LivBox Lokakuu - pettymysten boxi

Rehellisesti sanottuna mun ei tekisi mieli edes arvostella tämän kuun boxia, sillä boxi oli yksinkertaisesti niin surkea tässä kuussa. Taas oli toimittajan päässä tapahtunut "väärinkäsityksiä" ja boxista onkin sadellut ennätysmäärä närkästynyttä palautetta toimittajan Facebook-sivuille. Lokakuun boxista kaikki saivat hyvitykseksi 30 livbox-pistettä, joista 60:llä voi lunastaa itselleen ilmaisen boxin. Kuulemma tämä oli nopea ja helppo tapa korvata moka kaikille. Onneksi olin juuri tämän boxin kohdalla tehnyt niin, sillä eihän näistä ilmaisnäytteistä vaan kuuluisi maksaa. Marraskuun boxissa luvattiin kuulemma onnistua, mutta eihän sen niin pitäsi mennä että ensin mokataan ja sitten kaikkien pitäisi vielä kiltisi jatkaa tilausta paremman toivossa.

Joku oli laskenut palautetta antaneiden joukossa, että tämän boxin arvo ilman Iberon sivellintä oli alle 5 euroa ja mukana oli usea "Ei jälleenmyyntiin"-tuote. Mm. tuo Moroccanoilin näyte on juurikin ilmaisnäyte ja sekin oli mahdutettu korttiin, jossa yleensä esitellään boxin päätuotteet. Myös L'Orealin kasvonaamio (näyte 7ml) oli laitettu korttiin ja etenkin tästä olisin toivonut edes isompaa näytettä sitten, kuin lehden välissä tulevaa läpyskää.Lumenen tuotteet ovat aina olleet hyviä ja niin on varmasti tämä misellivesikin. Tämä menee tietysti kokeiluun ja varmasti pääsee ihan käyttöönkin. 250ml pullo misellivettä maksaisi kaupassa 9,90 euroa. Palmoliven suihkusaippuat ovat ihan markettitavaraa ja pieni matkakoko tästä perustuoksusta oli pettymys itselleni. Täysikokoinen purkki maksaisi 1.79 euroa.


Moroccanoilin tuotteita minulla onkin ollut jo ennestään ja tämä hiusöljy on todettu hyväksi. Petyin kuitenkin tuotteen ollessa ilmaisnäyte. Täysikokoinen hiusöljy 100ml maksaisi kaupassa 49 euroa. Tresemmen lämpösuoja tuskin pääsee käyttöön, sillä en koskaan lämpökäsittele hiuksiani, joten tämä menee kiertoon. Tämä maksaa kaupassa 2,50 euroa. Iberon häivytyssivellin oli tällä kertaa boxin ainoa täysikokoinen tuote ja itselläni tämä tulee todennäköisesti päätymään meikkipöydän koristeeksi. Hintaa en tälle löytänyt.

Kokonaisuudessaan boxi oli pettymys lähinnä tuotekokojen suhteen. Silloin kun boxista maksetaan 16,90 euroa, ei siellä tulisi olla ilmaisjuttuja mukana kuin extrana eikä varsinaisina tuotteina. 

TIlaatteko te LivBoxia ja mitä mieltä olitte tämän kuun boxista?
 1. Ei kovin hyvältä kyllä vaikuta... Ite en tilaa tota boxia, mikä taitaa ainakin tän kuun kohdalla olla onni :D Mut toivottavasti saatte (jos viel jatkat tilausta) marraskuussa sit oikeesti hyvän boxin!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tän kuun kohdalla todellakin oli onni. Ajattelin kaikesta huolimatta jatkaa vielä tilausta, mutta jos pettymyksiä tulee vielä niin sitten menee kyllä katkolle. Viimeksihän LivBoxilla mokattiin heinäkuussa, joten tää oli jo toinen moka lyhyen ajan sisään ja tää oli vielä näistä huomattavasti pahempi. Hyvitys oli kumma kyllä sama molemmista.

   Poista
 2. Mä petyin LivBoxiin niin monta kertaa että lopetin sen. Enkä todellakaan aloita uudestaan kun boxit vaan huononevat entisestään. Ärsyttää kyllä sunkin puolesta! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä taidan antaa vielä sille marraskuun "hyvitysboxille" mahiksen ja sitten taitaa mennä munkin tilaus katkolle. Aina ei voi tietty saada omia mieluisia juttuja, mutta nyt meni jo pahasti maku näihin näytteisiin ja typeriin selityksiin. Vaikuttaneekohan boxifirman myynti toiselle firmalle huonompaan laatuun.

   Poista
 3. Olen tilannut, mutta nyt olin niin pettynyt ja suuttunutkin tähän viimeksi tuleeseen boxiin, että pistin tilauksen katkolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut mun mielestä riittävä hyvitys tää 30p tästä boxista. Jos seuraavakin floppaa kaikista toiveista huolimatta, jää munkin LivBoxailut siihen.

   Poista
 4. Hahah, en ole edes koskaan ymmärtänyt koko livboxia, ja nyt huomaan että miksi ei tarvitsekaan ymmärtää :-D Mut hei toi misellivesi Lumenelta on tosi hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei riitä kohta enää munkaan ymmärrys :D Täytyykin laittaa toi misellivesi heti sitten testiin, niitä kun on jo 3 erilaista entuudestaan.

   Poista

Designed by FlexyCreatives