Viimeaikaisia kuulumisia

Siitä onkin pitkä aika, kun olen viimeksi kirjoitellut tällaisen sekalaisen kuulumispostauksen, mutta tässä muutamia juttuja mitä viime aikoina olen oikein puuhaillut. Paljon jää usein blogin ulkopuolelle, joten tässäpä muutamia sellaisia joista en ole erikseen postannut!


1. Syksy on tunnetusti pesisfinaaleiden aikaa. Ei ole yllätys, että tänäkin vuonna Sotkamon Jymy kohtaa finaaleissa Vimpelin Vedon. Pesistä ollaan seurattu aktiivisesti koko kausi ja ensi lauantaina Suomen mestari on vihdoin selvillä! // 2. Olen tutustunut omaan HOPSiini Vaasan yliopistossa. Paljon tekemistä tässäkin projektissa tulee olemaan! Alku on ollut varovainen ja olen toistaiseksi ilmoittautunut vain oli-ohjelmoinnin kurssille. // 3. Factoryn lounassalaatit, ehkä parasta rankkojen työpäivien lomassa. // 4. Ted Bakerin viitta on päässyt jo muutaman aamuna koekäyttöön, mutta toistaiseksi on vielä ollut viitalle aivan liian lämpimät ilmat. Eiköhän nekin kylmät ilmat sieltä vielä tule!


1. Tähän kylttiin törmäsin Huittisten ABC:llä Porin kisareissulla, mutta ei, en oikeasti vaihtaunut miestäni kissaan! // 2. Teukka on puolestaan näyttänyt edelleen söpöltä ♥ // 3. Teukka pääsi myös leikkimään Catellitea puolitoista viikkoa sitten. Kovasti oli ollut lääkärissä nätisti nuolematta, mutta kotona meininki olikin sitten ihan toinen. Palkinnoksi hienosta käytöksestä Teukka sai kaulurin muutamaksi päiväksi.


1. Kesän viimeiset hetket kauniiden kukkien muodossa Erottajalla ♥ // 2. Talvivalot on asennettu parvekkeelle ja pian pääseekin nauttimaan ihanista syysilloista myös parvekkeella tunnelmallisessa valaistuksessa. Kyllä se joulukin sieltä hiipii päivä päivältä lähemmäs. 

Sellaisia juttuja on nyt mahtunut tähän parin viikon sisään. Viime viikonloppu vierähti Ruotsissa risteilyllä ja siitä kirjoittelenkin sitten myöhemmin erikseen. Nyt kuitenkin kiidän takaisin ruudun pariin ja menen katsomaan Kärppien peliä IFK:ta vastaan. Illalla täytyy vielä katsoa Leijonien World Cup-ottelu Ruotsia vastaan ja toivottavasti Leijonat saavat sen voiton sieltä kairattua. Pahintahan on tietysti hävitä Ruotsille jääkiekossa...
 1. Super kaunis tuo Ted Bakerin viitta! <3 Onko se milloin ostettu? :)
  www.cosmopolitan.fi/natalievilen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ostin sen keväällä ja tilasin suoraan Bakerin nettikaupasta. Enää just tota väriä ei ole saatavilla, mutta melkein vastaava viitta löytyy esim. täältä: http://www.tedbaker.com/neu/Womens/Clothing/Jackets-Coats/AILLAA-Wrap-over-cape-Navy/p/132086-10-NAVY

   Poista
 2. Tunnelmavalot on jotain ihan parasta! ♥ Meilläkin on olohuoneessa kahdet, ulos en (vielä!) oo laittanut, mutta kyllähän niidenkin aika olisi... :p Ihania kuvia kyllä muutenkin, erityisen ihastuttava tuo Ted Bakerin viitta! Pakko kysyä, mistä oot sen löytänyt? Mulla olisi vähän varovaisesti hakusessa jotakin saman tapaista, mitä voisi käyttää töiden ohessa - alkaa ainaiset villakangastakit kyllästyttää. Toisaalta, tämä voisi olla ihan hyvä puolestaan myös vinkata Charlesille - vaimo tarvitsee joululahjan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin ton viitan suoraan Bakerin nettikaupasta ja se tuotiin suoraan kotiin :) Tohon ylempään kommenttiin linkkasinkin vastaavan, mutta eri värissä. Tuntuu kyllä lämpimältä ja toi on kyllä tosi tyylikäs päällä :)

   Nyt äkkiä ripustelemaan niitä valoja! Siellähän on jo pimeä illalla tosi aikaisin :)

   Poista
 3. Ihana viitta <3

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives