OOTD 7/9/2016 and new hair!

Eilen keskiviikkona jaksoin vihdoin aamulla kerrankin laittaa hiukset päähän eli kokeilla uusia pidennyksiäni. Tilasin pari viikkoa sitten Rapunzel of Swedeniltä uudet 50cm klipsipidennykset, sillä kyllästyin selkeään ikuisuusprojektiin, joka tunnetaan myös nimellä "kasvata oma pitkä ja tuuhea tukka". Ei kasva niin ei kasva. Tässä ollaan kokeiltu ties mitä vitamiineja, hiusten värjäämättömyyttä sekä tehohoitoja, mutta ei. Sinettejä en halunnut tällä kertaa hankkia, joten päädyin klipseihin, jotka ovat jo entuudestaan tuttuja.

Miksi sitten juuri 50cm klipsit? Aluksi pohdin pitkään 40cm pituisia pidennyksiä, mutta ajattelin kun kerran pidennykset tilaan niin hankitaan sitten sitä pituutta. Tuuheutta näistä ei ainakaan puutu, sillä kaikista seitsemästä osasta osa ei ole edes päässä. Tuntuu muuten pää melko painavalta näiden kanssa ja niskat tuleekin herkästi kipeäksi kaikesta extrapainosta.

Mekko Mango / sukkahousut H&M / kengät Zalando / Anna FieldVärivalinta osui pidennyksissä aivan nappiin vaikka sokkona nämä tilasinkin ja olenkin todella tyytyväinen näihin pidennyksiin. Näitä kun ei tarvitse käyttää mm. urheillessa, hiukset säilyvät paremmassa kunnossa pidempään. Hiusten paikoilleen laitto on myös todella nopeaa hommaa tai ehkä tässäkin harjoitus on tehnyt mestarin. Joka tapauksessa, tykkään näistä ihan älyttömästi! Mukavaa vaihtelua lyhyempiin hiuksiin verrattuna.


Onko teillä kokemusta hiustenpidennyksistä ja mitä olette niistä mieltä? Muistakaahan myös osallistua arvontaan, joka päättyy huomenna! :)
 1. Oon kuullut tosi monen kehuvan Rapuzel of Swedenin pidennyksiä, ja oli jälleen kerran kiva oppia niistä vähän lisää :)


  https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo joutunut koskaan pettymään ja voin vaan suositella näitä :) Kiva, että säkin opit uutta!

   Poista
 2. Löytyipäs sattumalta omalle lukulistalle lisää luettavaa :) Ihana blogi sulla! <3 Ja tuo sun tukka, vau!

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna <3 Heh, tukka on kieltämättä hieno vaikkei olekaan oma ;)

   Poista
 3. Tosi kivat eikä yhtään huomaa että klipsit! Mulla on ollut muutaman kerran teippipidennykset ja oon tykännyt niistä mutta nuo on kyllä helpot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans miettinyt joskus teippejä, mutta ihan oman tukan kunnon takia halusin nyt taas klipsit. Mulla oli sinetit varmaan vuoden putkeen ja se teki ehkä vähän hallaa omalle tukalle, mutta eipä se näytä kovin kummoinen kyllä olevan muutenkaan :D Vähän pituutta ja paksuutta huijaamalla niin hyvä tulee :)

   Poista
 4. Ne hiukset on aluksi ihan uuden karheat, mutta sit ne alkaa käytön mukaan olee yhtä 'karhea' kuin oma tukkasi vai miten se sanotaan. Ite oon rapusta tilannut 3-4 kertaa teippipidennykset ja ite suosin Hair Tradea clipseille. Mutta ite aion jatkossa vaan klipsuja tilata, sit erikoistilaisuuksiin saa pitkät hienot hiukset ja paksut on enemmän mulla se juttu, kun pituus. Niin nyt kun aion harkita värin vaihtoa ruskeampaan hiukseen, niin klipsit on hyvä valinta, ne voi säästää tulevaisuudelle vaikka menisi blondiksi välissä :)


  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mua melkeen ärsyttääkin alkuun, kun ne hiukset on niin sileät. Mun oma tukka ei oo ihan täysin suora eikä siis mitenkään kiharakaan niin noin piikkisuorat hiukset saattaa sieltä erottua. Mun omat hiukset on paksuudeltaan sellanen hiiren häntä, että näistä sitä paksuutta tosiaan saa! Klipsit on kyllä kaikin puolin hyvä valinta :)

   Poista
 5. Kivat pidennykset ja sopii tosi hyvin siun omaan väriin! :) Miulla ei luonnollisestikaan ole kokemusta pidennyksistä - vaikka kerran kyllä kokeilin siskoni pidennyksiä todetakseni, että lyhyet hiukset on miun juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma :) No mut ei kaikilla tarvii onneks olla pitkä tukka ja kiva että oot löytäny oman juttusi! Sehän se tärkeintä on :)

   Poista
 6. Sulle sopii nuo hiukset tosi hyvin! Pitkät hiukset oisi kyllä kivat itellekkin t. kasvatusvaiheessa oleva !

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siitä vaan huijaamaan kasvatusvaihetta. Itse tosiaan kyllästyin siihen ihan totaalisesti ja totesin, että näin on helpointa!

   Poista

Designed by FlexyCreatives