Linkkaa blogisi! ♥

Hellurei! Täällä ollaan elossa vaikka parina viime päivänä onkin ollut hiljaisempaa. Yllättävä vatsatauti pääsi yllättämään, joten eilinen päivä meni nukkuessa. Huomasin myös hiljattain, että lukulistani on taas päässyt supistumaan oikeastaan lähelle nollaan enkä lue enää päivittäin melkeen mitään blogia. Joten, nyt on siis aika lähteä metsästämään jälleen kerran uutta luettavaa. 


Linkkaa blogisi alle ja kerro hieman mitä aiheita blogisi käsittelee :) Annan teille n. pari viikkoa aikaa linkata ja sitten esittelen lukulistalleni päässeet blogit!
 1. http://turkoosi7.blogspot.com/
  I love my home

  Edullisia sisustus ideoita kierrättäen ja tuunaillen. Teen mahtavia löytöjä kirppareilta ja vinkkaan kauppojen parhaat tärpit!

  VastaaPoista
 2. No tässä yksi linkki:

  http://dzinninajatuksia.blogspot.ch/

  Blogissa aika paljon kosmetiikasta, terveydestä, elämästä Sveitsissä ja kuntoilustakin, kunhan koipi tulee kuntoon.

  VastaaPoista
 3. Unelmia ja toteutushommia osoitteessa www.iitus.fi . Lifestyle tyyppisessä blogissa elämää, ajatuksia, valokuvausta ja uusien tapojen opettelua yli 20 pudotetun kilon jälkeen kun entinen sohvaperuna löysi liikunnanilon ja lähti tavoittelemaan toimivampaa kroppaa.

  VastaaPoista
 4. https://prepula.blogspot.fi

  16-vuotias nuori naisen alku kirjoittelee Lahdessa lifestyle tyylistä blogia ripauksella muotia ja kauneutta :) Postauksia tulee useampaan otteeseen viikossa. Tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 5. Lifestyle- ja muotiblogi, jota pitää 18-vuotias opiskelija Helsingistä.
  Blogistani löytyy esimerkiksi päivän asuja, inspiraatio postauksia, vinkkejä yms. Yritän myös kirjoittaa blogia ripauksella huumoria.:)

  http://www.lily.fi/blogit/menbere / SofiaMenbere

  VastaaPoista
 6. http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  muotihömppää, asukuvia, reseptejä, sisustusta, arkea, ajatuksia ja onnen etsintää 22-vuotiaan opeopiskelijan silmin :)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti voit jo paremmin! Vatsataudit on niin kauheita. :(

  Kirjoitan blogia Elämäni päivä. Blogi keskittyy juhlan ja arjen fiilistelyyn. :)

  http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Koirablogi, josta löytyy tarinoita nuoren collien elämästä, harrastuksista ja kommelluksista sävytettynä reilulla määrällä kuvia. Kirjurina häärii 23-vuotias yliopisto-opiskelija Tampereelta.

  Pehkon Elämää

  VastaaPoista
 9. vilmakotro.blogspot.fi

  15-vuotiaan maalaistytön lifestyle- blogi! :)

  VastaaPoista
 10. Miun blogiin oot varmasti törmänmytkin :D linkkaan sen silti siltä varalta, että joku muukin törmää siihen!

  http://eemmaot.blogspot.fi
  22-vuotiaan naisen hyvinvointiin painottuva lifestyleblogi, jossa postausten pääpaino on kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, treenissä ja ruuassa :)

  VastaaPoista
 11. https://viiviviljaa.blogspot.fi

  16-vuotiaan seikkailunhaluisen ja elämästä iloitsevan lukiolaistytön lifestyle-blogi. Postaukset käsittelevät milloin mitäkin, mm. matkustelua, kauneusjuttuja, ostostenesittelyjä, reseptejä jne.

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti on alkanut olo jo helpottaa! Vatsatauti on kyllä aina yhtä ikävä kun sattuu kohdalle. :(

  http://healthisamatterofchoice.blogspot.fi/

  Tossa olis linkki mun blogiin! Aihealueet pyörivät hyvinvoinnin, urheilun ja ravinnon ympärillä. Lisäksi jaossa reseptejä, inspiraatiota, motivaatiota, treenivinkkejä jne. :) Blogissa pääsee myös seuraamaan mun matkaa voimanoston sm-kilpailuihin sekä työtäni personal trainerina. Tervetuloa lueskelemaan <3

  VastaaPoista
 13. http://sannialina.blogspot.fi/

  20 v / lifestyle / valokuvaus :-)

  VastaaPoista
 14. http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  18 vee elämänrakastaja jakaa fiiliksiä, toiveita, haaveita, vegeruokareseptejä ja hyvinvointijuttuja laajalla skaalalla :-)

  VastaaPoista
 15. https://peoplebelieve-janika.blogspot.fi

  17 | Turku | lifestyle

  Kirjoittelen elämästäni ja ajoittain teen myös erilaisia postauksia, jossa kerron erilaisia vinkkejä ajankohtaisiin asioihin! Joskus teen myös videoita, mutta pääosin postailen kuvia elämästäni.

  VastaaPoista
 16. HILJV on valokuvausblogi, jossa keskitytään lähinnä Suomen luontoon! Olen parhaillaan lukion tokalla eli 17-vuotias. :-)

  VastaaPoista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. http://trustmeimastudent.blogspot.fi
  Olen 23-vuotias alunperin Vantaalta, mutta sittemmin opiskeluiden kautta täysin kuopiolaistunut. Kirjoitan blogissani opiskeluistani lääkiksessä, satunnaisista reissuista ja muuta lifestyle-hömpötystä. Tykkään kirjoittaa ja valokuvata, joten blogiin eksyy säännöllisesti myös syvällisempääkin pohdintaa. Tervetuloa tutustumaan :)

  VastaaPoista
 19. http://anenblogi.blogspot.fi/

  Positiivisia höpinöitä aina tyylistä syvällisempiin aiheisiin :)

  VastaaPoista
 20. http://smokyeyecandy.blogspot.fi

  Moi! Kirjoitan kauneusblogia, jossa pääpaino on värikosmetiikassa. Välillä teen postauksia aiheen vierestä, kuten matkailusta. Olen 37-vuotias ja työskentelen toimistoalalla, eli kirjoitan kosmetiikasta täysin harrastelijan silmin. :) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 21. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  Hyvinvointi-painotteinen lifestyle blogi! Postauksissa jaan mm. terveellisempiä reseptejä ja ruokavinkkejä, asukuvia ja onnen palasia sekä syvällistä pohdintaa ja ihan arkisiakin juttuja :-) Haluan inspiroida ja muistuttaa siitä, miten oman parhaansa ajattelu on tärkeää, sekä asioiden tekeminen just siitä omasta tahdosta ja itseään varten!

  VastaaPoista
 22. Kirjoitan alle vuoden ikäistä ikiomaa ''lookbookiani'', johon postaan pääosin asujani. Joskus (harvoin) saatan kirjoittaa jostain muustakin, mutta pääpaino on ehdottomasti asuissa ja asukuvissa. Olen 22-vuotias, muodista ja pukeutumisesta suuresti kiinnostunut laukkuaddikti. :)

  http://saanaaivio.blogspot.fi

  VastaaPoista
 23. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Blogistani löytyy mm. asukuvia, arkisia höpinöitä, reseptejä - ja tietty hyvää fiilistä. Tervetuloa tutustumaan! :)

  VastaaPoista
 24. http://tassaetnyt.blogspot.fi/
  22-vuotiaan graafisen suunnittelijan alternatiivinen lifestyleblogi, johon ikuistetaan värikästä arkea ja elämäntapavalintoja töiden ja opiskelun välistä.

  VastaaPoista
 25. https://harrietgripenberg.blogspot.fi/
  20 vuotias vaimo, liiketalousopiskelija sekä mopsin omistaja.Blogissani jaan reseptejä,vinkkejä, kirjoitan sisustuksesta, muodista,kauneudesta ja paljon muustakin.

  VastaaPoista
 26. https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Tyyli & lifestyle & inspiraatio / 20 & JKL

  :)

  VastaaPoista
 27. http://iidanimperiumi.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi elämästäni, jossa mukana avomies, kaksi papukaijaa sekä loppuvuodesta syntyvä poika. :)

  VastaaPoista
 28. Dreamsofmylife98.blogspot.fi
  18-vuotiaan tytön lifestyle-tyylinen blogi :)

  VastaaPoista
 29. http://saijis.indiedays.com

  Parikymppinen nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, joskus myös suruista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä :) Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä!

