Joulufiilistelyä ♥

Eilen oli tuo maaginen päivä, jolloin jouluaattoon oli enää tasan kaksi kuukautta! Toisista tämä aikainen jouluhössötys voi tuntua oudolta, toisista ärsyttävältä ja toisista tosi ihanalta. Itse kuulun tietysti jälkimmäisiin, vaikka en siihen olisikaan uskonut vielä muutama vuosi sitten. 

Joulu on itselleni nykyään ennen kaikkea rauhoittumisen aikaa. Aiemmin kauppatyön takia se ei ollut mahdollista ja joulua tulikin suorastaan vihattua. Siihen liittyi aivan turhaa stressiä, jonka aiheuttivat muut ihmiset. Nyt voin kuitenkin keskittyä nauttimaan ja olenkin sen aloittanut jo hyvissä ajoin. Eilen meille lähti tilaukseen myös uusi valkoinen joulukuusi Ellokselta.


Monesta valkoinen joulukuusi voi olla mauton. Itse olen jo pari vuotta haaveillut valkoisesta kuusesta ja se onkin hyvää vaihtelua meidän pienen vihreän tekokuusen rinnalle. Meillä ei siis aiemminkaan ole kotona ollut oikeaa kuusta ja nyt Teukan takia se onkin ehkä ihan hyvä. Mummini ehdotti, että toisenhan kuusen voisi hyvin laittaa vaikkapa parvekkeelle eikä se olekaan ollenkaan huonompi idea! Siellä on tilaa ja meillä on koristeitakin kahteen kuuseen. Uusi kuusemme tulee olemaan 150cm korkea ja siinä on onneksi valot jo valmiina. Meidän kuusen valot eivät olisikaan sopineet tähän uuteen kuuseen muutoinkaan. 

Itse kuuseen haluaisin hankkia hempeän vaaleanpunaisia palloja sekä myöskin hieman hopeisia. Ostoslistalla on myös uusi tähti, sillä edellinen on kokoluokkaa 5cm x 5cm. Stockmannin Argos-hallin joulunäyttely on myös tietysti to do-listalla ennen joulua ja toivottavasti Hipari lähtee perinteiselle reissulle kanssani (hoxhox Hipari). Olen myös luvannut viedä jouluhullun ystäväni Minnan joulukierrokselle Helsinkiin joulukuun alussa


Ennen joulua meidän kotona poltetaan paljon kynttilöitä, syödään joulutorttuja ja kuunnellaan Michael Bublén joululauluja. Kotona keskitytään lämpimän ja rennon tunnelman luomiseen ja haluan tehdä meidän joulusta mahdollisimman stressittömän. Toivottavasti myös lumi tulisi maahan jouluaatoksi.


Meidän perinteisiin joulusuunnitelmiin kuuluu viettää joulua ensin äitini luona sekä myöhemmin illasta Samin isän luona. Saas nähdä käykö äitini luona vielä joulupukki tänä vuonna, sillä pikkusiskoni on kuitenkin jo 8-vuotias. Välipäivinä vietämme aikaa yleensä kotona ja onkin suuri harmi, ettei tälle joululle osu kuin yksi ylimääräinen vapaapäivä. Onneksi minulla on vielä kesälomaa jäljellä, jotta voin nauttia vuoden parhaasta ajasta!

Ihanaa joulunodotusta kaikille
 1. Täällä toinen joulufiilistelijä ♥ Mun mielestä valkoinen tekokuusi on tosi tyylikäs, vaikka ymmärrän kyllä jos jotkut haluavat aidon kuusen tai sitten vihreän tekokuusen. Täällä sato tänään tosi paljon lunta niin oon niin innoissani :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, mä haluun kans jo lunta! ♥ Ihanaa, että teitä muitakin joulufiilistelijöitä tuntuu löytyvän :) Jos haluaa seurailla joulufiilistelyä niin kannattaa jatkossakin eksyä tänne x)

   Poista
 2. Eksyin tänään blogiisi,ja voin kertoa että tykkään!
  Ihania kuvia, hyviä ajatuksia ja rentoa meininkiä.
  Ja joulunodotus täälläkin startannnut. Joulunaika on vaan niin ihanan tunnelmallista ja rauhallista aikaa. Joten jouluun liittyvät postaukset tervetulleita :)
  Ihanaa joulunodotusta sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi Pinja! ♥

   Tähän blogiin tulee taatusti lisää joulupostauksia, odota vaan :D Ihana etten ole hömpötykseni kanssa yksin ♥ Ihanaa joulunodotusta sinullekin :)

   Poista
 3. Mäkin haluan tollaisen valkoisen joulukuusen! Ei oo oikeen muitakaan joulukoristeita, et ehkä ees toi kuusi tois sitä fiilistä kans nuoren pariskunnan kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan tilaamaan! :) Tois ihan varmasti fiilistä ja ilmettä kotiin jouluksi.

   Poista
 4. Ihanaa, että muitakin jouluintoilijoita löytyy!! :) Miekin jo oon ihan innoissani, että pääsisimpä äkkiä askartelemaan joulukortteja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon kyllä pahemman luokan intoilija :D Hei lähetäs meillekin joulukortti sitten! ♥ Mun pitäs varmaan myös tsempata ja lähettää ihan oikeita kortteja :)

   Poista
 5. Oi miten ihana postaus! Lisäänty toi joulufiilis entisestään <3

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives