Silja Symphony 15/9/2016

Kävimme Samin kanssa pitkästä aikaa risteilyllä viime viikonloppuna. Olimme varanneet reissun jo hyvissä ajoin heinäkuussa, sillä Club One pisteemme olisivat menneet vanhaksi ja päätimme hyödyntää kaikki olemassaolevat pisteet kerralla, sillä SIljalla sattui olemaan hyvät pisteillä + rahalla-tarjoukset. Tällä kertaa päädyimme ottamaan hieman hienomman DeLuxe Promenade-hytin ja voin vain suositella. Ottaisin tämän jatkossakin mikäli onnistuisimme löytämään hytin edullisesti. 

Lähdimme matkaan torstaina ja hytin hinta oli 26000 pistettä + rahaa 70 euroa, mutta hinta sisälsi erikoisaamiaiset molemmille aamuille (ovh 19,50 € / kpl) sekä minibaarin sisältöineen. Samaan hintaan olisimme saaneet A-hytin perjantaille ilman lisäherkkuja, mitä yleensä olemme suosineet. Hytti oli tällä kertaa hieman isompi sekä paljon hienompi. 


Kustaan MiekkaLaivalla tuli tehtyä muutamia ostoksia, joista osa onkin jo vilahtanut Instagramin puolella. Victoria's Secret-kokoelma myös karttui parilla uudella jutulla ja kaikki ostokset aionkin esitellä sitten erikseen omassa postauksessaan. Sami keskittyi enemmän nuuskapuolen ostoksiin, mutta löytyi hänellekin jotain vaatepuolelta.Laivalla tuli herkuteltua oikein urakalla ja annoinkin itselleni luvan nauttia aamupalasta täysin siemauksin. Tällä kertaa emme käyneet perinteisessä buffetissa kertaakaan minne yleensä vingun. Päätimme yhdessä, että erikoisaamiaiset saavat korvata sen puolen, etenkin kun buffetissa keskityn aina pelkästään alkupalapöytään. Kävimme kokeilemassa myös Symphonyn uuden Sushiravintolan ja vaikka se olikin hyvä, ei se vetänyt vertoja Teidän Sushille.

Perjantaiaamuna kävimme hieman kiertelemässä Tukholmassa, sillä halusin käydä pitkästä aikaa meikkikaupoilla. Hakusessa oli muutama juttu, jotka onneksi löysinkin. Muutoin emme tehneet Tukholmassa tällä kertaa mitään sen erikoisempaa. Iltasella kävimme pelaamassa laivan kasinolla pokeria Ystävien talossa ja vietimme aikaa myös sympaattisen eläkeläispariskunnan kanssa, jotka olivat matkalla Tukholmaan katsomaan lapsenlapsiaan. Kaiken kaikkiaan reissu oli ihanan rentouttava ja toivottavasti pääsemme myös pian uudelleen laivalle.


LivBox-arvonta on myös päättynyt ja onnellinen voittaja on selvillä: Onneksi olkoon minnamarkettaleinonen@gmail.com, sinulle lähtee ilmainen LivBox :) Kiitos kaikille osallistumisesta ja koitetaan saada taas pian uusi arvonta pystyyn!
 1. Kiva reissu teillä ollut :) Täytyy varmaan liittyä tuohon club one:n, tulee kuitenkin säännöllisen epäsäännöllisesti laivalla reissattua.Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liity ihmeessä, kun se ei maksakaan mitään :) Kortilla saa laivoilla myös satunnaisia pieniä alennuksia, niin ei kai siitä haittaakaan ole!

   Poista
 2. Tämän postauksen myötä alkoi tehdä mieli lähteä laivalle! :D En yleensä hirveästi tykkää laivoista, mutta parempi hytti vois tuoda risteilyyn vähän lisää luksusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen ehottomasti parempaa hyttiä :D Meilläkin on aina vähintään se A-hytti, missä on merinäköala ja telkkari. Autokannen alle mua ei saisi enää mistään hinnasta :D

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen reissu ollut teillä! :) Ja tuo hytti näyttää todellakin ihanalta! Miustakin on kiva, että pisteillä+rahalla tarjouksia on aina silloin tällöin, niin saa välillä otettua vähän prameammankin hytin ja aamupalaa sun muuta mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma, tuo hytti tosiaan oli ihana :) Vaikka tämäkin oli aika pieni, oli tää silti tosi kotoinen ja kiva välillä nähdä Promenadenkin puolelle. Kävi kyllä hyvä tuuri, että saatiin hyvä hytti ja vielä tosi edullisesti lisukkeineen. Pitää jatkossakin tarkkailla torstain lähtöjä siis :) Nytkin kun noita pisteitä kertyi jo seuraavaan reissuun :D

   Poista

Designed by FlexyCreatives