvisin tältä reissulta ostamatta yhtäkään treenivaatetta. Ne ovat yleensä olleet heikkouteni, mutta nyt Primarkillakin pystyin jostain syystä vain kulkemaan sen osaston läpi. 

Mitä tykkäsitte ostoksista? 
 1. Ihania ostoksia! Primark on kyllä oikea taivas! Muistan kun kävin siellä ekan kerran niin olin aivan päästäni pyörällä. Kaikkialla oli niin ihanaa tavaraa ja mikä parasta on hinta huokea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli varsinainen taivas! En odottanu ihan niin isoa ja makeeta paikkaa, vaikka mulle sanottiinkin sen olevan nelikerroksinen :) Halvat hinnat myös hämäsivät kun olivatkin puntia. Tosin mitään niin kallista en oikeasti ostanutkaan.

   Poista
 2. Ihania ostoksia! <3 ja jotenkin tosi siun näkösiä! :) etenkin tosta harmaasta hameesta tykkään paljon!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Laukku on kulkenut uskollisesti mukana joka päivä! Ei tarvitse olla kassialma turhaan :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives