Ravintolavinkki: Siipiweikot Iso Omena

Vietimme Miran kanssa viime viikonloppuna aikaista pupupäivää eli ystävyytemme alkamisen vuosipäivää. Oikea päivähän meillä on 16.9, mutta silloin olimme Samin kanssa Ruotsissa emmekä olisi voineet juhlia oikeana päivänä. Mira oli luvannut viedä minut pitkän kinuamisen ja katkeruuden jälkeen Ison Omenan Siipiweikkoihin ja viime lauantaina se päivä koitti vihdoin. Siipiweikothan on lempiravintolani tässä maailmassa ja Tampereella asuessani Siipiweikoissa tuli käytyä viikoittain ja hyvä ettei jopa päivittäin. Kyseessä on siis omissa silmissäni maailman paras siipiravintola ja oli tärkeää käydä tarkistamassa, että tehdäänhän täälläkin kaikki oikein.


Siipiweikot sijaitsee Ison Omenan uudella laajennetulla puolella eikä ravintolaa voi olla näkemättä, mikäli sinne eksyy. Sisustukseltaan paikka on oikein viihtyisä ja sopivan pieni eikä kauppakeskuksen häly ainakaan meitä häirinnyt.


Menu oli juuri täydellinen. Listalta löytyi kaikki mitä pitikin, mutta pieni miinus tuli siitä, ettei mozzarellatikkuja voinut enää tilata vain kahta kappaletta. Kuulemma Tampereellakin minimi on nykyään kolme, mutta täällä oli 4. Sitten otettiin se 4, koska ennen siipiä kuuluu syödä tikkuja. 


Lasit tulivat pakkasesta tottakai kuten kuuluukiin. Myös Hilly Billy tee oli juomalistalla. Ja ne siivet ♥ Annos oli juuri sellainen kuin pitikin ja tamperelaisittain lausuttu tilauksenikin otettiin vastaan mukisematta. Siivet oikein uivat kastikkeessa kuten kuuluukin ja ranskalaiset pitää tottakai ottaa kierteisinä.

Kaiken kaikkiaan käynti Siipiweikoissa ylitti kaikki korkeat odotukset, joten en voi kuin suositella Siipiweikkoja mikäli et ole siellä vielä koskaan käynyt :) Kokonaisarvosanaksi antaisin jopa 7/5!
 1. "pitkän kinuamisen ja katkeruuden jälkeen" :D onneksi odotus palkittiin ja hyvin palkittiinkin! :D

  VastaaPoista
 2. Apua, miten herkulliselta näyttää! ❤️ Pitääkin jossain vaiheessa lähteä vaikka käymään kaveriporukalla, pakko päästä maistamaan! Meillä kun Charles ei syö mitään lihaa, ja veikkaisin, että tuolla saattaa kasvisvaihtoehdot olla vähissä :--D Mutta luoja, vaikuttaa kyllä enemmän kuin täydelliseltä! Ja nyt iski sitten nälkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en kyllä miestäsi siinä tilanteessa veisi tuonne :D Suosittelen kyllä ehottomasti käymään, ihan huippupaikka!

   Poista
 3. Oi vitsi, toi paikka on kyllä pakko käydä testaamassa!❤️ Täällä on kans sellanen wingssihullu että! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin eiköhän mennä siis testaamaan vaikka yhessä nyt kun asut täällä päin :D Wingsit on parhautta! ♥

   Poista
 4. Oih, niin paljon kuullu hyvää kyseisestä paikasta ! Ois pakko itekki päästä joskus käymään :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives