Allas Sea Pool

Allas Sea Pool on uusi Helsingin kauppatorilla avattu ulkoilmauimala, joka käsittää kolme ulkona sijaitsevaa ulkoallasta. Valikoimasta löytyy niin merivesiallas, lasten allas sekä lämmitetty allas mm. kuntouimareille. Pääsylippu altaalle maksaa 9 euroa aikuiselta ja allas on auki aamusta iltamyöhään. Altaalla järjestetään myös erilaisia tapahtumia sekä treenaaminenkin onnistuu täällä ohjatusti.
Allas Sea Poolin yleiset tilat olivat muuten oikein siistit, mutta naisten pukuhuone oli todella pieni ja pukuhuoneen ovi paljasti pukuhuoneen salat kaikille ohikulkijoille. Naisten puolelta löytyi yksi iso merinäköalallinen sauna ja saimmekin Loten kanssa ihailla saunasta kohti Ruotsia lähteviä laivoja. Matka pukuhuoneesta itse altaaseen ei ollut liian pitkä ja kesällä paikka onkin varmasti oikea paratiisi. Tykkäsin itse Allas Sea Poolin puisesta arkkitehtuurista ja paikka toikin mieleen Löylyn. Kerrankin Helsingin keskustaan on onnistuttu rakentamaan joku oikeasti kivannäköinen ja muutoinkin kiva paikka.Syksyinen +8 asteen ilma oli ehkä uikkarisilleen ulkona hengailuun hieman viileä, mutta altaassa vesi tuntui normaalia lämpimämmältä johtuen viileästä ulkoilmasta. Uiminen 25 metrin altaassa oli syksyisessä auringonpaisteessa oikein rentouttavaa ja piristi rankan työpäivän jäljiltä mukavasti.

Juuri kun olimme tekemässä lähtöä, naisten pukuhuoneeseen iski valtava ryysis. Uinnin aikana altaassa oli todella tyhjää ja vältimme onnekkaasti pahimmat ruuhkat. Ilmeisesti paikka on kuitenkin suosittu näinkin viileällä. 

Mikäli siis kaipaat joskus Helsingin keskustassa hieman erilaista tekemistä, suuntaa ihmeessä Sea Poolille :)
 1. Moikka! Kiva kuulla, että altaalla kelpaa pulikoida vielä näinkin syksyllä. Teimme assistenttiverkoston kanssa tutustumisretken tuonne reilu kuukausi sitten, voit käydä kurkkaamassa meidän kokemukset täältä: http://toimistosissittestaa.blogspot.fi/2016/09/toimistosissit-testaa-allas-sea-pool.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvin kelpasi vielä näin viileilläkin keleillä :) Kiva kun jaoit myös teidän kokemukset, käyn lukaisemassa!

   Poista
 2. Tuosta paikasta olikin viimeksi Helsingissä käydessäni puhetta, joten oli mukava lukea kuvaustasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ette ilmeisesti itse käyneet? :) Kannattaa kyllä käväistä, vähän erilaista tekemistä!

   Poista
 3. Ompas upean näköinen paikka! :) Hensingissä tulee käytyä aika harvoin, mutta ehkä joskus täytyisi eksyä tuonnekin - näyttää se niin hienolta ja ainutlaatuiselta :) Oliko joku noista altaista siis suoraan yhteydessä mereen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mikään suoraan yhteydessä mereen vaan sekin merivesi siihen yhteen altaaseen tulee jostain pidemmältä kuulemma :D

   Poista
 4. Mulle tämä tuli täysin uutena tuttavuutena - pakko myöntää, etten ollut aiemmin tästä edes kuullut! Kieltämättä aika mukavan erilaisen oloinen juttu, voisi hyvinkin ottaa kokeiltavaksi seuraavalla kertaa, kun sopivaan aikaan eksyy Helsingin suuntaan! :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives