TV tips - katsottavaa syksylle

Meillä vietetään paljon aikaa iltaisin telkkarin sekä Netflixin parissa, joten laitetaampas vinkit jakoon muillekin. Viimeksi kerroin omat suosikkini Netflixistä kesäkuussa ja nyt listalla onkin täysin uudet jutut. Tällä kertaa vinkit ei ole myöskään pelkästä Netflixin valikoimasta! Kuvia klikkaamalla pääset sarjojen sivuille.


Tämä on ensimmäinen kausi, kun itse katson Ensitreffejä alttarilla, mutta onneksi päätin kuitenkin antaa sarjalle mahdollisuuden. Tämä tulee katsottua aina tiistaisin ja olenkin aivan koukussa. Kieltämättä ohjelman formaatti oli alkuun hieman hämmentävä, mutta kyllähän sieltä voisi tälläkin kaudella pysyvä pari löytyä. Aluksi olin aivan varma että Heidin ja Mikon juttu tulee toimimaan, kun Millasta ja Kimmosta olin varma ettei heidän juttunsa vaan voi kestää, mutta nyt parien roolit ovat vaihtuneet päin vastoin. Tiina ja Samuel vaikuttavat myös tällä hetkellä niin erilaisilta, etten usko että heidän juttunsa kestää.


Mr. Robot kertoo äärimmäisen taitavasta hakkerista nimeltään Elliot, jonka mielenterveys on suuri kysymysmerkki sarjan edetessä. Sarja on koukuttanut tämän nörttipariskunnan täysin, joten jos olet kiinnostunut IT-turvallisuudesta, tässä sarja sinulle. Muutenkin telkkarista saisi tulla enemmän sarjoja, jotka keskittyvät tietotekniikkaan. CSI:Cyber on myös suosituksen arvoinen sarja. Mr. Robotia voit seurata Viaplaysta.


Nousuvesi on Yle Areenasta nähtävä ruotsalainen rikossarja, joka keskittyy nuoren poliisikorkeakouluopiskelija Olivia Rönningin elämään. Sarjan keskiössä pyörii raaka 25-vuotta sitten tehty murha, jota Olivian isä on aikoinaan selvittänyt. Mikäli meinaat katsoa Nousuvettä, suosittelen aloittamaan heti, sillä jaksot häviävät Yle Areenasta 30 päivässä.

Rakas, sinusta on tullut pullukka on mun ja Teukan keskiviikkoiltojen pelastus. Ohjelmassa Personal Trainer Jenni Levävaara piiskaa pullukoita takaisin elämänsä kuntoon. Ohjelman idea on hyvä, mutta en usko että 7 viikon pikakuurilla jopa yli 20 kilon pudotus on kovin pitkäkestoista tai terveellistä. Jos ohjelmaa on myös uskominen, pullukat treenaavat kolme kertaa päivässä. Se on aika paljon etenkin silloin kun aikaisempaa treenitaustaa ei ole ollenkaan. Ohjelmassa motivaattorina on myös raha, mutta ilahduttavasti monelle se raha tuntuu olevan pienin palkinto 7 viikon jälkeen :)


Greyn anatomia, tuo ihana draamasarja Seattlen sairaalamaailmasta. Uusi kausi alkoi jenkeissä kolmisen viikkoa sitten ja tätä uutta kautta on ainakin täällä odotettu kovasti. Ilmeisesti tämän pitäisi näkyä Livillä nyt lokakuun aikana, mutta itse olen katsonut tätä toistaiseksi Putlockerin avulla. Livin sivutkaan eivät tarjoa asian suhteen mitään uutta tietoa, valitettavasti.

Tällaisia sarjoja meillä on tällä hetkellä säännöllisessä ohjelmassa. Toivottavasti teillekin löytyi jotain uutta mieluista katsottavaa! :)
 1. Tosi kiva postaus! Rakas sinusta on tullut pullukka on kyllä ihan paras:)
  https://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on kyllä huippu! Se onnistumisen ilo on aina ihana nähdä :)

   Poista
 2. Greyn anatomia on ainut jota itse seuraan, ja ensitreffit alttarilla on inhokki:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tosiaan aloin seuraamaan sitä vasta nyt, mutta ihan harmitonta tiistai-illan viihdettä :D Greyn anatomia on kyllä ikisuuosikki ♥ Sitäkään en kyllä ihan heti alkuun katsonut.

   Poista
 3. Heh, nyt saikulla on ollut vähän liikaa aikaa katsoa tv:tä ja katsoin Rakas sinusta on tullut pullukka, oli kyllä ihmeen viihdyttävä :D Tuo Nousuvesi menee kyllä katsottavien listalle, siitä olen kuullut paljon hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä vaan sitten Nousuveden pariin, kun se eka jakso meinaan poistuu Areenasta jo kohta! Ehkä sen näkis muualtakin, mut en osaa neuvoa et mistä. Luin just et yhelle pullukalle oli tullu kolmes päiväs 7,5kg takas mut en kyl ihmettele yhtään :D

   Poista
 4. TV postaus on tosi kiva, mut ei ollut juuri mitään, mitä ite katsosin tai ainakaan ei ole edes sinne päin omaa makuani. Toi ohjelma yleltä kuulosti siltä, että saattaisin katsoa mimmonen se on :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nousuvesi on jännä, suosittelen kyllä ees kokeilemaan :) Kandee tosiaan toimia nopeasti jos sitä meinaa katella, kun se eka jakso poistuu kohta ellei oo jo just poistunu.

   Poista

Designed by FlexyCreatives