3+1-päivät mummin kanssa

Meillä on mummini kanssa todella läheiset välit ja yksi meidän yhteisistä jutuista on jo pitkään ollut käydä Sokoksen 3+1-päivillä kaksi kertaa vuodessa. Viime kevään hulinat jäivät meiltä väliin yhteisen Wienin reissumme takia, mutta otimme sitten tällä kertaa hieman takaisin. 

Perinteeseemme kuuluu ensin käydä shoppailemassa sekä etsiä mummille vähintään yksi vanulapputuubi. Tälläkin kertaa löysimme muutamia juttuja, joten meidän ei tarvinut poistua tyhjin käsin valtaisasta ryysiksestä. 

Tarkoituksemme oli kiertää etenkin Lumenen osasto läpi, sillä vaikka omistankin satoja puteleita Samin mukaan, hyvät kasvonhoitotuotteet ovat tällä hetkellä vähissä. Ostin vähän aika sitten Iberon ystävämyynnistä Lumenenkin tuotteita ja tarkoituksena oli ostaa näitä hyväksitodettuja juttuja lisää, sillä entiset ovat jo kovasti hupenemaan päin.
Lumenen osastolta löytyi mm. Arctic Aqua 3D Hydration BB-voide (8,90 €), Body refresh Cranberry Smoothing Cellulite serum (7,50 €) sekä Clear it up! Spot Delete-finnikynä (7,50 €). BB-voide tulee päivittäiseen käyttöön ja toivon tämän kosteuttavan tehokkaasti. Etenkin talvea kohti ihoni tuppaa kuivumaan, joten tehokosteutus on tarpeen. Finnikynä tulee myös (valitettavasti) päivittäiseen käyttöön, sillä etenkin leuassani on esiintynyt finnejä enemmän kuin teiniaikana. Selluliittiseerumi ei auta selluliittiin, mutta tämän jälkeen iho on ihanan pehmeä ja sileä, joten tämä tulee käyttöön sen vuoksi. Olen käyttänyt tätä aiemminkin ja olen tykännyt kovasti!

Shoppailujen jälkeen siirrymme yleensä mummin kanssa Sokoksen yläkerrassa olevaan Ravintola Loisteeseen, jossa kävimme tälläkin kerralla. Kerrankin ravintola oli aivan tyhjä ja saimme nauttia ikkunapaikasta!Mummi kokeili tällä kerralla luomufeta-pinaattiohukaista grillatuilla kasviksilla, kun minä jatkoin hyväksi havaitulla pippuripihvi-linjalla. Tällä kertaa pihvi oli oikein erinomainen ja olisin voinut syödä näitä vaikka kaksi samalta istumalta. Täytyy myös tarkkailla, josko lähikaupassa olisi joskus naudan sisäfile tarjouksessa.

Kotiin suuntasimme pian syömisen jälkeen, jotta mummikin ehtii kotiin ennen pimeän tuloa. Mummikin kun alkaa olemaan niin vanha (80v.), joten liikkuminen alkaa tuottamaan vaikeuksia etenkin hämärässä. Mummi jaksaa kuitenkin vielä hyvin matkassa ja yhteiset hetket ovatkin meille molemmille todella tärkeitä. Pidämme muutenkin mummin kanssa paljon yhteyttä ja soittelemme lähes päivittäin. Jos minusta ei kuulu pariin päivään, mummi kyllä tarttuu puhelimeen itse ja soittelee missä minä oikein luuhaan.

Pidättekö te tiiviisti yhteyttä isovanhempienne kanssa?
 1. Mun mummi on 64, eli aika nuori, niin tehdään paljon sen kanssa kaikenlaista kivaa, mulle niin tärkee ♥ toki toinenkin mummo tärkeä, häntä näen vaan harvemmin..

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä tosi nuori mummi, mutta taitaa meilläkin olla vähän ikäeroa sun kanssa :) Mun toinen mummi asuu myös sen verran kaukana, että usein näkeminen on mahdotonta, mutta käytiin Samin kanssa sielläkin kylässä kesällä ♥

   Poista
 2. Isovanhemmat ovat parhautta! Pidän itsekin paljon yhteyttä omieni kanssa ja se on mielestäni vain positiivinen asia. On todella ihanaa mennä ihan extempore mummolaan kylään ja vaihdella kuulumisia sekä syödä hyvin! Myös mökkireissut ovat aivan parhaita isovanhempien kanssa, saa vähän irtiottoa arjesta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummin tekemä uunilohi on kyllä parhautta, joten ymmärrän ruokapuolen! :) Isovanhempien kanssa kyllä irtoaa arjesta ihan eri tavalla, oot ihan oikeassa! Meidänkin Wienin reissu oli mummin kanssa aivan erilainen varmasti juuri hänen kanssaan.

   Poista
 3. Isovanhemmat on kyllä todellakin parhaita! Mulla on tosi läheiset välit toisen mummun kanssa ja hän asuukin noin kilometrin päässä meiltä niin nähdään usein. Mummulassa on ihana vaan käydä ja vaihdella kuulumisia. Vähän aikaa sitten mentiin pikkuveljen kanssa mummille ihan vaan pelailemaan lautapelejä ja syömään ja viihdyttiin siellä koko iltapäivä!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sun mummi asuu noin lähellä! Meillä on välimatkaa about 20 kilsaa niin tyydytään vaan soittelemaan usein :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives