Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

Kävimme eilen ystäväni Loten kanssa Love me do- häätapahtumassa, joka järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalle. Tapahtumassa oli yli 200 näytteilleasettajaa sekä useita kansainvälisiä muotinäytöksiä, joihin mekin ostimme liput. Itse tapahtuma oli maksuton ja vaikka tapahtumaan oli tosiaan ilmainen sisäänpääsy, suurempaa ryysistä siellä ei kuitenkaan näkynyt. Kyseessä olivat ensimmäiset häämessut itselleni, mutta eivät taatusti viimeiset. Hääpostauksia on toivottu tänne blogiinkin, joten tässäpä niitä alkaa pikku hiljaa tulemaan :)

Suuntasimme messuille heti klo 11 ja eniten odotin näkeväni esittelyitä erilaisista hääjuhlapaikoista. Kirkosta ainakin itselläni on jo selkeät toiveet, mutta juhlapaikan suhteen minulla ei ole vielä juuri mitään mietteitä. Paikan ei tarvitse olla hirvittävän suuri, sillä mitään isoja häitä emme ole järjestämässä. Tarkoitus on kutsua paikalle vain kaikista lähimmät. Löysin muutamia mielenkiintoisia paikkoja Helsingistä, joita täytyy tutkailla vielä lisää mukaan saamistani esitteistä. 
Yksi juttu, jonka haluaisin ehdottomasti myös meidän häihin, on karkkibuffet. Näitä olen nähnyt monissa hääblogeissa ja ideanahan tämä on superkiva. Tästä saa lisäksi loihdittua häihin kivan pienen yksityiskohdan. Eräässä hääohjelmassa näin vastaavanlaisen kynttilä"buffetin", jossa sai rakentaa oman kynttilänsä. Erilaisia koristeita olen jo googletellut netistä ja mm. Wishin kautta kaikenlaista hääkrääsää näyttää löytyvän edullisesti. Erilaisia hääkattauksia oli myös esillä messuilla, mutta epäilen ettei meille tule ihan näin näyttäviä kattauksia, sillä vaikka kyseessä onkin elämäni tärkein päivä, en halua siihen silti uhrata pientä omaisuutta. Kaikilla pienillä yksityiskohdilla on mahdollista toteuttaa näyttävä kattaus pienelläkin budjetilla, sillä etenkin kukka-asetelmat tuovat heti paljon lisähintaa. 

Opin messuilla muutenkin häiden järjestämisen olevan kallista puuhaa. Valokuvaushinnat olivat jotenkin paljon korkeammat kuin olin ajatellut. En olettanut häiden järjestämisen olevan halpaa puuhaa, mutta kyllähän siihen saa helposti useita tuhansia uppoamaan. Onneksi olen varannut mm. hääpuvulle ja asusteille aivan oman budjettinsa. 

Hääpuvun ja kimpun suhteen olen myöskin aika varma siitä, että mitä tulen niiden suhteen haluamaan. Messuilta löysin myös mahdollisesti tulevan kimppuni, jonka esittelen teille sitten erikseen, kuten hääpukuhaaveetkin.

Mikäli muuten kaipaatte hääblogeja luettavaksi, täältä löytyy iso lista! ♥
 1. Milloin menette naimisiin? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos upeista kuvista! Tyttären häitä odotellen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla että sielläkin odotellaan häitä :) Kuvia tulee varmasti vielä lisää!

   Poista
 3. Voi, mullakin oli vähän toiveena päästä käymään Love Me Do -messuilla tänä vuonna, mutta jäi välistä - kummitytön synttärit just samana päivänä, ja oli kerrankin koko suku kasassa :) Mutta ihana päästä kyllä näkemään kuvia tätä kautta, toivottavasti teillä oli ihan huisin hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, harmi ettet päässyt :( Tammikuussa taitaa olla seuraavat häämessut, joten suuntaa ihmeessä sinne! Kuulin kavereilta, että nää oli aika samanlaiset messut siinä missä muutkin, mutta mulle tosiaan ekat ja siinä mielessä erityiset :) Meillä oli kyllä mukava päivä. Paljon tuli ideoita ja vinkkejä!

   Poista
 4. Itseäni niin harmitti kovasti kun en päässyt kyseiseen tapahtumaan! Ensi kerralla pakko päästä hakemaan inspiraatiota, ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin suosittelen tätä tapahtumaa! :) Lisää kuvia tulee vielä myös juurikin hääkimpusta, jonka taisin löytää näiltä messuilta.

   Poista

Designed by FlexyCreatives