  VastaaPoista
 30. Moikka, tämäpä saattaa tulla vähän myöhässä listaasi ajatellen, mutta käykääpä kurkkaamassa. :) Herättelen blogiani henkiin tauon jälkeen. Blogi seurailee elämäni mukana, alussa kirjoitin sitä matkaoppaan ammatissa, tällä hetkellä opiskelen liikunnanohjaajaksi ammattikorkeakoulussa Vierumäellä. Monipuolista juttua siis luvassa.
  Tässä blogini osoite: http://thingsyouwanted.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut ollenkaan liian myöhässä! :) Ihan hyvä etten asettanu tälle postaukselle mitään aikarajaa.

   Poista
 31. Minunkin linkkaus voi tulla vähän myöhään, mutta tosiaan 20-vuotias Turkulainen kirjoittaa muodista, kauneudesta ja opiskelusta!

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 32. https://aurooraamurusko.blogspot.fi/

  Persoonallinen lifestyleblogi! Rakastan kirpputoreja,meikkaamista, mutta myös pohdintoja ja mielipidepostauksia. Blogissa tällä hetkellä in viimeinen vuosi lastentarhanopettajana, elämän isot kysymykset, meikkaus sekä ensi vuonna olevat häät. :)

  VastaaPoista
 33. Aitoutta isolla Aalla,genressä Lifestyle/Hyvinvointi/Treeni/Perhe :)

  http://fitfatmama.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
 34. Http://kirsikanlifestyle.blogspot.fi

  Hyvänmielen lifestyle bloggaaja, joka tykkää kaikesta kauniista, muodista. Asukuvia, kirjoja, matkoja ja kaikkea siltä väliltä.

  VastaaPoista
 35. 15v kirjottelee islanninlammaskoiran kanssa elämästä❤️

  neljatassuatulitaloon.blogspot.fi

  VastaaPoista
 36. http://katri-itsjustmylife.blogspot.fi/

  20-vuotiaan naisen alun lifestyle-blogi, jossa sekalaisesti reseptejä, diy-projekteja, kosmetiikkaa, matkustelua ja paloja tavallisesta arjesta :)

  VastaaPoista
 37. http://tiiajennyy.blogspot.fi

  Monipuolinen lifestyle blogi :)

  VastaaPoista
 38. http://ssiljasofia.blogspot.fi/

  Toistaiseksi tuore blogi joka tulee sisältämään mm. asuja, kosmetiikkaa, ruokaa! Reippahasti vaan seurailemaan jos yhtään siellä nyt jo olevat postaukset kolahtaa!

  VastaaPoista
 39. Linkkaan molemmat, kerta kaksi omistan.

  http://ttc-jenna.blogspot.fi/
  - 18-vuotiaan tytön blogi, joka käsittelee hänen tunteitaan ja ajatuksiaan. Pintaa syvemmälle, ripauksena kuvia ja huolliteltu ulkoasu.

  http://sieniijenna.blogspot.fi/
  - Samaisen 18-vuotiaan tytön valokuvaus/lifestyleblogi.

  VastaaPoista
 40. Saanko mäkin linkata ;)

  http://www.kaksiyhdenhinnalla.com

  28-vuotiaiden kaksosten lifestyle- ja hyvinvointiblogi, jossa treenataan paljon, nautitaan arjesta ja haaveillaan tulevasta.

  VastaaPoista
 41. http://starbox.fi/emmaria

  18-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Blogi oman elämäni lisäksi suurimpaan intohimooni, muotiin. Blogista löytyy siis asuja, kauneusjuttuja, muotia, matkustelua ja omaa elämääni ja ajatuksiani. Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 42. Valokuvia hurmaavasta luonnosta ja kauniista yksityiskohdista. Kirjoitan kuvien oheen myös niihin liittyviä ajatuksia elämästä ja kuvaushetkistä. http://ruedesofia.wordpress.com

  VastaaPoista
 43. 16-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, joka käsittelee elämäni ajankohtaisia juttuja.

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 44. 17 | TKU | lifestyle

  https://peoplebelieve-janika.blogspot.fi

  VastaaPoista
 45. Lifestyleblogi kaksikulttuurisen perheen arjesta iloinern ja suruineen. Tervetuloa tutustumaan!

  Www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

  VastaaPoista
 46. http://jennymariann.blogspot.fi/

  Parikymppisen turkulaistuneen opiskelijan blogi, tykkään valokuvata ja pääpaino blogissani onkin kuvilla, vaikka kirjoittelen myös sinne asioita laidasta laitaan, mitä milloinkin :)

  VastaaPoista
 47. http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lifestyle-henkinen blogi. Blogissani näkyy paljon myös kiinnostukseni urheiluun, kosmetiikkaan ja muotiin esim. treenivinkkien, meikkitutojen ja asukuvien muodossa��

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives