Hääkimppuhaaveita

Hääkimppu on yksi morsiamen tärkeimmistä asioista hääpäivänä ja itsellänikin on jo hääkimpun malli katsottuna. Vaikka hääpäivä ei ole vielä sovittuna, olen kerännyt jo yli 700 kuvaa Pinterestiin ja mukaan mahtuu niin hääpukuja, kimppuja kuin kenkiäkin. Koska meille saattaa olla tulossa talvihäät, kukkien suhteen pitää ottaa huomioon hieman erilaisia juttuja kuin kesähäissä.

Itse rakastan yli kaiken pioneja ja haluaisin niitä myös hääkimppuuni, mutta niitä on käytännössä mahdoton saada talvella eikä niitä oikein voi kuivattaakaan. Löysin kuitenkin ratkaisun ongelmaani häämessuilta, sillä esillä oli erilaisia tekokukista tehtyjä kimppuja, joiden värimaailma ja kukat vastasivat juuri omia toiveitani.


Kyseessä on korukimppuja valmistavan yrityksen kimput, jotka eivät tosiaan ole aidoista kukista tehtyjä. Kauempaa katsottuna kimpuista ei erota etteivät kukat ole aitoja ja näissä ei kuivatusongelmaakaan olisi.

Omaan kimppuuni haluan vaaleanpunaisia pioneja sekä mahdollisesti valkoisia ruusuja sekä muutaman koristeen tuomaan hieman erilaista fiilistä kimppuun. Heittokimppu taasen voi olla oikeista ruusuista tehty kimppu.


Näiden kimppujen hinnat pyörivät 80-250 euron välillä, mutta kukat tosiaan kestävät ikuisesti ja hintaan vaikuttaa tietysti käytettyjen kukkien sekä koristeiden määrä. Tämä yksinkertaisempi kimppu maksoi muistaakseni n. 85 euroa ja koristeellisempi kimppu taisi olla hintaluokaltaan kalliimpi 200 euron kimppu. Mielihän ehtii kimppujenkin suhteen muuttua mahdollisesti vielä, mutta tällä hetkellä tekokukista tehty koristeellinen kimppu tuntuu juuri siltä oikealta vaihtoehdolta. Nyt sitten vain odottelemaan hääpäivää :)
 1. Ihania kimppuja eikä tosiaan huomaa, että on tekokukkia! :) Ja kätevää, että näin saa mitä tahansa kukkia kimppuunsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hypistellessä sen tietty huomasi, mutta ei munkaan mielestä muuten huomaa ollenkaan!

   Poista
 2. Mulla oli varsinaisena kimppuna (silloin, kun viimevuoden heinäkuussa käytiin maistraatissa) juurikin pioneja, valkoisina tosin :) Nyt oon miettinyt kestokimpun hankkimista ihan siksikin, että se säilyisi entistäkin paremmin muistona tulevaan, eikä olisi tuota mainitsemaasi kuivatusongelmaa. Mutta katsoo nyt, mihin tässä päätyy! Ihanan näköinen tuo koristeellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sulla on erinomainen kukkamaku sitten myös ♥ Mä koitan muistaa kaivaa sen firman nimen tuolta esitekassista, joka näitä tekee niin voin vinkata sullekin sen sitten! Voit sitten ainakin tutustua niihin vaihtoehtona :)

   Toi koristeellinen on näistä kahdesta enemmän mun makuun, mutta ihan vähän vähemmän saisi olla koristeita :) Jotain näiden väliltä siis!

   Poista
 3. Ihana kimppu, vaaleanpunaisista pioneista tuli minulla mieleeni aivan se Gossip Girlin hahmo Blair.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin just nyt, et sillähän tosiaan tais olla kans pioneita :D Pitää mennä heti googlaamaan siitäkin kuvia.

   Poista

Designed by FlexyCreatives