Sotkamon Jymy Road Trip - Helsinki 31.5.2016

Pesisfanin yksi vuoden kohokohdista koitti jälleen tiistaina, kun lempijoukkueeni Sotkamon Jymy pelasin yhden kotiotteluistaan täällä. Jymyllä on suureksi ilokseni tapana kiertää Suomea pienoisen road tripin muodossa kerran vuodessa ja onneksi pääsin jälleen seuraamaan lempijoukkueeni ottelua livenä. Sotkamossa tulee käytyä nykyään harvemmin, mutta ehkä tänä syksynä voisi tsempata ja piipahtaa Kainuussa. Vaikka olenkin Raahesta kotoisin, en voisi kuvitellakaan kannattavani muuta pesisjoukkuetta kuin Jymyä. Nykyään PaTTU pelaa Raahessa, mutta sen fania minusta ei saa. Hyvä kakkosjoukkue toki, mutta ei lähelläkään omaa suosikkiani. Sen verran vahvan "kotikasvatuksen" olen saanut kummeiltani.

Kuva Superjymy
Jymy kohtasi tiistaina Kouvolan Pallonlyöjät ja voitti ottelun jaksoin 2-0 (4-1, 3-2). Vaikka kenttä ei oikein pesikseen sovi, nähtiin kentällä hienoja suorituksia puolin ja toisin, joista kuitenkin Jani Komulaisen lyönti 3-luukusta läpi oli kaikista upein. Tällä kertaa ei juoksuja ei tullut ihan yhtä paljon kuin pelissä Hyvinkään Tahkoa vastaan, jossa taottiin yhteensä 38 juoksua. 



Eteläisen pesisfanin elämää helpottaa kovasti Ruutu-palvelu, jonka kautta voi seurata edes osan Jymyn matseista. Sunnuntaina 5.6. Jymy kohtaa Kossun sekä ja sunnuntaina 19.6. mitataan jälleen mahdollisesti Suomen kahden parhaan joukkueen voimasuhteet, kun Jymy kohtaa Vimpelin Vedon. Näinä päivinä minut löytää aivan satavarmasti TV:n ääreltä. 

Tykkäättekö te pesiksestä vai onko se ihan höpöhöpöhommaa? :)

Designed by FlexyCreatives