3 asiaa, joista...

Olen nähnyt viime aikoina blogeissa paljon näitä 3 asiaa-postauksia ja halusin tehdä omankin version näistä. Tällaisia postauksia on niin kiva sekä lukea muilta että tehdä itsekin niin mikäs tässä vastaillessa :) Tässä siis minun vastaukseni!

3 asiaa, joista pidän
- Oma kotimme, megazone sekä syöminen.

3 asiaa, joista en pidä
- Hitaat ihmiset tiellä kauppakeskuksissa tai muuten vaan missä tahansa, kärttyisät mummot jotka pitää nuorisoa maailman pahimpana asiana sekä kaikki hyi yök en syö-osastolle kuuluvat ruuat, kuten esim. etanat ja simpukat.

3 asiaa, joita tein viime viikonloppuna
- Kävin Sellossa ostoksilla, osallistuin Porissa megazone-kilpailuihin sekä nukuin sunnuntaina iltaseitsemään.3 asiaa, jotka osaan
- Olla järjestelmällinen sitä vaadittaessa, puhua kuutta kieltä sekä nukahtaa kesken lauseen.

3 asiaa, joita en osaa
- Leipoa, ajaa autoa tai puhua venäjää vaikka haluaisinkin osata.

3 asiaa, jotka haluaisin osata
- Puhua ainakin kolmea eri kieltä lisää, osata tankotanssia paremmin sekä osata kuvata paremmin järkkärillä.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä
- Saako sanoa siivota x3? Siivota, tehdä ruokaa ja silittää Teukkaa 3 tuntia.


3 asiaa, joista stressaan
- Vaikeat aamuherätykset jääkiekon World Cupin takia, Megazonen Ruotsin mestaruuskisat sekä tulevaa joulua.

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan
- Teukka, hyvä ruoka sekä kynttilät.

3 asiaa, joista puhun usein
- Teukka, blogi ja joulu.


3 asiaa, jotka puen mielelläni päälleni
- Kotivaatteet, villasukat ja treenivaatteet.

3 asiaa, joita en pue päälleni
- piikkikorot, punaiset vaatteet tai trumpettihousut.

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia
- Applen läppäri, uusi järkkäri sekä uusi ruokailuryhmä.

3 asiaa, joista unelmoin
- Vaasan yliopistosta valmistumisesta, häistä sekä uuden oppimisesta töissä.

3 asiaa, joita pelkään
- Kaikkia niljakkaita olentoja, Suomen häviämistä jääkiekossa Ruotsille sekä sitä, että Teukalle sattuu jotain.

3 asiaa, joiden toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa
- matkailua Ruotsiin, joulukin on kohta jo ovella sekä matka jonnekin lämpimään.

Oliko teillä yhtään samoja juttuja? :)
 1. Megazonet ovat parhautta! Itse olen sellaisessa vain kerran käynyt hyvällä tyttöporukalla, ja oli huisia! Tykkääään. Ja järkkäri täälläkin hankinnan alla. Tykästyin sun blogiin, ihanasti kirjoitat positiivisella otteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä uusiksi zonessa, se on hyvää liikuntaa! :) Mitä järkkäriä oot itse miettinyt? Itseä vähän kiinnostaisi seuraavaksi Canonin 760d. Kiitos kovasti kehuista, piristi päivää tämä kommentti ♥

   Poista
 2. Hei nyt on ihan pakko kysyä, mitä kaikkia kieliä puhut?! :) Mulla on takana jokseenkin intensiivistä opiskelua vieraista kielistä englannista, ruotsista, saksasta, ranskasta, espanjasta ja italiasta. Jonkin verran oon itsenäisesti lukenut portugalia ja eestiä, venäjää osaan joitakin fraaseja (isoäiti oli venäläinen; en mä kuitenkaan millään sujuvalla tapaa venäjää puhu). Eikä sen puoleen, oikeasti puhun -todella- sujuvasti ainoastaan suomea ja englantia, koska niitä tulee käytettyä molempia päivittäin. Muut kielet tulee sitten vähän pienellä hakemisella ja muistelulla... :)

  Meillä on ollut Charlesin kanssa monesti puheena, että lähdettäisiin opiskelemaan vaikka kansalaisopiston iltakursseille jotain kieltä yhdessä, ihan huvikseen :--D Nyt on vaan niin paljon molempien elämässä meneillään, että ehkä sitten vuoden päästä :) Kai meillä molemmilla on jonkunlainen fiksaatio kieliin - C nimittäin puhuu äidinkielinään englantia ja saksaa, niiden lisäksi sujuvasti norjaa, ruotsia ja mandariinikiinaa - näiden lisäksi puhuu myös venäjää, ja toki jonkin verran myös suomea. Kunnon mix :--D

  Ja muuten, ihan uteliaisuuttani pakko kysyä - minnepäin Ruotsiin sulla olisi intoa / halua matkustaa? :) Me käytiin viime syksynä Göteborgissa, ja oli kyllä aivan ihana kaupunki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä puhun sujuvasti suomea, enkkua ja ruotsia. Ranskaa ja saksaa puhun niin että tulen niillä mm. lomalla toimeen ja osaan myös hieman työelämän saksaa eli it-puolen juttuja. Italiasta osaan alkeet eli kokonaisuudessaan kuutta kieltä tosiaan :) Kirosanoja ja muita rumia fraaseja osaan kyllä venäjäksikin :D No teillä on kyllä melkoinen kielirepertuaari sitten hallussa kotona! Saattekin vähän jo etsiä sellaista kieltä, jota kumpikaan ei osaa entuudestaan!

   Me lähdetään itseasiassa torstaina risteilylle Samin kanssa Tukholmaan ja ollaan siellä pari yötä. Ensi kuussa lähdenkin sitten kisaamaan juurikin Göteborgiin, kun siellä järkätään tämän vuoden Ruotsin mestaruuskisat. Tukholma on ehkä mun lempparikaupunki koko maailmassa ja voisin asua siellä! Göteborgikin on ihan kiva, mutta ei vedä kyllä vertoja Tukholmalle.

   Poista
 3. Oi, tää oli todella mielenkiintoinen postaus. :-) Voisin ehkäpä tehdä omaankin blogiini tällaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! :) Niin kuin sanottu, näitä on kiva tehdä ja lukea!

   Poista
 4. Toi hitaat ihmiset! Ihan missä vaan julkisilla paikoilla ja ne jotka levittäytyy koko tien leveydelle ettet voi edes ohittaa! :') on siinä kestämistä, pystyn samaistuu suhun hyvin myöskin muissa jutuissa!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en tajua mikä just siinä levittäytymisessäkin sitten on :D Lisäksi jos ryysit ohi niin saattaa tulla niin pahaa silmää! Pahinta on kans myöhästyä vaikka bussista hituleiden takia, jotka tukkii tien.

   Poista

Designed by FlexyCreatives